Saturday, September 01, 2018

September 2018 on Nickelodeon Greece | Star Falls | SpongeBob | Henry Danger | NRDD | Mysticons | Maggie & Bianca + More

This September (Σεπτεμβρίου), Nickelodeon Greece will be premiering:


-- The brand-new show Star Falls every Saturday and Sunday at 15:30 from Saturday 8th September 2018! [more info]!:

STAR FALLS
ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 15:30
ΚΆΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 15:30

Η Sophia αποφασισμένη, πείθει έναν αστέρα του κινηματογράφου και την οικογένεια του να μείνει στο σπίτι της με την ελπίδα να ερωτευτεί τη μαμά της. Οι ζωές όλων ανατρέπονται με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο, καθώς τα παιδιά προσπαθούν να βοηθήσουν τους γονείς τους να βρουν την αγάπη και να προσαρμοστούν στην καινούρια ζωή.

-- Brand-new episodes of SpongeBob SquarePants (Μπομπ Σφουγγαράκης) weekdays at 21:30 from Monday 10th September 2018!:

SPONGEBOB SQUAREPANTS / ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ
ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:30
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 21:30

Για το πιο αγαπημένο σφουγγαράκι του κόσμου, τον Μπομπ Σφουγγαράκη, τον καλύτερό του φίλο τον Patrick και τους υπόλοιπους κατοίκους του τροπικού Bikini Bottom, η ζωή είναι γεμάτη γέλιο, εκπλήξεις και τρελές περιπέτειες. Είτε ψάχνει για την αγαπημένη του σπάτουλα για να κάνει το τέλειο burger flip, είτε απλά βγαίνει μια βόλτα με τους φίλους του, ο Μπομπ Σφουγγαράκης καταφέρνει πάντα και μπλέκει σε διάφορες καταστάσεις, που βεβαίως προκαλούν γέλιο σε όλο τον κόσμο.

-- Brand-new episodes of Game Shakers every Saturday and Sunday at 16:00 from Saturday 8th September 2018!

GAME SHAKERS
ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:00
ΚΆΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16:00

"Όταν η Babe και η Kenzie δημιούργησαν το Sky Whale για μια εργασία του σχολείου, απλά ήλπιζαν σε έναν καλό βαθμό, στην καλύτερη περίπτωση. Ποτέ δεν περίμεναν ότι η εφαρμογή για κινητά θα γινόταν το πιο δημοφιλές παιχνίδι της χρονιάς! Με τα κέρδη τους, η Babe και η Kenzie ξεκινούν το Game Shakers, μία super cool εταιρεία παιχνιδιών στο Μπρούκλιν και ο πρώτος τους υπάλληλος είναι ο φίλος τους ο Hudson. Αλλά όταν σούπερ σταρ ράπερ Double G ανακαλύπτει τα κορίτσια χρησιμοποίησαν ένα από τα τραγούδια του για το παιχνίδι, χωρίς άδεια, απειλεί να τους μηνύσει για όλα όσα του χρωστάνε! Για να αποφύγουν τα όποια προβλήματα, η Babe και η Kenzie αποφασίζουν να τον κάνουν συνέταιρο στην επιχείρηση και να προσλάβουν το γιο του, τον Triple G, σαν σύμβουλο παιχνιδιών. Όλοι μαζί, η Babe, η Kenzie, ο Hudson, ο Triple G και ο Double G θα δουλέψουν ώστε να κάνουν τη Game Shakers την πιο επιτυχημένη εταιρία στον κόσμο των παιχνιδιών!"

-- Brand-new episodes of Henry Danger (Χένρι Ο Επικίνδυνος) every Saturday and Sunday at 16:30 from Saturday 8th September 2018!

HENRY DANGER / ΧΕΝΡΙ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ
ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:30
ΚΆΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16:30

Ο 13χρονος Henry Hart αναλαμβάνει μία part time δουλειά ως Kid Danger, το δεξί χέρι του υπερήρωα Captain Man. Δίνοντας την υπόσχεση ότι θα κρατήσει τη νέα του ταυτότητα μυστική, ο Henry πρέπει να ζήσει τη διπλή ζωή, εξισορροπώντας τις προκλήσεις του σχολείου με τις τρελές περιπέτειες ενός μαχητή του εγκλήματος.

-- Brand-new episodes of Nicky, Ricky, Dicky & Dawn (Νίκι, Ρίκι, Ντίκι, & Νταν) every Saturday and Sunday at 17:00 from Saturday 8th September 2018!:

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN / ΝΊΚΙ, ΡΊΚΙ, ΝΤΊΚΙ, & ΝΤΑΝ
ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 17:00
ΚΆΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:00

Η νέα οικογενειακή σειρά του Nickelodeon “Νίκι, Ρίκι, Ντίκι, & Νταν” παρουσιάζει τις ζωές των τετράδυμων 10χρονων αδερφών Harper που έχουν μόνο δύο κοινά στοιχεία: τα γενέθλιά τους και τους γονείς τους. Μπορεί να έχουν την ίδια ηλικία, αλλά οι μοναδικές τους προσωπικότητές τους σημαίνει ότι δεν συμφωνούν ποτέ! Ο Ρίκι είναι ο έξυπνος, ο Ντίκι είναι ο “cool”, ο Νίκι ο περίεργος και η Νταν γεννήθηκε για να είναι η αρχηγός. Άλλωστε είναι και η… μεγαλύτερη, έστω και κατά μόνο τέσσερα δευτερόλεπτα! Η αδερφική αντιπαλότητα είναι δεδομένη, ξέρουν όμως ότι τίποτα δεν είναι ισχυρότερο από την οικογένεια.

-- Brand-new episodes of Nella the Princess Knight (Νέλλα η Πριγκίπισσα Ιππότης) every Saturday and Sunday at 10:30 from Saturday 8th September 2018!:

NELLA THE PRINCESS KNIGHT / ΝΈΛΛΑ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΙΠΠΟΤΗΣ
ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:30
ΚΆΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10:30

Νέλλα η Πριγκίπισσα Ιππότης, είναι η νέα σειρά προσχολικής ηλικίας του Nickelodeon, που περιλαμβάνει ένα κοινωνικό-συναισθηματικό μήνυμα αποσκοπώντας στην ανάπτυξη των σχέσεων και την ενθάρρυνση.

-- Brand-new episodes of Shimmer and Shine (Σίμερ και Σάιν) every Saturday and Sunday at 11:00 from Saturday 8th September 2018!:

SHIMMER & SHINE / ΣΙΜΕΡ & ΣΑΙΝ
NEA EΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11:00
ΚΆΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 11:00

"Οι δίδυμες αδελφές Σίμερ και Σάιν είναι τα μυστικά τζίνι της Leah! Η Leah βρίσκεται πάντα σε κάποιο δίλημμα και χρειάζεται τη βοήθειά των μαγικών της φίλων, και τα τζίνι είναι πάντα πρόθυμα να της εκπληρώσουν τρεις ευχές κάθε ημέρα. Όμως μερικές φορές, παρερμηνεύουν τις επιθυμίες της Leah και πολλές φορές εκπληρώνουν ευχές, τις οποίες δεν ήθελε να κάνει! Κάθε λάθος ευχή, τους οδηγεί σε μια τρελή περιπέτεια. Τελικά, μέσα από την ομαδική δουλειά, τα τζίνι και η Leah, βρίσκουν τον τρόπο για να διορθώσουν τα προβλήματα που δημιουργούνται, χωρίς τη χρήση παραπάνω ευχή.......

-- Brand-new episodes of PAW Patrol weekdays at 17:30 from Monday 10th September 2018!:

PAW PATROL
ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 17:30
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 17:30

Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη και κανένα κουτάβι δεν είναι πολύ μικρό! Το PAW Patrol είναι μία προσχολικής σειρά με πρωταγωνιστές έξι ηρωικά κουτάβια και επικεφαλή ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα PAW Patrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσουν την κοινότητα Adventure Bay. Από τον Μάρσαλ, το σκυλί – πυροσβέστης έως τον Τσέις, το σκυλί – αστυνομικό και τον Σκάι που πιλοτάρει ελικόπτερα, το κάθε κουτάβι έχει τη δική του προσωπικότητα και ικανότητα, αλλά συνολικά η ομάδα, χαρακτηρίζεται για την μοναδική ομαδικότητα που τη διακρίνει. Όλα τα κουτάβια έχουν σκυλόσπιτα που μετατρέπονται σε σούπερ οχήματα και τσαντάκια που τα βοηθούν να χειριστούν οποιοδήποτε πρόβλημα – όπως το να βοηθήσουν γατάκια που βρίσκονται σε κίνδυνο, ή να σώσουν ένα τρένο από μία κατολίσθηση! Και δεν έχει σημασία πόσο χρονοβόρα είναι η κάθε αποστολή, η ομάδα πάντα βρίσκει χρόνο για παιχνίδι, για γέλιο, και για … ξύσιμο του αυτιού του Ryder.

Περισσότερα Nick: No Job Is Too Big, No Pup Is Too Small! 'PAW Patrol Live: Race to the Rescue' To Visit Greece For First Time In October 2018!

-- Brand-new episodes of ALVINNN!!! and the Chipmunks (Ο ΑΛΒΙΝΝΝ!!! και η παρέα του) weekdays at 19:30 from Monday 10th September 2018!:

ALVINNN!!! AND THE CHIPMUNKS / Ο ΑΛΒΙΝ!!! ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ
ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:30
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19:30

Η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, Ο ΑΛΒΙΝΝΝ!!! και η παρέα του, μας ταξιδεύει στη μουσική, στο γέλιο και σε ιστορίες με μοναδικό στόχο τη διασκέδαση. Η γνωστή παρέα παρουσιάζεται για πρώτη φορά με νέα πρωτοποριακά κινούμενα σχέδια και σε κάθε επεισόδιο θα υπάρχει κι ένα νέο πρωτότυπο τραγούδι. Η σειρά παρουσιάζει τις δοκιμασίες και τις ταλαιπωρίες ενός πατέρα, του David Seville, που προσπαθεί να μεγαλώσει έξι υπερ-ενεργητικά σκιουράκια. Όπως και με τους περισσότερους γονείς, η υπομονή του Dave θα φτάσει στα όριά της, αναγκάζοντάς τον να τελειώσει τις περισσότερες προτάσεις του με το… "ALVINNN !!!".

-- Brand-new episodes of Mysticons weekdays at 20:30 from Monday 10th September 2018!:

MYSTICONS ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 20:30

Τέσσερα κορίτσια που έχουν τη δυνατότητα να μετατρέπονται σε θρυλικούς πολεμιστές, που ονομάζονται Mysticons, ενώνονται ενάντια στο κακό. Η Arkayna, η Zarya, η Emerald και η Piper προέρχονται όλες από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα! Η προφητεία τις θέλει να πολεμήσουν το κακό και να προστατεύσουν την πατρίδα τους. Η αγάπη για τη μάχη θα τις κάνει στενές φίλες. Όταν η Βασίλισσα Necrafa απελευθερώνεται από τη φυλακή έχει μια αποστολή,να καταστρέψει τις Mysticons και το σπίτι τους, το Drake City. Ακολούθησε τις Mysticons σε μια περιπέτεια που όμοια της δεν έχεις ξαναδεί!

-- Brand-new episodes of LEGO Ninjago weekdays at 16:00 from Monday 10th September 2018!:

LEGO NINJAGO
ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:00
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 16:00

Αμέσως μετά το θάνατο του Great Devourer οι Ninja αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα που δεν είχαν προβλέψει: Πώς να εκπαιδεύσουν τον Lloyd. Αφού προσπάθησαν (και απέτυχαν παταγωδώς ) να βρουν μια καλή δουλειά στην πόλη Ninjago δέχτηκαν την πρόκληση του Grand Sensei Dareth: αν κάποιος από αυτούς καταφέρει να τον κερδίσει, θα τους επιτρέψει να εκπαιδευτούν στο "Mojo Dojo" του. Αφού ολοκληρώσουν αυτό το κατόρθωμα οι ninja προχωρούν για να εκπαιδεύσουν τον Lloyd. Όμως ο Garmadon δεν μένει άπραγος: ξαναφτιάχνει το Bounty, ενώνει την Serpentine υπό τον έλεγχο του και συγχωνεύει τα 4 χρυσά όπλα σε ένα πανίσχυρο τεράστιο όπλο, αλλά σύντομα ανακαλύπτει από την πείρα του ότι το όπλο δεν μπορεί να καταστρέψει αλλά μόνο να δημιουργεί προς μεγάλη του λύπη. Ξαναδημιουργεί τον Captain Soto και την παρέα με τους πειρατές, τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του Bounty κατά λάθος και αυτοί στρέφονται εναντίον του (Garmadon) και τον φυλακίζουν μαζί με τον στρατό Serpentine. Οι Ninja εξολοθρεύουν τους Πειρατές σε μια επική μάχη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Lloyd μαθαίνει Spinjitzu και τους κλειδώνουν στη φυλακή της πόλης. Παρόλα αυτά ο Garmadon δεν αποδέχεται την ήττα του και ξεφεύγει μαζί με τον στρατό Serpentine από το μέρος που ήταν φυλακισμένοι, ανακαταλαμβάνει την Bounty από τους Ninja και σχεδιάζει να πάρει εκδίκηση…

-- Brand-new episodes of Maggie & Bianca Fashion Friends weekdays at 15:00 from Monday 17th September 2018; Encores Saturdays and Sundays at 15:00! Nickelodeon Greece has also launched a exclusive competition in which fans can win the chance to meet and greet the cast of Maggie & Bianca Fashion Friends when they visit Greece for the first time ever, plus take home exclusive souvenirs!

MAGGIE & BIANCA
ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 15:00
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 15:00 ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 15:00

Γνωρίστε τη Mia, την Stephanie, την Emma, την Andrea και την Olivia, οι οποίες ζουν σε μια φανταστική πόλη που ονομάζεται Heartlake City. Μπορεί να έχουν εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, όπως την αγάπη για τα ζώα, τις τέχνες, τις εφευρέσεις και την διακόσμηση, αλλά έχουν ένα σημαντικό κοινό χαρακτηριστικό: την αληθινή φιλία!

Περισσότερα Nick: Nickelodeon Greece to Premiere 'Star Falls' on Saturday 8th September 2018!

Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV, Wind Vision (σε Standard Definition ) και COSMOTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...

Original source: Greek Digital TV, Google Translate.

υχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται στη νέα σεζόν Nickelodeon, αλλά και στα Highlights Σεπτεμβρίου μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV, Wind Vision(σε Standard Definition) και COSMOTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...

Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV, Wind Vision (σε Standard Definition ) και COSMOTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (Nickelodeon+)...
Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Google+, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Greece News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.