Saturday, January 30, 2021

Nicktoons Turkey Launches on TV+

Nick News Brief: Turkish digital TV provider TV+ has added Nicktoons Turkey (Türkiye) to its channel line-up! At present, Nicktoons Türkiye is the only Nickelodeon-branded channel on the platform.



Çocuklar tatilin tadını TV+’ta çıkarıyor

Türkiye’nin en çok tercih edilen dijital televizyon platformu TV+, yarıyıl tatilini çocuklara özel çizgi film ve animasyonlarla karşıladı. Zengin çocuk yayınlarının yanı sıra dünyanın en sevilen çocuk kanalı olan Nickelodeon çizgi filmlerinden 500 bölümlük bir seçki ve listesine yeni eklediği Nicktoons kanalı ile minikleri eğlenceli bir tatil bekliyor.

Türkiye’nin en çok izlenen dijital televizyon platformu TV+, bu yarıyılda da minik izleyicilerini unutmadı. Çocuklar için yayınladıkları çizgi film ve animasyonları özenle seçen TV+, uzaktan eğitim döneminde DaVinci ve English Club TV gibi kanallarla öğrencilere hem eğlenecekleri hem de öğrenecekleri yapımlar sunmaya devam etti. Pandemi sebebiyle zor bir eğitim-öğretim yılını geride bırakan çocuklar, TV+ çocuk kanalları sayesinde keyifli bir yarıyıl tatili yaşayacak.

TV+’ın yeni çocuk kanalı: Nicktoons

Her yaştan izleyici kitlesine sahip dijital televizyon platformu TV+’ın çocuklara yönelik kanalları arasında yer alan Disney Channel, Disney Junior, Cartoon Network, Baby TV, Duck TV, Minika Çocuk, Minika Go ve TRT Çocuk kanallarının yanı sıra listeye yeni eklenen Nicktoons ile toplam kanal sayısı dokuza ulaştı.

Nickelodeon’ın en sevilen çizgi dizileri TV+’ta

Dünyanın en çok seyredilen çocuk kanalları arasında olan Nickelodeon’da yayınlanan 500 bölümlük içeriği kataloğuna ekleyen TV+, yüzlerce çizgi film, animasyon ve çocuk programı ile miniklere keyifli anlar yaşatıyor. 

Platforma eklenen yapımlar arasında; inek, fare, domuz ve köpek gibi hayvanların bir çiftlikteki hayatını konu edinen ‘Back at the Barnyard’, Zac ve Leah adında iki yakın arkadaşın maceralarını anlatan ‘Işıltı ve Parıltı’, bir traktör ve sürücüsünü konu alarak fizik ve matematiğe dair bilgilendirmeler yapan ‘Blaze ve Yol Canavarları’, konusu sadece insanları kabul eden bir ortaokula başlayan küçük bir canavarın etrafında dönenen ’Canavar Bunsen’,  Dora isimli bir kızın, kaşif ailesi ve arkadaşları ile birlikte Parapata isimli kenti aramaya başlamaları ile gelişen olayları konu alan ‘Dora ve Arkadaşları’ bulunuyor.

Yeni eklenen diğer yapımlar arasında ise sevimli iki kuşun ormandaki maceralarını anlatan ‘Harvey Beaks’, ‘Pençe Devriyesi’ olan adlandırılan ve kurtarma köpeklerinden oluşan bir ekibin hikâyesini konu alan ‘Paw Patrol’, kaplumbağaların yeteneklerini keşfettiği yıllardır severek izlenen Ninja Kaplumbağa serilerinden ‘Ninja Kaplumbağaların Yükselişi’, Rusty adlı genç bir mucit ve onun özelleştirilmiş robotlardan oluşan ekibinin maceralarını anlatan ‘Rusty Rivets’ ve uzun yıllardır popülaritesini koruyan karakterlerin su altı şehrindeki maceralarını ve çabalarını anlatan ‘SüngerBob KarePantolon’ yer alıyor.

###


Additional source: LyngSat.

Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Reddit, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Turkey and Nicktoons News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.