Thursday, April 30, 2020

Nickelodeon Turkey Premieres 'The Casagrandes'; Nick Jr. Turkey Premieres 'Blue's Clues & You!'

NICKELODEON TURKEY TO MAKE ROOM FOR THE CASAGRANDES

New Series Follows Adventures of a Multigenerational Mexican-American Family
in Spinoff of the Emmy Award-Winning The Loud House

Share it: @nickelodeonturkey @thecasagrandes


A new home in the city holds big adventures, laughs and love around every corner in The Casagrandes, Nickelodeon’s new original animated series, premiering on Nickelodeon Turkey (Türkiye) on Monday 30th March 2020! Following launch, new episodes of The Casagrandes, locally titled Casagrande Ailesi, will continue to air regularly on Nick Türkiye.

A spinoff of Nick’s animated hit The Loud House (Gürültü Ailesi), The Casagrandes tells the story of 11-year-old Ronnie Anne who moves to the city with her mom and older brother to live with their big, loving family, the Casagrandes.

After moving in with their grandparents in Great Lakes City, Ronnie Anne adjusts to her new life living under one roof and over the family-run mercado (local market), which is a gathering place for everyone in the neighborhood. The series showcases the culture, humor, and love that’s part of growing up in a multigenerational Mexican-American family.

The US-English dub of The Casagrandes stars Izabella Alvarez (Westworld) as 11-year-old Ronnie Annie, Carlos PenaVega (Big Time Rush) as her brother Bobby and Sumalee Montano (Nashville) as her mom Maria. Alvarez, PenaVega and Montano bring these characters to life, alongside: Carlos Alazraqui (The Fairly OddParents) as Carlos, “Tio;” Roxana Ortega (The League) as Frida, “Tia;” Alexa PenaVega (Spy Kids) as Carlota; Jared Kozak (Born this Way) as CJ; Alex Cazares (The Boss Baby: Back in Business) as Carl; Ruben Garfias (East Los High) as Hector, “Abuelo;” and Sonia Manzano (Sesame Street) as Rosa, “Abuela.” Additionally, Eugenio Derbez (Dora and the Lost City of Gold) gives voice to Dr. Santiago, a physician living and working in Peru, who is Ronnie Anne and Bobby’s father.

Ronnie Anne’s new apartment building holds new friends and neighbors, including: Ken Jeong (Dr. Ken) as Stanley Chang; Melissa Joan Hart (Clarissa Explains It All, Sabrina the Teenage Witch) as Becca Chang; Leah Mei Gold (Legion) as 12-year-old Sid Chang, Ronnie Anne’s new friend; and Lexi Sexton as Adelaide Chang, Sid’s 6-year-old little sister.

In the first episode, “Going Overboard,” Ronnie Anne finds out her Tio Carlos was a famous skateboarder and she begs him to teach her some new moves. Then, in “Walk Don’t Run,” Ronnie Anne and Sid start a dog-walking business to save up for a new skateboard in a plan that quickly gets out of hand.

The Casagrandes theme song is performed by pop star Ally Brooke.

The Casagrande family was first introduced in the The Loud House special, “The Loudest Mission: Relative Chaos,” which premiered in on Nickelodeon USA on May 2017 and ranks as the highest-rated premiere for the series in Live+7 with both K2-11 (6.6/1.8M) and K6-11 (8.1/1.3M).

The Casagrandes made its world premiere on Nickelodeon in the U.S. on Monday, October 14, at 1:30 p.m. (ET/PT). Following its launch, the popular series has spawned a podcast, The Casagrandes Familia Sounds and vlog series. The series has been renewed for season two.


The Casagrandes is produced by Nickelodeon in Burbank, Calif. The series is executive produced by Michael Rubiner (The Loud House), with Karen Malach (The Loud House) serving as producer, Alan Foreman as supervising producer and Miguel Puga as supervising director. Award-winning cartoonist Lalo Alcaraz (Coco) serves as consulting producer and cultural consultant.




Fans can visit nick.tv to find out more about their favourite Nickelodeon shows as well as watch video clips and play games. Fans can also like the official Nickelodeon Türkiye Facebook page and follow Nickelodeon on Twitter for the latest Nick news, highlights and videos.

Update (6/4) - Nick Jr. Türkiye premiered Blue's Clues & You! (BLUE'NUN İPUÇLARI) on Saturday 4th April 2020!


More Nick: 'Blue’s Clues & You!' to Bow on Nick Jr. Asia on Monday 30th March 2020!

From 34volt:

‘Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri 2020 Beraber Kutlayalım’ 2 Mayıs Cumartesi Günü Yayınlanacak

Yıldızlar, sürprizler ve slimelar (yeşil jöle), çocukları ve çocukların sevdiği her şeyi sanal olarak kutlamak için bir araya geliyor. Nickelodeon, Çocukların Seçimi Ödülleri (Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards) 2020 kapsamında, Covid-19’dan etkilenen aileleri destekleyebilmek için No Kid Hungry tarafından düzenlenen ulusal kampanyaya 1 milyon dolar bağışta bulundu.

Nickelodeon, Victoria Justice (Victorious) tarafından sunulacak olan ve çok sayıda yıldıza, sürprize ve slime’a ev sahipliği yapacak Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri 2020: Beraber Kutlayalım şovunun 2 Mayıs Cumartesi günü ET/PT ile saat 20.00’de yayınlanacağını duyurdu. En sevdikleri ünlüler, filmler, oyunlar ve daha fazlası için milyonlarca oy kullanan çocukların seçimleri, bu sene sanal olarak gerçekleştirilecek şovda duyurulacak ve Çocukların Seçimi Ödülleri tarihindeki en yaratıcı turuncu - keşif zeplini alma yolu bu sene gerçekleşmiş olacak.

Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri 2020: ‘Beraber Kutlayalım’da yer alacak ünlüler arasında Dwayne Johnson, Ariana Grande, Kristen Bell, Josh Gad, Camila Cabello, Millie Bobby Brown, Ellen DeGeneres, BTS, Shawn Mendes, Lil Nas X, Dove Cameron, Tom Holland, David Dobrik, Tom Kenny, Bill Fagerbakke ve SSSniperWolf yer alıyor.

The Avengers: Endgame’in oyuncularının katılımı (Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo ve Jeremy Renner) ve Nickelodeon’un yeni canlı çekimi The Astronauts’un da dahil olmasıyla Nickelodeon Çocukları Seçimi Ödülleri 2020: Beraber Kutlayalım diğer şovlarda olmayan bazı görüntülere imza atacak. JoJo Siwa, evinin her yerinde gizlenen slime bulacak, sanatçı ve aktör Asher Angel liste başı olan teklisi “All Day”i seslendirecek ve Nick’in slime’nın uzay yolcuğuna göz atma fırsatı bulunacak.

Bu yıl, NBA şampiyonu ve global ikon LeBron James’e 2020 ‘Generation Change Award’ takdim edilerek eğitim ile gerçek ve uzun süreli etki yaratma konusundaki bağlılığı ödüllendirilecek. LeBron James Aile Vakfı’nın ‘I PROMISE School’ kampanyası, kendi memleketinde riskte olan öğrencilere ve onların ailelerine destek vermeyi hedefliyor. Bu destek kapsamında vakıf, öğrencilerin başarılı olabilmek için okulda ve evde ihtiyaç duyduğu kaynakları sağlayarak kırsalda yeni bir eğitim modeline imza atıyor.

Çok uzun zamandır çocuklarla olan bağı ve adanmışlığı ile Nickelodeon, Amerika’da çocuk açlığını sona erdirmek için ulusal bir kampanya olan No Kid Hungry destekleyecek ve bu şov kapsamında Covid-19’dan etkilenen ailelere 1 milyon dolar bağışta bulunacak. Okulların kapanması nedeniyle her gün ihtiyaç sahibi çocuklar 34 milyon yemeği kaçırmış oluyor. ‘No Kid Hungry’ bu kriz döneminde ve tüm yıl boyunca her çocuğun günde 3 öğün yemeğe ulaşmasını sağlamak için çalışıyor.

Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri 2020: Beraber Kutlayalım Nickelodeon Productions tarafından hayata geçiriliyor. Jay Schmalholz başyapımcı olarak yer aldığı Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri 2020: Beraber Kutlayalım’ın üretimi Başkan Yardımcısı Rob Bagshaw tarafından yönetiliyor.

Nickelodeon Hakkında

41. yılını kutlayan Nickelodeon, çocuklar için bir numaralı eğlence markası olmaya devam ediyor. Çocukları yaptığı her işte ilk sıraya koyarak küresel bir marka haline gelmiş olan Nickelodeon, Amerika Birleşik Devletleri ve dünya çapında televizyon programlama ve yapımının yanı sıra tüketici ürünleri, dijital, konum tabanlı deneyimler, yayıncılık ve uzun metrajlı filmleri de bünyesinde barındırıyor Daha fazla bilgi için http://www.nickpress.com adresini ziyaret edin. Nickelodeon ve ilgili tüm başlıklar, karakterler ve logolar ViacomCBS Inc.’ın ticari markalarıdır. (Nasdaq: VIACA, VIAC).

Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri (Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards) Hakkında

Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri, dünyadaki çocuklara adanmış Nickelodeon tarafından hayata geçirilen, çocuklar için yılın en büyük, en slime dolu partisi ve en popüler ödül törenidir. Müzik performansları ve slime’larla dolu törende, çocuklar tarafından oylanan ve seçilen, en sevilen eğlence ve spor yıldızlarına ödüller sunulur. ABD'nin Los Angeles şehrinde her yıl düzenlenen Uluslararası Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri’ne ek olarak, gösterinin yerel versiyonları 2019'da ilk kez Meksika, Almanya ve Brezilya'da ve Abu Dabi'de gerçekleşti.

No Kid Hungry Hakkında

Amerika’da hiçbir çocuk aç kalmamalı. Her 7 çocuktan 1’i bu sene açlıkla karşı karşıya kaldı. No Kid Hungry çocukların ihtiyaç duyduğu besinleri etkili programlarıyla sağlayarak çocuk açlığını bitiriyor. Bu nasıl çözüleceğini bildiğimiz bir problem. No Kid Hungry, açlık ve fakirliği bitirmek için çalışan Share Our Strength’in bir kampanyasıdır. Bize katıl NoKidHungry.org.

Gökçe Dilman & Burcu Günal

###

Originally published: Tuesday, March 24, 2020.

Additional sources: Digitürk Yayın Akışı, Digiturk.
Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Reddit, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Turkey and The Casagrandes News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.