Friday, May 21, 2021

'Blaze and the Monster Machines: Axle City Racers' Announcement Trailer | Dutch Version | Outright Games

Below is the Dutch (Nederlands) version of Outright Games' Blaze and the Monster Machines: Axle City Racers announcement trailer! To watch the English version of the trailer, and to find out more about the game, click here.

Blaze en de Monsterwielen Axle City Racers | Aankondigen Trailer DUTCH


Op uw plaatsen, maak je klaar om te racen met Blaze, Pickle, Crusher en vrienden, in een high-speed kampioenschap voor maximaal 4 spelers van alle leeftijden! Blaze and the Monster Machines Axle City Racers komt naar @Nintendo #Switch @PlayStation , @Xbox & #PC deze oktober! 🏁🚙 

#BlazeAxleCityRacers


Nickelodeons ‘Blaze en de Monsterwielen’ racet deze herfst naar consoles en pc

Maak je riemen vast voor de rit van je leven, want Outright Games, de toonaangevende uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, heeft in samenwerking met Nickelodeon vandaag een gloednieuw kartracegame Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers aangekondigd. De game is gebaseerd op de populaire kleuterschoolserie van Nickelodeon en wordt dit najaar uitgebracht voor Nintendo Switch, PlayStation, Xbox en pc digitaal.

Fans van Blaze en de Monsterwielen kunnen onderdeel worden van de actie door zich aan te sluiten bij de geweldige monstertruck Blaze en zijn vriend en chauffeur AJ terwijl ze op avontuur gaan met hun vrienden Pickle, Darington, Zeg, Starla, Stripes en zelfs de bedriegende Crusher. Scheur door de kleurrijke straten van Axle City op een missie om het racekampioenschap te winnen.

Spelers kunnen het in hun eentje opnemen in het kampioenschap als een van de zeven onderscheidende personages of samen met vrienden en familie spelen in een split-screen voor vier spelers en racen voor de overwinning.

Belangrijkste kenmerken:

PERFECT VOOR KINDEREN – Bevat educatieve STEM-functies en auto-drive met optionele eenvoudige bediening voor jongere spelers
POWER UP – Gebruik snelheidsboosts en voer stunts en trucs uit op geweldige circuits zoals Race to Eagle Rock, Stuntmania en meer
KIES JE STIJL – Pas personages aan en activeer unieke personagevaardigheden om de concurrentie te slim af te zijn
RACE MET VRIENDEN – Speel samen in de modus voor vier spelers in split-screen

In de CG-geanimeerde kleuterserie Blaze en de Monsterwielen beleven de verbazingwekkende monstertruck Blaze en zijn achtjarige chauffeur AJ avonturen die de fysica van hoe dingen bewegen onderzoeken, hoe je problemen aanpakt door middel van wetenschappelijk onderzoek en wiskunde en ontdek je de onderdelen die nodig zijn om alledaagse technologieën te laten werken. Elke aflevering zit boordevol actie en zit vol met monstertrucks, fysieke humor en vrolijke originele liedjes met teksten die een STEM-concept benadrukken, zoals adhesie, wrijving, kracht, traject en magnetisme.

“We zijn heel blij dat Blaze eindelijk in een videogame zit en we zijn verheugd om onze samenwerking met Nickelodeon voort te zetten om nog een reeks geliefde personages tot leven te brengen”, aldus Terry Malham, CEO van Outright Games. “We zijn helemaal weg van het tv-programma en wisten dat het perfect zou passen bij een van onze titels. We zijn net zo enthousiast over de educatieve elementen die kinderen wetenschap, technologie en autorijden bijbrengen en we hopen dat jullie er allemaal van genieten!’’

Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers komt uit op Nintendo Switch, PlayStation, Xbox en pc digitaal.

###



Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Reddit, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Preschool, Nick Jr. Benelux and Blaze and the Monster Machines News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.