Friday, June 10, 2016

De Ludwigs: Week 5 Recap - Nickelodeon NL & BE

Take a look back at all the trilling events which happened during the fourth week of De Ludwigs, and tune into more brand-new episodes Mondays to Thursdays at 19.20 uur, only on Nickelodeon Nederland (Nederland) and Nickelodeon Belgium (Belgiƫ; Flanders)!:

Gemist - Week 5 van De Ludwigs | Nickelodeon NL & BE



Uitzendingen gemist of hoogtepunten terugkijken? Kijk hier naar week 5 van De Ludwigs op Nickelodeon!

Het echte leven! - De Ludwigs | Nickelodeon NL & BE



De officiƫle Ludwigs pagina: http://www.nickelodeon.nl/deludwigs

Kijk van maandag tot en met donderdag om 19:20 naar De Ludwigs op Nickelodeon!

Additionally, from the official Nickelodeon Netherlands (Nederland) online press office:

Aliyah Kolf heeft gastrol in nieuwe Nickelodeon-serie "De Ludwigs"


Aliyah Kolf, bekend van Holland's Got Talent en de film Heksen bestaan niet, heeft een gastrol in de populaire Nickelodeon-serie De Ludwigs. Deze avonturenserie draait om het leven van de vijf kinderen Yara, Benny, Daniel, Sam en Anoosha die na het verdwijnen van hun pleegouders voor een grote uitdaging komen te staan. Ze moeten niet alleen een familiemysterie oplossen om de ouders terug te vinden, maar ook het huishouden blijven runnen. Dit zorgt voor veel spannende, maar ook humoristische momenten. De Ludwigs is van maandag tot en met donderdag te zien om 19.20 uur op Nickelodeon.

Aliyah stapt in de schoenen van de succesvolle Beauty & Fashion vlogger Kelly. Fashion-liefhebber en social fanatic Anoosha kan niet geloven dat Kelly in hun huis is, maar Yara die samen met haar een schoolopdracht moet uitvoeren is toch iets minder blij. Ondertussen is Kelly minder bezig met het maken van de schoolopdracht en meer met het versieren van Daniel. Of zij zijn aandacht af kan leiden van Simone, dat is nog maar de vraag. Aliyah is woensdag 1 en donderdag 2 juni te zien in De Ludwigs. Donderdagmiddag 2 juni om 16.00 uur organiseert Nickelodeon op hun Facebook-pagina een fanchat met Aliyah.

Over De Ludwigs
Kids worden op Nickelodeon vijf weken lang dagelijks meegesleept in de avonturen van Yara, Benny, Daniel, Sam en Anoosha, de broers en zussen in de nieuwe Nickelodeon-serie De Ludwigs. De kinderen komen voor een grote uitdaging te staan wanneer hun ouders Kate en Erik, gespeeld door Tooske en Bastiaan Ragas, plotseling verdwijnen na een avondje uit naar de opera. Het is een avontuurlijke comedy voor kids in de leeftijd 6-12 jaar die in het teken staat van vriendschap, familie en het oplossen van een groot mysterie. De Ludwigs is dagelijks te zien, met nieuwe afleveringen van maandag t/m donderdag om 19.20 uur en een mini-marathon op woensdagmiddag en zaterdagochtend. Meer informatie is te vinden via: http://www.nickelodeon.nl/deludwigs

Cast
Tooske en Bastiaan Ragas zijn te zien als ouders Kate en Erik. De rollen van de vijf pleegkinderen worden vertolkt door Timo Verbeek (Benny), Rosaline Lantink (Anoosha), Cedric van den Abbeele (Sam), Luca Hollestelle (Yara) en Yassine El Ouardi (Daniel). Ook zijn er o.a. rollen weggelegd voor Cees Geel, Kees Hulst, Arno Moens en Yootha Wong Loi Sing.____

###

Pip Pellens krijgt gastrol in Nickelodeon-serie De Ludwigs


Pip Pellens, onder meer bekend van haar rollen in Goede Tijden Slechte Tijden en Fashion Chicks en als winnares van Dance Dance Dance, krijgt een gastrol in de populaire Nickelodeon-serie De Ludwigs. Pip heeft in de avontuurlijke familieserie een terugkerende rol te pakken als de 17-jarige Sophie Sagamore die een sleutelrol speelt bij het oplossen van het mysterie in de serie.

Pip: "Ik vind het echt ontzettend leuk dat ik gevraagd ben voor De Ludwigs! Ik heb voor Nickelodeon al regelmatig stemmen ingesproken, maar nu speel ik er dus voor het eerst echt zelf in. De Ludwigs is een hele gave en spannende serie en de rol van Sophie is een hele andere rol dan de rollen die ik eerder heb mogen spelen. Het is sowieso mijn meest mysterieuze personage tot nu toe!"

De Ludwigs is sinds mei nieuw op Nickelodeon en vertelt het verhaal van de vijf kinderen Yara, Benny, Daniel, Sam en Anoosha die na het verdwijnen van hun pleegouders voor een grote uitdaging komen te staan. Ze moeten niet alleen een familiemysterie oplossen om de ouders terug te vinden, maar ook het huishouden blijven runnen. Dit zorgt voor veel spannende, maar ook humoristische momenten. Aan het einde van dit seizoen zien we al een eerste glimp van Pip in de rol van Sophie, meer volgt wanneer De Ludwigs dit najaar terugkeert met nieuwe afleveringen.

Over De Ludwigs
De Ludwigs is een avontuurlijke comedy voor kids in de leeftijd 6-12 jaar die in het teken staat van vriendschap, familie en het oplossen van een groot mysterie. De Ludwigs is sinds maandag 9 mei te zien bij Nickelodeon, dagelijks met nieuwe afleveringen van maandag t/m donderdag om 19.20 uur en een mini-marathon op woensdagmiddag en zaterdagochtend. Meer informatie is te vinden via: http://www.nickelodeon.nl/deludwigs.

De cast
Tooske en Bastiaan Ragas zijn te zien als ouders Kate en Erik. De rollen van de vijf kinderen worden vertolkt door Timo Verbeek (Benny), Rosaline Lantink (Anoosha), Cedric van den Abbeele (Sam), Luca Hollestelle (Yara) en Yassine El Ouardi (Daniel). Ook zijn er o.a. rollen weggelegd voor Cees Geel, Kees Hulst, Arno Moens en Yootha Wong Loi Sing.

###

Did you know? - Nickelodeon are making a English version of De Ludwigs, titled The Ludwigs!
Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Google+, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Netherlands, Nickelodeon Belgium and De Ludwigs News and Highlights!