Saturday, August 18, 2018

The Nickelodeon Tour to Visit Alexandrium Shopping Center in the Netherlands Between 22-25th August 2018

Nickelodeon Netherlands' (Nederland) Nickelodeon Tour will be visiting the Alexandrium Shopping Center in Rotterdam between Wednesday 22nd - Saturday 25th August 2018, providing fans will lots of aweslime activities, meet and greet opportunities with their favourite Nick stars, a Nickelodeon Cinema featuring the best episodes of hit Nickelodeon shows, and more! Full details below, via alexandrium-shopping-center.klepierre.nl:


NICKELODEON TOUR IN ALEXANDRIUM SHOPPING CENTER


Deze zomer is het tijd om jouw favoriete Nickelodeon helden te ontmoeten. Jouw favoriete TV helden komen langs in Alexandrium Shopping Center tijdens de Nickelodeon Tour.

Van 22 tot en met 25 augustus kun je de zomer komen vieren met PAW Patrol, Shimmer & Shine, Dora, SpongeBob en de Teenage Mutant Ninja Turtles in Alexandrium Shopping Center. Met leuke activiteiten en vooral hele leuke Meet & Greets met jouw favoriete Nickelodeon helden is er voor iedereen wat te doen.

Dus kom de laatste week van de zomervakantie nog even genieten voor de scholen weer beginnen en kom lol maken tijdens de Nickelodeon Tour in Alexandrium Shopping Center!

Hieronder een overzicht van alle Nickelodeon activiteiten.

PAW Patrol Bulldozer - Plein bij KFC
De Bulldozer van PAW Patrol held Ruble zit vol met mooie prijzen!
Probeer een van de vele prachtige prijzen te scoren in deze unieke spelmachine. Niet gelukt? We hebben altijd een leuk presentje voor je!

Nickelodeon Bioscoop - Plein bij Albert Heijn XL
Even bijkomen van al die leuke activiteiten? Bezoek de Nickelodeon Bioscoop en kijk naar de allerleukste afleveringen van jouw Nickelodeon Helden!

Shimmer & Shine - Glittertattoo’s - Plein bij C&A
Bezoek het paleis van Shimmer & Shine en laat een stoere glittertattoo zetten! Uiteraard hoort daar een mooie foto voor het Shimmer & Shine paleis bij!

Nickelodeon Creative Zone - Plein bij HEMA
Altijd al op één van je favoriete Nickelodeon helden willen lijken? Bezoek de Nickelodeon Creative Zone en maak een super gaaf masker van een van je Nickelodeon helden!

Voor de creatieve Nickelodeon Fans is dit absoluut een unieke activiteit.

Meet & Greet Area - Plein bij JD Sports

Maar liefst 6 Nickelodeon helden bezoeken Alexandrium Shopping Center voor een handje, een high-five en een foto! De foto krijg je op vertoon van de ALEX klantenkaart uitgeprint mee als aandenken aan het supergave Nickelodeon evenement.

Planning Meet & Greets

WOENSDAG T/M VRIJDAG
12:00 - 12:30 Chase / Marshall / Dora
12:30 - 13:00 Shimmer en Shine / SpongeBob
13:00 - 13:30 Chase / Marshall / Dora
13:30 - 14:00 Shimmer en Shine / SpongeBob
14:00 - 14:30 Chase / Marshall / Dora
14:30 - 15:00 Shimmer en Shine / SpongeBob
15:00 - 15:30 Chase / Marshall / Dora
15:30 - 16:00 Shimmer en Shine / SpongeBob

ZATERDAG
12:00 - 12:30 Shimmer en Shine / SpongeBob
12:30 - 13:00 Teenage Mutant Ninja Turtles / Skye
13:00 - 13:30 Shimmer en Shine / SpongeBob
13:30 - 14:00 Teenage Mutant Ninja Turtles / Skye
14:00 - 14:30 Shimmer en Shine / SpongeBob
14:30 - 15:00 Teenage Mutant Ninja Turtles / Skye
15:00 - 15:30 Shimmer en Shine / SpongeBob
15:30 - 16:00 Teenage Mutant Ninja Turtles / Skye

Graag tot ziens bij de Nickelodeon Tour in Alexandrium Shopping Center!

*De Meet & Greets zijn volgens bovenstaande planning en alle andere activiteiten zijn van:

Woensdag 22 augustus van 10.00-18.00 uur
Donderdag 23 augustus van 10.00-18.00 uur
Vrijdag 24 augustus van 10.00-21.00 uur
Zaterdag 25 augustus van 10.00-18.00 uur

###

Also, via indebuurt Rotterdam:

Ontmoet je leukste tv-helden bij de Nickelodeon Tour in Alexandrium!

Dat is even leuk zeg! Kom het laatste weekje van de zomervakantie vieren met Dora, Spongebob, Shimmer & Shine, Paw Patrol en de Teenage Mutant Ninja Turtles. Je loopt ze tegen het lijf, gewoon in Alexandrium!

Van woensdag 22 augustus tot en met vrijdag 24 augustus zijn er Meet & Greets met Chase, Marshall, Dora, Shimmer en Shine en SpongeBob. Op zaterdag 25 augustus kun je met Skye, Shimmer en Shine, SpongeBob en de Teenage Mutant Ninja Turtles op de foto. Je ontmoet ze op het plein bij JD Sports! Tussen 12.00 en 16.00 uur is er de mogelijkheid om een foto met je favoriete helden te maken.

Op het plein bij KFC en Five Guys staat de unieke spelmachine van Paw Patrol held Ruble. Hier zijn vele prijzen te winnen. Even bijkomen kan op het plein bij de Albert Heijn XL waar de Nickelodeon bioscoop te vinden is, hier kun je naar de allerleukste afleveringen van de Nickelodeon helden kijken. Bezoek de Nickelodeon Creative Zone op het plein bij de HEMA om een super gaaf masker te maken. Om een stoere glittertattoo te laten zetten zijn de Nickelodeon fans welkom in het mooie paleis van Shimmer & Shine bij de C&A. Dus ga naar Alexandrium Shopping Mall!

###

Meer Nick: Nickelodeon Netherlands Announces 'Nickelodeon Familie Festival', a Brand-New Festival for Kids and Families!

Originally published: Friday, August 17, 2018.

Additional sources: Google Translate, Google Maps.
Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Google+, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Netherlands News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.