Friday, July 24, 2020

DE 15-JARIGE KEET LEERT JAYJAY BOSKE SKATEN! 🛹 | DE KAMPIOEN #1 | Nickelodeon Nederlands

DE 15-JARIGE KEET LEERT JAYJAY BOSKE SKATEN! 🛹 | DE KAMPIOEN #1 | Nickelodeon Nederlands


JayJay bevindt zich op onbekend terrein: de skatebaan! Hier ontmoet hij Keet, die volgend jaar naar de Olympische Spelen in Tokio gaat. Ze vertelt over het moment dat ze besefte dat ze beter was dan 'best goed', de prijzen die ze binnen heeft gesleept en over de naam waar ze een tijdje terug afstand van heeft genomen. JayJay, een echte sportman (en soms een beetje een uitslover 😜), wil het zelf ook leren. Hij gaat de uitdaging aan, maar wellicht dat 'ie daar aan het einde van de video nog op terugkomt.

In deze nieuwe serie De Kampioen gaat sportman JayJay Boske het hele land door op zoek naar jonge mensen die ergens - het maakt eigenlijk niet uit wat - heel goed in zijn. Dat kan voetballen, skaten of rolschaatsen zijn; maar ook drone racen, schoonspringen of graffitikunst zijn.

#DeKampioen #Nickelodeon #NickelodeonNederlands

Meer Nick: Jantje Beton, Nickelodeon Netherlands and More Partner to Launch 'De Buitenspelers' Initiative!
Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Reddit, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Benelux News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.