Thursday, October 14, 2021

Lonneke van Krimpen | Amazing Guests #2 | Nickelodeon Netherlands

LONNEKE GAAT DE UITDAGING AAN: '' IK KAN ZEKER WEL EEN BEETJE GEK ZIJN!'' 🎤😜| TE GEKKE GASTEN #2 | Nickelodeon Nederlands


In de tweede aflevering van #TeGekkeGasten gaat Nienke langs bij Creator Camp-ster en tevens bekend TikTokker Lonneke van Krimpen. Max heeft haar in aflevering 1 uitgedaagd om zijn stapelgekke challenge te overtreffen. Lonneke gaat die uitdaging graag aan. Ze is een echte SpongeBob SquarePants fan en daar gaat ze gebruik van maken. Met een gele SpongeBob Squarepants onesie aan kan het alleen maar goed gaan. Maar heeft ze het zichzelf niet te moeilijk gemaakt? Nienke wacht net als ons gespannen af.....

In Te Gekke Gasten dagen we jouw favoriete sterren – zoals Max Mies van FOURCE, Creator Camp-ster en tevens bekend TikTokker’ Lonneke van Krimpen en multitalent Kaj van der Voort, uit om een stapelgekke challenge te bedenken en deze uit te voeren, om vervolgens een van jouw andere favoriete sterren dezelfde uitdaging te geven. Klinkt te gek toch? Na de achtdelige serie, kun je op 25 november stemmen op je favoriet: Wie heeft het meeste indruk op je gemaakt met zijn of haar challenge en wint een te gekke prijs?

#TeGekkeGasten #Nickelodeon #NickelodeonNederlands


Originally published: October 14, 2021.

Follow NickALive! on Twitter, RedditInstagramFacebookGoogle NewsTumblrvia RSS and more for the latest Nickelodeon Netherlands News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.