Wednesday, December 13, 2023

Paramount and 1+1 Media Launch NickToons and Nick Jr. Channels With Ukrainian-Language Content

Paramount Global, in partnership with 1+1 Media, has announced that Nicktoons and Nick Jr. channels are now available to watch in Ukrainian! The Ukrainian audio tracks for both channels were launched on Thursday 7th December 2023, and are available on a wide range of platforms, including OTT, Viasat satellite packages and cable networks. To make this possible, Paramount Global has translated and dubbed over 47,000 minutes of high-quality content in collaboration with Ukrainian talent. The news follows Paramount launching a Ukrainian audio track for the Nickelodeon channel earlier this year.

Kamp Koral: SpongeBob's Under Years

Official Paramount Global press release, via УНІАН:

1+1 і Paramount запускають Nick Jr. і Nicktoons з українськомовним контентом

Paramount Global у співпраці з 1+1 Media оголошує про наповнення популярних міжнародних розважальних каналів Nick Jr. і Nicktoons українськомовним контентом. Ця визначна подія має на меті зробити улюблених героїв і захопливі програми ближчими до української аудиторії, покращуючи враження від перегляду для дітей і сімей. Обидва канали доступні на широкому спектрі платформ, включаючи OTT, пакети супутникового оператора Viasat і кабельні мережі. Програми українською мовою будуть додані з 7 грудня. Щоб зробити це можливим, Paramount Global переклав та озвучив понад 47000 хвилин високоякісного контенту у співпраці з національними талантами.

Nick Jr. — провідний бренд розваг для дітей дошкільного віку, де діти можуть навчатися, грати та розвиватися разом з улюбленими героями. Локалізована версія Nick Jr. пропонуватиме різноманітні освітні та розважальні програми для дітей віком від 2 до 6 років рідною мовою. В українськомовній лінійці представлені такі відомі шоу, як "Підказки Блу і ти!", "Велике шоу Малюка Акули!", "Лісова команда", "Блиск і монстромашини", а також всесвітньо відомий "Щенячий патруль", який цього року відсвяткував своє десятиріччя, а прем'єра нового 10-го сезону запланована на грудень. Крім того, нові епізоди спін-оффу "Кремез і команда", представленого цієї осені, заплановані на грудень і січень. Тим часом вихід нових епізодів "Пригоди Паддінгтона" заплановано на кінець січня 2024 року.

Nick Jr. Ukraine

Nicktoons з українськомовним контентом запропонує місцевим глядачам широкий вибір популярних анімаційних шоу. Орієнтований на дітей віком від 4 до 10 років, Nicktoons пропонує цілодобове розважальне програмування з поєднанням класичних і сучасних анімаційних шоу. Культова бібліотека каналу включає такі улюблені мультсеріали, як "Губка Боб Квадратні Штани",  а також його спін-оффи "Шоу Патріка Зірки" і "Табір Корал: Дитинство Губки Боба", "Аватар: Останній захисник", "Підлітки-мутанти черепашки-ніндзя", "Гучний дім", і нові серії "Елвін і бурундуки", що вийдуть українською мовою у грудні. Також, ексклюзивно для Nicktoons, глядачі зможуть насолодитися мультфільмом "Панда Кунг-фу: Легенди крутості".

Запуск двох каналів з українськомовним контентом підкреслює прагнення Paramount Global розширювати свою міжнародну присутність, надаючи високоякісний освітній контент по всьому світу, створюючи захоплююче враження від перегляду для місцевої дитячої аудиторії. Nick Jr. і Nicktoons, які тепер доступні українською мовою, ще більше розширять глядацьку аудиторію компанії в країні. Разом з раніше запущеним Nickelodeon з локалізованими програмами, тепер три міжнародні канали компанії представляють контент національною мовою.

"У ці складні часи ми раді співпраці з Paramount Global, щоб представити Nick Jr. і Nicktoons українськомовним контентом. Можливість показувати найулюбленіші та найпопулярніші міжнародні шоу рідною мовою додає нового звучання нашій лінійці контенту. Це позитивний крок у забезпеченні якісних розваг для українських сімей, і ми з нетерпінням чекаємо на захоплення наших глядачів від цих улюблених брендів", — коментують в 1+1 media.

Nick Jr. і Nicktoons є частиною портфоліо брендів Nickelodeon. Nickelodeon, якому вже 43 роки, є розважальним брендом номер один для дітей. Він створив різноманітну міжнародну присутність, ставлячи дітей на перше місце в усьому, що робить. Бренд включає телевізійні програми та їхнє виробництво по всьому світу, споживчі товари, цифрові, місцеві розваги, видавничу діяльність і художні фільми.

Paramount (NASDAQ: PARA; PARAA) — провідна світова медіастрімінгова та розважальна компанія, яка створює преміальний контент і розваги для глядачів по всьому світу. До її портфоліо входять такі відомі бренди, як CBS, Showtime Networks, Paramount Pictures, Nickelodeon, MTV, Comedy Central, BET, Paramount+ та Pluto TV. Компанія володіє однією з найбільших в індустрії бібліотек телевізійних продуктів і кінофільмів. Окрім інноваційних стрімінгових послуг і цифрових відеопродуктів, Paramount пропонує потужні можливості в галузі виробництва, дистрибуції та рекламних рішень.

###



Follow NickALive! on Twitter, RedditInstagramFacebookGoogle NewsTumblrvia RSS and more for the latest Nickelodeon Україна News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.