Thursday, March 02, 2023

TV2 Hungary to Launch Nick Jr. Programming Block

The Hungarian free-to-air television channel TV2 (TV Kettő) will launch a Nick Jr.-branded programming block in March 2023!


Via Mentrum:

A TV2 Kids márciusi újdonságai

Nick Jr. blokkal bővíti márciustól a kínálatát a TV2 Kids.

Azúrkék nyomok és te - új sorozat, csatornapremier
6-ától hétköznap 15:40-kor

Azúr új sorozatában meghív titeket, hogy vele és Josh-sal együtt fejtsétek meg a rejtvényt. Amikor mancsnyomot láttok, segítsetek Azúrnak és Josh-nak, hogy megfejtsék az Azúrkék Nyomokat!

Dóra, a felfedező - 5. évad, csatornapremier
6-ától hétköznap 16:05-kor

Dóra és Csízi, a kismajom együtt fedezi fel a világot. Mindennap új kaladonkba keverednek, miközben a nézők új angol szavakait is tanulhatnak.

6-ától hétköznap 16:30-kor

A sorozatban egy csapat lelekes kismadár kalandjait követhetjük nyomon a Szuperszárny Akadémián.

Láng és a szuperverdák - új sorozat, csatornapremier
6-ától hétköznap 17:20-kor

Láng és sofőrje, AJ a verseny szuperverdák világába keveredik. Mikor egy Zúzó nevű verda piszkos trükkökkel, vagyis csalással akarja megnyerni a Bajnokságot, Láng mindent elkövet, hogy segítsen barátainak és legyőzze Zúzót még a cél előtt.

A mancs őrjárat - új sorozat, csatornapremier
6-ától hétköznap 17:45-kor

A Mancs Őrjárat egy számítógépes animációs, akció-kaland sorozat a kicsiknek, melynek főszereplői a hat hősies kutyus: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, és Skye, akiket a technikai zseni 10 éves Ryder vezet. Különleges problémamegoldó képességeikkel, menő járműveikkel és rengeteg aranyos kutyus humorral felvértezve a Mancs Őrjárat azért dolgozik együtt, rendkívüli küldetéseiken, hogy megmentsék az "Adventure Bay"-beli közösséget.

Szuperszörnyecskék - új sorozat, csatornapremier
6-ától héktöznap 18:10-kor dupla résszel

Óvodás gyerekek, akiknek szülei a világ leghíresebb szörnyei, az óvodára készülve próbálják elsajátítani különleges képességeiket.

Santiago és a tenger - új sorozat, csatornapremier
6-ától hétköznap 18:35-kor

Santiago kapitány, Kiko, a békája, Tomás, az unokatestvére és Loreláj, a sellő barátja Enkanto sziget kalóz védelmezői. Varázslatos hajójuk, az El Bravó segítségével Santiago és bátor legénysége különböző küldetéseken vesz részt a hatalmas vizeken.

###

A TV2 Kids márciusi újdonságai (2023. március)



Follow NickALive! on Twitter, RedditInstagramFacebookGoogle NewsTumblrvia RSS and more for the latest Nickelodeon Magyarország and Nickelodeon Junior Global News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.