Sunday, October 17, 2021

The List: Power Battle #1 | Nickelodeon Netherlands

Marouane: “Zo DOEN WE DAT, GROOT uitpakken 💪💪” | The List: Power Battle #1 | Nickelodeon Nederlands


In deze eerste aflevering van de #PowerBattle nemen Nienke en Marouane het tegen elkaar op in een bloedstollende Tik-Tok-’m-aan-estafette. Met verschillende obstakels als het uit elkaar halen van bekertjes met een ballon, het legen van een tissuedoos en het iconische spel ‘flip the bottle’ wordt het gegarandeerd een nek-aan-nek-race. Wie gaat er met de eerste winst en een hint naar huis? Je ziet het in #TheList #PowerBattle!

The List: Strijd om de lijst zie je elke zondag om 17:00 op Nickelodeon

In #TheList #PowerBattle strijden Nienke en Marouane in een hectische race vol obstakels, uitdagingen en behendigheidsspellen om de ABSOLUTE hoofdprijs! De winnaar krijgt verschillende hints om zo een voorsprong te hebben tijdens het eindspel. De verliezer? Die doet een opdracht die de winnaar bepaald… Benieuwd wie de strijd wint? Check dan elke zondag om 17:00 een nieuwe aflevering van The List: Power Battle.


Originally published: October 17, 2021.

Follow NickALive! on Twitter, RedditInstagramFacebookGoogle NewsTumblrvia RSS and more for the latest Nickelodeon Netherlands News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.