Friday, January 15, 2021

Nickelodeon Greece Gains Unexpected Audience as Kids Return to School

Nickelodeon Greece's (Ελλάδα) has been the number one TV channel with kids across the country for the last 10 years, however, thanks to a recent lockdown due to the on-going COVID-19 (coronavirus) pandemic, the channel has found a new audience!


As thousands of primary school-aged children across Greece return to school following a two-month shutdown, the channel has noticed that more adults are tuning in.

On Thursday 14th January 2021, during the morning block when SpongeBob SquarePants (Μπομπ Σφουγγαράκης) is normally shown, Nickelodeon was not only the most-watched channel by kids, but also climbed to third place in the dynamic audience (viewers aged 18-54) across Greece! Even in ratings charts of all demos combined, including older audiences, Nickelodeon is a market leader in Greece!

During the 7:00am - 8:00am, Nickelodeon was watched by 10.45% of the TV viewing audience in Greece, thus winning the third place slot.


Τηλεθέαση: Απίστευτη πρωτιά χθες για το Nickelodeon

Το Nickelodeon, το κανάλι που τα παιδιά λατρεύουν να παρακολουθούν και οι γονείς λατρεύουν να εμπιστεύονται, είναι εδώ και 10 χρόνια η νο 1 τηλεοπτική επιλογή για τα παιδικά κοινά.
Τον τελευταίο καιρό όμως φαίνεται ότι εκτός από τα παιδιά, το Nickelodeon το επιλέγουν πλέον και οι ενήλικες , έχοντας προφανώς βαρεθεί και κουραστεί απο την πλειοψηφία των υπόλοιπων τηλεοπτικών επιλογών

Χθες, Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, και συγκεκριμένα στην πρωινή ζώνη του Nickelodeon που προβάλλεται ο Μπομπ Σφουγγαράκης, το κανάλι όχι μόνο είχε την αναμενόμενη και συνηθισμένη πρωτιά στα παιδικά κοινά, αλλά σκαρφάλωσε στην 3η θέση του δυναμικού κοινού (18-54 χρονών) πανελληνίως. Ακόμα και στο σύνολο των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων δηλαδή και των ηλικιωμένων, το Nickelodeon αφήνει πίσω του πολλά από τα λεγόμενα μεγάλα κανάλια!

Το νούμερο που εφτασε το Nickelodeon στο δυναμικό κοινό χθες μεταξύ 7:00-8:00 ήταν 10,45% κατακτώντας έτσι την 3η θέση. Στο γενικό πληθυσμό το κανάλι έφτασε στο 9.54% με το πρώτο κανάλι (ΣΚΑΙ) εκείνη τη στιγμή να βρίσκεται στο 18.79% και όλα τα υπόλοιπα να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής απο το Nickelodeon.

Το Nickelodeon δεν είναι απλά η πρώτη επιλογή των παιδιών αλλά και η πρώτη επιλογή όσων νιώθουν και αισθάνονται παιδιά, δηλαδή όλων μας

###


Μπομπ Σφουγγαράκης : Στο βάθρο της τηλεθέασης κάθε πρωϊ, ανάμεσα στα… θηρία

Τα δημοτικά σχολεία ξεκίνησαν ξανά με φυσική παρουσία των παιδιών και μαζί με αυτό τα παιδιά θυμήθηκαν την αγαπημένη τους συνήθεια, τον Μπομπ! Ο Μπομπ Σφουγγαράκης που προβάλλεται κάθε πρωϊ από τις 7 μέχρι τις 8 από το Nickelodeon μονοπωλεί το ενδιαφέρον όχι μόνο των παιδιών (που έτσι και αλλιώς επιλέγουν το Nickelodeon όλη τη μέρα) αλλά και των μεγαλύτερων.

Τα στοιχεία της Nielsen δείχνουν πως τόσο στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού όσο και στο δυναμικό κοινό το Nickelodeon φιγουράρει στις πρώτες θέσεις, πολλές φορές μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση.

Πολλά σπίτια επιλέγουν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με αυτόν τον ευχάριστο τρόπο, με την παρέα του αγαπημένου σφουγγαριού που από το βυθό του Μπικίνι γεμίζει τις μπαταρίες μας με αισιοδοξία και χαρά.

###


Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Reddit, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Greece News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.