Wednesday, April 29, 2020

NickToons Hungary to Launch on Tarr Kft on Friday 1st May 2020

ViacomCBS Networks has reached an agreement with Hungarian television service provider Tarr Kft which will see NickToons Hungary (Magyarország) launch on the service on Friday 1st May 2020! NickToons Magyarország will be available in the service's 'Basic' TV package, as well as its OTT platform, MobilTV. Launched in April 2019. NickToons Magyarország is a sub-feed of Nickelodeon's pan-regional Nicktoons feed which airs programming with Hungarian audio track and localised advertisements.


From DTV News:

Újabb szolgáltatónál érhető el a Nicktoons május 1-jétől

A ViacomCBS és a Tarr Kft. közötti együttműködés kiterjesztéséről kötött megállapodásnak köszönhetően érkezik a szolgáltató kábelcsatornái sorába és a MobilTV kínálatába a Nicktoons gyermekcsatorna és a Nickelodeon csatornacsalád népszerű sorozatait bárhol és bármikor elérhetővé tevő Kópétár.

A jelenlegi járványügyi veszélyhelyzetben, amikor a családok egész nap otthon tartózkodnak, jelentősen megnőtt az igény a gyermekeknek szóló, kitűnő szórakozást nyújtó és interaktív módon ismereteket átadó televíziós tartalmak iránt. A Tarr Kft. kábeltelevíziós előfizetői számára péntektől elérhetővé válik a Nickelodeon márkacsaládjába tartozó, 24 órában humoros rajzfilmeket sugárzó Nicktoons gyermekcsatorna. Az alapcsomag részeként nézhető új csatornán olyan, már bizonyított sikersorozatok mellett, mint a Spongyabob Kockanadrág, A Lármás család és a Tündéri keresztszülők, láthatóak lesznek újabb sorozatok is, mint A Casagrande család, a Lego City kalandok és a Szivárványos egyszarvú pillangócica.

A Nickelodeon, a Nick Jr. és a Nicktoons csatornákról ismert, kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt remek szórakozást nyújtó népszerű sorozatokból kínál okoseszközökön és online bárhol és bármikor megtekinthető válogatást a május 1-jén induló Kópétár. A rendszeresen újabb sorozatokkal és epizódokkal frissülő önálló videótárban az induláskor a nagyobb korosztály számára elérhető lesz a SpongyaBob Kockanadrág, a Hé Arnold és a Madagaszkár pingvinjei animációs sorozatok, illetve a Veszélyes Henry élőszereplős széria. A kisebb gyerekek pedig olyan, hasznos ismereteket szórakoztatva átadó rajzfilmsorozatok lesznek elérhetőek, mint a Dóra és barátai, amely interaktív, táncos, éneklős formában ismerteti meg velük az angol nyelvet, illetve A Mancs őrjárat, melynek kedvelt kutyusai a kisgyerekek problémamegoldó készségeket fejlesztik.

A Kópétárat bármely, portfóliójukban jelenleg is megtalálható Tarr tv kiscsomag előfizetői díjmentesen vehetik igénybe a Tarr MobilTV alkalmazáson keresztül webes felületen, okostelefonon vagy okos tv készüléken.

###

From Media1:

Bővül a Nicktoons gyerekcsatorna vételkörzete

A ViacomCBS gyerekcsatornájával bővül a Tarr Kft. nevű műsorterjesztő cég csatornakínálata. A Tarr még egy újdonságot bejelentett.

A Tarr Kft. és a ViacomCBS közös bejelentése szerint május elsejétől, péntektől elérhetővé válik a Nickelodeon márkacsaládjába tartozó, 24 órában humoros rajzfilmeket sugárzó Nicktoons gyermekcsatorna.

Az alapcsomag részeként nézhető új csatornán olyan olyan ismert sorozatok mellett mint a Spongyabob Kockanadrág, A Lármás család és a Tündéri keresztszülők, láthatóak lesznek újabb sorozatok is mint A Casagrande család, a Lego City kalandok és a Szivárványos egyszarvú pillangócica.

Május 1-jén indul a Kópétár is, mely a Nickelodeon, a Nick Jr. és a Nicktoons csatornákról ismert, kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt szórakozást kínáló népszerű sorozatokból kínál okoseszközökön és online bárhol és bármikor megtekinthető válogatást. A rendszeresen újabb sorozatokkal és epizódokkal frissülő önálló videótárban az induláskor a nagyobb korosztály számára elérhető lesz a SpongyaBob Kockanadrág, a Hé Arnold és a Madagaszkár pingvinjei animációs sorozatok, illetve a Veszélyes Henry élőszereplős széria.

A kisebb gyerekek pedig olyan, hasznos ismereteket szórakoztatva átadó rajzfilmsorozatok lesznek elérhetőek mint a Dóra és barátai, amely interaktív, táncos, éneklős formában ismerteti meg velük az angol nyelvet, illetve A Mancs őrjárat, melynek kutyusai a kisgyerekek problémamegoldó készségeket fejlesztik.

A Kópétárat bármely, portfóliójukban jelenleg is megtalálható Tarr tv kiscsomag előfizetői díjmentesen vehetik igénybe a Tarr MobilTV alkalmazáson keresztül webes felületen, okostelefonon vagy okos tv készüléken.

A Nicktoons gyerekcsatorna 2019 elején jelent meg Magyarországon magyar nyelven, és 4-10 éves gyerekek számára biztosít egész napos válogatást rajzfilmsorozatokból.

###

More Nick: Nickelodeon Launches #KidsTogether--A Global Prosocial Initiative to Help Kids and Families Stay Informed and Engaged With Activities; Noggin to be Offered Free to Kids in Need in Partnership with National Head Start Association and First Book

Additional sources: Google Translate, Wikipedia.
Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Reddit, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest NickToons CEE and Nickelodeon Central and Eastern Europe News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.