Tuesday, December 07, 2021

The Christmas Theater in Greece Presents 'The SpongeBob Musical' in December 2021

The SpongeBob Musical is going international! The Christmas Theater in Greece will be hosting the first-ever Greek production of the hit Broadway musical based on the beloved Nickelodeon animated series SpongeBob SquarePants from December 4! For more information and tickets, visit https://ct.gr/project/bob_sfougarakis/.

Nickelodeon™
ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ
The musical
SPONGEBOB THE MUSICAL 
Από τις 4 Δεκεμβρίου στο Christmas Theater

Σκηνοθεσία, απόδοση κειμένου-στίχων: ΘΕΜΙΣ ΜΑΡΣΕΛΛΟΥ


Η πολυβραβευμένη υπερπαραγωγή που έσπασε τα ταμεία στο Broadway, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μιλάει ελληνικά!!

Ο Μπομπ Σφουγγαράκης ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων μαζί με τον Πάτρικ, τη Σάντυ, τον Καλαμάρη, τον κύριο Καβούρη, τον Πλαγκτόν και ολόκληρη την παρέα που κατοικεί και δίνει ζωή στο βυθό του Μπικίνι, βάζουν τα καλά τους, προετοιμάζονται στο χορό και στο τραγούδι και περιμένουν να σας υποδεχτούν για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα φετινά Χριστούγεννα  στην τεράστια φαντασμαγορική σκηνή του Christmas Theater!


Εικοσιένα ταλαντούχοι ηθοποιοί, τραγουδιστές, χορευτές και μια μεγάλη ζωντανή ορχήστρα, θα μας ταξιδέψουν βαθιά μέσα στη θάλασσα, στο βυθό του Μπικίνι, όπου οι κάτοικοί του, αντιμετωπίζουν προβλήματα μιας και ένα ηφαίστειο που βρίσκεται από πάνω τους πρόκειται να εκραγεί και να αφανίσει την πόλη τους!!


Δίνεται διαταγή από την κυβέρνηση να κλειστούν όλοι στα σπίτια τους… (Σας θυμίζει κάτι αυτό;;)

Όλοι βγάζουν τον αληθινό τους εαυτό μπροστά στον κίνδυνο! (Μήπως κι αυτό σας θυμίζει κάτι;;)

Ο Μπομπ, απογοητευμένος από το αφεντικό του τον κύριο Καβούρη που δεν πιστεύει καθόλου σ’ αυτόν, μαζεύει τις δυνάμεις του και μαζί με τον Πάτρικ και τη Σάντυ, αποφασίζουν να σώσουν την πόλη τους!
Με όπλα το μυαλό, το θάρρος, το χαμόγελο, το χιούμορ, την αισιοδοξία και τη φιλία τους, ξεκινούν να κάνουν την υπέρβαση, έχοντας να αντιμετωπίσουν εκτός από τον κίνδυνο, τους συμπολίτες τους!
Θα καταφέρουν να σώσουν το βυθό του Μπικίνι από την καταστροφή και να γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα μαζί μας ;;

Αυτό θα το μάθουμε από τις 4 Δεκεμβρίου στο… βυθό του Christmas Theater που για χάρη του Μπομπ Σφουγγαράκη και της παρέας του, η σκηνή του θα μεταμορφωθεί σε ένα φαντασμαγορικό βυθό!!

Το μόνο που είναι σίγουρο, είναι πως η αγάπη, το χιούμορ, η φιλία, το χαμόγελο και η θετική σκέψη κερδίζουν πάντα!
Κι ας μην ξέρουμε τι θα γίνει αύριο…
Γιατί όπως λέει και ο Μπομπ, κάθε μέρα είναι μια υπέροχη, μοναδική, μέρα!!
Και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, κάθε μέρα, υπάρχουν γύρω μας και μέσα μας πολλοί λόγοι να χαμογελάμε, να ζούμε και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή…!!

Το μιούζικαλ “Μπομπ Σφουγγαράκης” απέσπασε το 2018 στο Broadway το DRAMA DESK AWARD για το καλύτερο μιούζικαλ της χρονιάς καθώς και 12 υποψηφιότητες για βραβείο Tony την ίδια χρονιά για πρώτη φορά στην ιστορία των βραβείων! Απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τον αμερικανικό τύπο και αγαπήθηκε απ’ το κοινό όλων των ηλικιών που κάθε βράδυ γέμιζε ασφυκτικά το θέατρο!

Τώρα, μετά την…σιωπή των θεάτρων σε ολόκληρο τον κόσμο για ενάμιση χρόνο, το μιούζικαλ Μπομπ Σφουγγαράκης, ξεκινάει ξανά το ταξίδι του!

Το μιούζικαλ “Μπομπ Σφουγγαράκης” έχει το μοναδικό προνόμιο σε σχέση με άλλα μιούζικαλ μιας και οι ήρωές του αγαπήθηκαν πολύ από μικρούς και μεγάλους σε ολόκληρο τον κόσμο, να τραβήξει το ενδιαφέρον παγκοσμίου φήμης καλλιτεχνών, που με χαρά δέχτηκαν να γράψουν τραγούδια για την παράσταση!!

Στην παράσταση περιέχονται τραγούδια των DAVID BOWIE, TOM KENNY, ANDY PALEY καθώς και πρωτότυπα τραγούδια που έγραψαν ειδικά για το μιούζικαλ «Μπομπ ο Σφουγγαράκης» οι STEVEN TYLER και JOE PERRY από τους AEROSMITH, η CINDY LAUPER, ο JOHN LEGENT, η SARA BAREILLES, ο JONATHAN COULTON, η YOLANDA ADAMS κ.α.

Η Ελλάδα με το Christmas Theater είναι από τις πρώτες χώρες στον κόσμο που κατάφεραν να εξασφαλίσουν τα επίσημα και απαιτητικά δικαιώματα της υπερπαραγωγής του Broadway!

Ο Μπομπ και οι παρέα του, θα περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα στην Αθήνα, στο Christmas Theater, me οδηγό το χιούμορ και την αισιοδοξία!
Με υπέροχα τραγούδια, εντυπωσιακές χορογραφίες, διαλόγους  που εξάπτουν τη φαντασία, και σλόγκαν και συνθήματα που θα μείνουν στη μνήμη μικρών και μεγάλων.
Μια υπερπαραγωγή γεμάτη λαμπερά κοστούμια, χρώματα, φώτα, προβολές, σκηνικά και 21 εκρηκτικούς πρωταγωνιστές που δίνουν όλο τους τον εαυτό επάνω στη σκηνή μαζί με τη μεγάλη ζωντανή ορχήστρα θα μας ταξιδεύουν από τις 4 Δεκεμβρίου, στη μαγεία του βυθού του Μπικίνι!

Η ελληνική παράσταση, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία και απόδοση κειμένου και στίχων από τη Θέμιδα Μαρσέλλου.

Μπομπ Σφουγγαράκης, η γέννηση ενός διαφορετικού στάρ!

Όλα άρχισαν στις 17 Ιουλίου 1999, όταν ο Μπομπ Σφουγγαράκης, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση!

Η αμερικάνικη σειρά κινουμένων σχεδίων δημιουργήθηκε από τον θαλάσσιο βιολόγο και σχεδιαστή Stephen Hillenburg.

Μέχρι σήμερα η δημοτικότητα της σειράς, παραμένει τεράστια!

Η βασιλεία της ως η «Νούμερο Ένα Παιδική Σειρά» για μικρούς και μεγάλους στην τηλεόραση τα τελευταία 17 χρόνια, είναι ακλόνητη! Εξιστορεί τις περιπέτειες του Μπομπ Σφουγγαράκη, ενός αθεράπευτα αισιόδοξου, τίμιου και ειλικρινούς σφουγγαριού και των φίλων του στην πολύχρωμη υποβρύχια πόλη στο Βυθό του Μπικίνι.

Μέχρι σήμερα, έχουν προβληθεί δώδεκα κύκλοι ενώ στην Ελλάδα η σειρά προβάλλεται από το Nickelodeon.

O πιο αγαπητός ήρωας στην ιστορία της Viacom International Media Networks, παίζεται σε πάνω από 170 χώρες και οι ιστορίες του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 30 γλώσσες!

Κατά μέσο όρο κάθε τρίμηνο πάνω από 140 εκατομμύρια θεατές παρακολουθούν τις περιπέτειές του!

Εκτός από το μιούζικαλ και την τηλεοπτική σειρά, τον Μπομπ και τους άλλους αγαπημένους χαρακτήρες του βυθού του Μπικίνι, τους έχουμε απολαύσει σε ταινίες με ρεκόρ πωλήσεων σε εισιτήρια, σε πολλά παιχνίδια και σε πλήθος καταναλωτικών προϊόντων!!

Nickelodeon™
THE SPONGEBOB MUSICAL
Βασισμένο στη σειρά του Stephen Hillenburg
Σε κείμενο του Kyle Jarrow
Με πρωτότυπα τραγούδια των
Yolanda Adams, Steven Tyler and Joe Perry of Aerosmith, Sara Bareilles, Jonathan Coulton, Alex Ebert of Edward Sharpe & The Magnetic Zeros, The Flaming Lips, Lady A,
Cyndi Lauper, John Legend, Panic! At the Disco, Plain White T’s, They Might Be Giants, T.I.
Και τραγούδια των David Bowie, Tom Kenny & Andy Paley
Με συμπληρωματικούς στίχους του Jonathan Coulton
Και συμπληρωματική μουσική του Tom Kitt
Την ιδέα της παραγωγής του μιούζικαλ είχε η Tina Landau
Nickelodeon, SpongeBob SquarePants και όλοι οι σχετικοί τίτλοι, τα λογότυπα και οι χαρακτήρες αποτελούν εμπορικά σήματα της Viacom International Inc.

ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ – THE MUSICAL

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 19.30
ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 12.00 και στις 17.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 15.00 και στις 19.30
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 12.00 και στις 17.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
VIP: 35 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 30 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 25 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ: 20 ευρώ
Δ ΖΩΝΗ: 15 ευρώ
Ε ΖΩΝΗ: 10 ευρώ

ΑΜΕΑ: 13 ευρώ, Συνοδός: 15 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211-7701700 ή στο ταμείο του θεάτρου)

Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες στο 211-7701700 και στο tickets@ct.gr

Προπώληση Εισιτηρίων: 211-7701700, www.viva.gr, www.ct.gr στο ταμείο του θεάτρου και στα καταστήματα Public και Media Markt

Οι εισερχόμενοι στο χώρο πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ή αρνητικό τεστ COVID (72 ωρών για pcr test – 48 ωρών για rapid test). Τα παιδιά έως 17 χρονών με αρνητικό self test 24 ωρών.

###


Ερχεται το μιούζικαλ με τον Μπομπ Σφουγγαράκη

Στη σκηνή του Christmas Theater

Ο Μπομπ Σφουγγαράκης ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων μαζί με τον Πάτρικ, τη Σάντυ, τον Καλαμάρη, τον κύριο Καβούρη, τον Πλαγκτόν και ολόκληρη την παρέα που κατοικεί και δίνει ζωή στο Βυθό του Μπικίνι, βάζουν τα καλά τους, προετοιμάζονται στο χορό και το τραγούδι και περιμένουν να σας υποδεχτούν για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα φετινά Χριστούγεννα στην τεράστια, φαντασμαγορική σκηνή του Christmas Theater.

Εικοσιένα ταλαντούχοι ηθοποιοί, τραγουδιστές, χορευτές και μια μεγάλη ζωντανή ορχήστρα, θα μας ταξιδέψουν βαθιά μέσα στη θάλασσα, στο Βυθό του Μπικίνι, όπου οι κάτοικοί του, αντιμετωπίζουν προβλήματα μιας και ένα ηφαίστειο που βρίσκεται από πάνω τους πρόκειται να εκραγεί και να αφανίσει την πόλη τους!

Η υπόθεση

Ο Μπομπ, απογοητευμένος από το αφεντικό του τον κύριο Καβούρη που δεν πιστεύει καθόλου σ' αυτόν, μαζεύει τις δυνάμεις του και μαζί με τον Πάτρικ και τη Σάντυ, αποφασίζουν να σώσουν την πόλη τους! Με όπλα το μυαλό, το θάρρος, το χαμόγελο, το χιούμορ, την αισιοδοξία και τη φιλία τους, ξεκινούν να κάνουν την υπέρβαση, έχοντας να αντιμετωπίσουν εκτός από τον κίνδυνο, τους συμπολίτες τους! Θα καταφέρουν να σώσουν το βυθό του Μπικίνι από την καταστροφή και να γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα μαζί μας;

Αυτό θα το μάθουμε από τις 4 Δεκεμβρίου στο... βυθό του Christmas Theater που για χάρη του Μπομπ Σφουγγαράκη και της παρέας του, η σκηνή του θα μεταμορφωθεί σε ένα φαντασμαγορικό βυθό! Το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως η αγάπη, το χιούμορ, η φιλία, το χαμόγελο και η θετική σκέψη κερδίζουν πάντα! Κι ας μην ξέρουμε τι θα γίνει αύριο...

Το 2018 το μιούζικαλ «Μπομπ Σφουγγαράκης» ανακηρύχθηκε στο Broadway το καλύτερο μιούζικαλ της χρονιάς και απέσπασε το Drama Desk Award καθώς και 12 υποψηφιότητες για βραβείο Tony – ήταν το μιούζικαλ με τις περισσότερες υποψηφιότητες μέσα στην ίδια χρονιά για πρώτη φορά στην ιστορία των βραβείων! Απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τον αμερικανικό τύπο και αγαπήθηκε απ' το κοινό όλων των ηλικιών που κάθε βράδυ γέμιζε ασφυκτικά το θέατρο!

Στην παράσταση περιέχονται τραγούδια των David Bowie, Tom Kenny,  Andy Palley καθώς και πρωτότυπα τραγούδια που έγραψαν ειδικά για το μιούζικαλ «Μπομπ ο Σφουγγαράκης» οι Steven Tyler και Joe Perry από τους Aerosmith, η Cindy Lauper, ο John Legend, η Sara Bareilles, ο Jonathan Coulton, η Yolanda Adams, οι The Flaming Lips κ.α.

Η Ελλάδα με το Christmas Theater είναι από τις πρώτες χώρες στον κόσμο που κατάφεραν να εξασφαλίσουν τα επίσημα και απαιτητικά δικαιώματα της υπερπαραγωγής του Broadway!

Η ελληνική παράσταση, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία και απόδοση κειμένου και στίχων από τη Θέμιδα Μαρσέλλου.

Μπομπ Σφουγγαράκης, η γέννηση ενός διαφορετικού σταρ

Όλα άρχισαν στις 17 Ιουλίου 1999, όταν ο Μπομπ Σφουγγαράκης, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση! Η αμερικάνικη σειρά κινουμένων σχεδίων δημιουργήθηκε από τον θαλάσσιο βιολόγο και σχεδιαστή Stephen Hillenburg. Μέχρι σήμερα η δημοτικότητα της σειράς, παραμένει τεράστια! Η βασιλεία της ως η «Νούμερο Ένα Παιδική Σειρά» για μικρούς και μεγάλους στην τηλεόραση τα τελευταία 17 χρόνια, είναι ακλόνητη! Εξιστορεί τις περιπέτειες του Μπομπ Σφουγγαράκη, ενός αθεράπευτα αισιόδοξου, τίμιου και ειλικρινούς σφουγγαριού και των φίλων του στην πολύχρωμη υποβρύχια πόλη στο Βυθό του Μπικίνι. Μέχρι σήμερα, έχουν προβληθεί δώδεκα κύκλοι ενώ στην Ελλάδα η σειρά προβάλλεται από το Nickelodeon. O πιο αγαπητός ήρωας στην ιστορία της Viacom International Media Networks, παίζεται σε πάνω από 170 χώρες και οι ιστορίες του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 30 γλώσσες! Κατά μέσο όρο κάθε τρίμηνο πάνω από 140 εκατομμύρια θεατές παρακολουθούν τις περιπέτειές του!

Εκτός από το μιούζικαλ και την τηλεοπτική σειρά, τον Μπομπ και τους άλλους αγαπημένους χαρακτήρες του βυθού του Μπικίνι, τους έχουμε απολαύσει σε ταινίες με ρεκόρ πωλήσεων σε εισιτήρια, σε πολλά παιχνίδια και σε πλήθος καταναλωτικών προϊόντων!

Σκηνοθεσία - απόδοση κειμένου και στίχων: Θέμις Μαρσέλλου
Μουσική διεύθυνση - διδασκαλία ορχήστρας: Νικόλας Γουάστωρ
Χορογραφία: Αλέξανδρος Γιαννής
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκορού
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα
Video design - προβολές: Κάρολος Πορφύρης
Φωνητική διδασκαλία: Δημήτρης Μπουζάνης
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Βασιλάτου
Sound FX design - μίξη ήχου: Κυριάκος Παπαδόπουλος

Πρωταγωνιστούν:
Γιάννης Λάφης (Μπομπ)
Αντιγόνη Ψυχράμη (Σάντυ)
Βασίλης Αξιώτης (Καβούρης)
Θοδωρής Γιαννόπουλος (Καλαμάρης)
Βασίλης Παπαδημητρίου (Πάτρικ)
Χρήστος Ζαν Μπατίστ (Πλαγκτόν)
Μαρία Βασιλάτου | Βαρβάρα Νεμπή | Ιουλίτα Μωσαϊδου | Ντόρα Γκέγκα | Μάρα Τζίμα | Άννα Μαρία Κόρνια | Ζέτα Ξαφάκη | Στέλιος Κέλλερης | Μάριος Μαριόλος | Γιώργος Μαρτίνος | Φαίδων Φαρίντ | Μάριος Χατζηαντώνη | Στέργιος Περτσινίδης | Γεράσιμος Παπικινός | Πέγκυ Μανωλά

Nickelodeon™ THE SPONGEBOB MUSICAL
Βασισμένο στη σειρά του Stephen Hillenburg.

Σε κείμενο του Kyle Jarrow.
Με πρωτότυπα τραγούδια των
Yolanda Adams, Steven Tyler and Joe Perry of Aerosmith, Sara Bareilles, Jonathan Coulton, Alex Ebert of Edward Sharpe & The Magnetic Zeros, The Flaming Lips, Lady A,
Cyndi Lauper, John Legend, Panic! At the Disco, Plain White T's, They Might Be Giants, T.I.
Και τραγούδια των David Bowie, Tom Kenny & Andy Paley.
Με συμπληρωματικούς στίχους του Jonathan Coulton.
Και συμπληρωματική μουσική του Tom Kitt.
Την ιδέα της παραγωγής του μιούζικαλ είχε η Tina Landau.
Nickelodeon, SpongeBob SquarePants και όλοι οι σχετικοί τίτλοι, τα λογότυπα και οι χαρακτήρες αποτελούν εμπορικά σήματα της Viacom International Inc.
spongebob___2_

ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ - THE MUSICAL
Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 19:30
Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 12:00 και στις 17:00
Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 15:00 και στις 19:30
Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 12:00 και στις 17:00

Τιμές εισιτηρίων

VIP: 35 ευρώ
Α Ζώνη: 30 ευρώ
Β Ζώνη: 25 ευρώ
Γ Ζώνη: 20 ευρώ
Δ Ζώνη: 15 ευρώ
Ε Ζώνη: 10 ευρώ
ΑΜΕΑ: 13 ευρώ, Συνοδός: 15 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211-7701700 ή στο ταμείο του θεάτρου)
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες στο 211-7701700 και στο tickets@ct.gr

Προπώληση εισιτηρίωνwww.ct.gr τηλεφωνικά στο 211 77 01 700 στο Ταμείο του θεάτρου στο δίκτυο viva.gr και στα καταστήματα Public και Media Markt

Ο χώρος των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων Γαλατσίου διαθέτει δικό του Parking και είναι δωρεάν.

Το θέατρο έχει πρόσβαση για άτομα ΑΜΕΑ και η κράτηση εισιτηρίων γίνεται τηλεφωνικά στο 211 7701700.

Οι εισερχόμενοι στο χώρο πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Τα παιδιά 4-11 χρονών καθώς και οι ανήλικοι έως 17 χρονών εισέρχονται με αρνητικό self test 24 ωρών.

###


Bob Sfougarakis speaks Greek at the Christmas Theater

The multi-award winning blockbuster that broke the box office on Broadway, is coming for first time in Greece and speaks Greek!

Ο SpongeBob ο favorite hero of young and old with Patrick, The SandyIn Squid, Mister CrabIn Plankton and the whole company who resides and gives life to Bikini BottomThey do their best, prepare for the dance and song and wait to welcome you to Let's celebrate this Christmas togethera in the huge, spectacular scene of Christmas Theater!
Twenty talented actors, singers, dancers and a large live orchestra, will take us deep into the sea, to the Bottom of Bikini, where its inhabitants are facing problems since a volcano above them is going to erupt and destroy their city!

An order is given by the government to lock everyone in their homes…
(Does that remind you of something?)
Everyone puts their true self in danger!
(Does that remind you of something?)
Bob, disappointed by his boss Mr. Kavouris who does not believe in him at all, gathers his forces and together with Patrick and Sandy, they decide to save their city!
Armed with their minds, courage, smiles, humor, optimism and friendship, they begin to go beyond, having to face, in addition to danger, their fellow citizens!

Will they manage to save the Bikini's bottom from disaster and celebrate this Christmas with us?

We will find out from 4 December at the bottom of the Christmas Theater where for thanks to Bob Sfougarakis and his company, his tent will be transformed into a spectacular seabed!
The only thing that is certain is that love, the humour, friendship, the smile and positive thinking always win!
Even if we do not know what will happen tomorrow…
Because as Bob says, every day is a wonderful, unique, day!
And under any circumstances, every day, there are many reasons around us and inside us to smile, to live and to rejoice in every moment…!
The 2018 the musical "Bob Sfougarakis" was named Broadway Best Musical of the Year and won the Drama Desk Award as well as 12 Tony Award nominations - it was the most nominated musical of the year for the first time in the history of the awards! It received rave reviews from the American press and was loved by audiences of all ages who filled the theater every night!
Bob and his friends, will pass this year Christmas in Athens, on Christmas Theater,with guide humor and optimism!
With wonderful songs, impressive choreographies, dialogues that spark the imagination, slogan and slogans that will remain in the memory of young and old.

A overproduction full shiny suits, colors, lights, Views, scenery and 21 explosive protagonists giving their all on stage with her large live orchestra they will travel with us from December 4, in the magic of the Bikini Bottom!

The Greek show is presented in directing and rendering text and lyrics by Themida Marcellou.
Bob Sfougarakis, the birth of a different star!
It all started on 17 July 1999, when Bob Sfougarakis, made his first appearance on TV! The American cartoon series created by the marine biologist and designer Stephen Hillenburg. To this day, the popularity of the series remains huge!

Η reign as the "Number One Children's Series" for young and old on television for the past 17 years, she is steadfast! It chronicles the adventures of SpongeBob SquarePants, an incurably optimistic, honest and sincere sponge and his friends in the colorful underwater city at Bikini Bottom.

To date, twelve cycles have been shown while in Greece the series is broadcast by Nickelodeon.

The most beloved hero in the history of Viacom International Media Networks, is played in over 170 countries and his stories have been translated into more than 30 languages! On average every quarter over 140 million viewers watch his adventures!
In addition to the musical and TV series, Bob and the other favorite Bikini Bottom characters, we have enjoyed them in movies with record ticket sales, in many games and in a multitude of consumer products!

Credits
Direction - rendering of text and lyrics: Themis Marsellou
Music direction - orchestra teaching: Nicholas Wastor
Choreography: Alexandros Giannis
Sets: Mary Tsagaris
Costumes: P.anagiota Kokkorou
Lighting: Melina Mascha
Video design - views: Karolos Porphyris
Vocal teaching: Dimitris Bouzanis
Assistant director: Maria Vasilatou
Sound FX design - sound mixing: Kyriakos Papadopoulos
Starring
Giannis Lafis (Bob)
Antigone Psychrami (Sandy)
Vassilis Axiotis (Kavouris)
Thodoris Giannopoulos (Kalamaris)
Vassilis Papadimitriou (Patrick)
Christos Jean-Baptiste (Plankton)
Maria Vasilatou Barbara Nebi | Ioulita Mosaidou Dora Gega Mara Jima Anna Maria Kornia Zeta Xafaki Stelios Kelleris Marios Mariolos George Martinos Faidon Farid Marios Chatziantoni Stergios Pertsinidis Gerasimos Papikinos Peggy Manolas
BOMB SPOUGGARAKIS - THE MUSICAL
Saturday, December 4 at 19:30 p.m.
Sunday, December 5 at 12:00 and 17:00
Saturday, December 11 at 15:00 and 19:30
Sunday, December 12 at 12:00 and 17:00
Ticket Prices
VIP: 35 euros
Zone A: 30 euros
Zone B: 25 euros
Zone C: 20 euros
D Zone: 15 euros
E Zone: 10 euros
Disabled: 13 euros, Escort: 15 euros (Only by phone reservation at 211-7701700 or at the box office of the theater)
Special rates apply for group ticket information at 211-7701700 and at tickets@ct.gr
Tickets pre-sale
www.ct.gr
by phone at 211 77 01 700
at the Theater Fund
on the network viva.gr
and at Public and Media Markt stores
CHRISTMAS THEATER
Galatsi Olympic Properties
Veikou 137, Galatsi
Telephone: 211 77 01 700 and https://ct.gr/
The area of ​​the Olympic facilities of Galatsi has its own Parking and is free.
The entry and exit of cars is done by 2 entrances.

The theater has a cloakroom and the service is provided free of charge.

The theater has access for the disabled and tickets can be booked by phone at 211 7701700.
Those entering the site must have a vaccination certificate or a disease certificate. Children 4-11 years old as well as minors up to 17 years old enter with a negative self test of 24 hours.

###


Samantha Meiler, Nickelodeon: «Γίνετε εσείς fan των fans σας!»

Λίγα πράγματα είναι πιο καθοριστικά για την παρουσία ενός brand στα social από την κοινότητά του. Πώς μπορεί μια μάρκα να χτίσει ένα ζωντανό community, που συνδημιουργεί και εμπλέκεται συναισθηματικά; Ποια είναι τα λάθη στο community management που πρέπει να αποφύγει και με ποιους τρόπους θα πετύχει να μετατρέψει τους ακολούθους της σε ambassadors;

Αναλύοντας κάθε πτυχή της διαχείρισης του community, η Samantha Meiler, Vice President/Head of Social του Nickelodeon, μιλά στο Marketing Week και μοιράζεται tips και insights, αντλώντας από την εμπειρία της με το εμβληματικό brand, αλλά και την πορεία της σε ποικίλους digital και social ρόλους. Περιγράφοντας τα πρώτα βήματα, τις βασικές προτεραιότητες, καθώς και τα συχνότερα λάθη που κάνουν οι μάρκες στην αλληλεπίδραση με την κοινότητα, προτρέπει τα brands να αναπτύξουν μια αυθεντική «φωνή» και να μιλήσουν με τους fans τους με τρόπο που ενθαρρύνει τους χρήστες να αναζητήσουν ενεργά την επικοινωνία με τη μάρκα. Μπορούν τα brands να γίνουν τα ίδια μέρος του fandom τους;

MW: Είστε ένθερμη θιασώτης του community building. Από πού θα πρέπει να ξεκινήσει ένα brand προκειμένου να χτίσει μια πιστή και ενεργή βάση;

Samantha Meiler: Ο νούμερο ένα τρόπος για να οικοδομήσετε μια βάση οπαδών είναι να είστε αυθεντικοί. Οι άνθρωποι ακολουθούν brands ή μιλούν γι’ αυτά στα social media για έναν λόγο: νιώθουν ότι τους καταλαβαίνουν. Άρα, ας ξεκινήσουμε με τα σημαντικά: μια μάρκα πρέπει να έχει μια ξεκάθαρη ταυτότητα. Αναρωτηθείτε: Ποια είναι η φωνή μας; Ποιοι θα ήταν οι φίλοι μας στην πραγματική ζωή; Ποιες αξίες πρεσβεύουμε; Ποιο είναι το ύφος μας; Είναι επίσημο ή καθημερινό; Παιχνιδιάρικο ή σοβαρό; Χρησιμοποιούμε πρώτο πρόσωπο; Όταν τελικά καθορίσετε με σαφήνεια ποιοι είστε, «μεταφράστε» το με βάση το πώς θα χρησιμοποιούσε τα social media ένα πραγματικό πρόσωπο. Αυτό σημαίνει να ανεβάζετε περιεχόμενο που συνάδει με την προσωπικότητά σας. Σημαίνει να σχολιάζετε και να αλληλεπιδράτε με τους fans όπως θα το κάνατε αν ήταν φίλοι σας στην «πραγματική» ζωή. Αν μπορείτε να έχετε αυθεντικές συζητήσεις με τους ακολούθους σας, αυτοί θα σας αναζητούν ενεργά και θα θέλουν κι άλλο!

Το Nickelodeon έχει μια μεγάλη και ενθουσιώδη κοινότητα. Ποια είναι η κορυφαία σας προτεραιότητα όταν επικοινωνείτε με τη βάση σας στα κοινωνικά δίκτυα;

Να είμαστε αληθινοί. Έχει να κάνει με τα όσα είπαμε προηγουμένως, αλλά το να είστε πιστοί στο brand σας είναι κλειδί για την αλληλεπίδρασή σας με τους fans σας. Αν πρόκειται για ένα brand όπως το Nickelodeon, κάποιες φορές θα υπάρχουν fans που θα ξέρουν περισσότερα για τη μάρκα από εσάς τους ίδιους! Εμείς είμαστε αληθινοί και γινόμαστε μέρος του κόσμου των fans, του fandom μας. Αυτό δεν προκύπτει μόνο από τα θέματα που θα επιλέξουμε για να επικοινωνήσουμε, αλλά και από το πώς θα εμπλακούμε. Ο καθημερινός μας τόνος και η αίσθηση ότι μιλάμε τη γλώσσα τους και καταλαβαίνουμε τους fans, τους κάνει να θέλουν να αλληλεπιδράσουν μαζί μας.

Δεν υπάρχει ένας «χρυσός κανόνας» που να ταιριάζει σε όλους, αλλά εντοπίζετε κάποιες σταθερές που μπορεί να ακολουθήσει ένα brand όταν σχεδιάζει και εκτελεί τη στρατηγική community;

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να κατανοήσετε τι είδους συζήτηση λαμβάνει ήδη χώρα γύρω από το brand σας. Κάντε την έρευνά σας και μάθετε για τι μιλάει ο κόσμος στα social media. Σύμφωνα με την έρευνα της Sprout Social «15 Facebook Stats Every Marketer Should Know», το 96% των ανθρώπων που μιλά για brands στα social media δεν ακολουθούν τα feeds τους. Επομένως, αν και είναι σημαντικό να αλληλεπιδράτε με τους superfans σας στα δικά σας comment sections, πρέπει να κυνηγήσετε συζητήσεις «εκεί έξω». Εκπλήξτε και ενθουσιάστε τους fans σας, απαντήστε σε posts εκεί που δεν το περιμένουν. Κάντε like, σχολιάστε, και μοιραστείτε πράγματα που δημιουργούν. Γίνετε εσείς fan των fans σας!

Το engagement αποτελεί προφανώς καθοριστικό παράγοντα. Πώς μπορούν τα brands να εμπνεύσουν τους ακολούθους τους και να τους μετατρέψουν σε συνδημιουργούς;

Ξέρω ότι η ομάδα μου είναι «προνομιούχος», δεδομένου ότι έχουμε την τύχη να δουλεύουμε με ένα εμβληματικό brand με το οποίο οι άνθρωποι έχουν συναισθηματική σύνδεση. Αλλά όταν βλέπουμε χρήστες να δημιουργούν περιεχόμενο σχετικό με τις εκπομπές και τους χαρακτήρες μας αποστολή μας είναι να αλληλεπιδράσουμε με αυτό. Αν μας αρέσει πολύ, θα έρθουμε σε επαφή και θα ζητήσουμε άδεια να το μοιραστούμε στα feeds μας, βάζοντάς το στο «μεγάφωνο» του brand μας. Κάθε εβδομάδα διοργανώνουμε επίσης το Fan Art Friday roundup, με επιλεγμένο user-generated content, που ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο τη δημιουργικότητα από φίλους μας που θέλουν να φιλοξενήσουμε περιεχόμενό τους.

Ποια είναι τα πιο επικίνδυνα ατοπήματα στην προσπάθεια οικοδόμησης και διαχείρισης της κοινότητας της μάρκας;

Ο νούμερο ένα κανόνας στη διαχείριση του community είναι ο εξής: μην ταΐζετε τα trolls! Θα υπάρχουν πάντα αρνητικά σχόλια στα διαφορετικά κανάλια, αλλά είναι σημαντικό να ξέρετε πότε να παρεμβαίνετε και πότε να τα αγνοείτε. Για ζητήματα εξυπηρέτησης πελάτη, θέλετε να βοηθήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Το 71% των πελατών που έχει θετική εμπειρία με τη μάρκα online θα το προτείνει σε φίλους κι αυτό είναι δωρεάν marketing! Απλά χρειάζεται προσπάθεια για να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζονται.

Για παράδειγμα, αυτή την εβδομάδα, μια γυναίκα έγραψε στο Twitter ότι ήταν τα γενέθλια των 6 χρόνων του γιου της και ότι έβλεπε ένα επεισόδιο του Μπομπ Σφουγγαράκη όταν ήταν να γεννήσει. Δεν θυμόταν ποιο ήταν και ζητούσε αν μπορούσε κάποιος να τη βοηθήσει να το βρει. Αμέσως, επιλήφθηκε η ομάδα fan engagement, ανέτρεξε στον προγραμματισμό εκείνης της ημέρας τη συγκεκριμένη χρονιά και τουίταρε την απάντηση. Δεν φαντάζεστε τον ενθουσιασμό που προκάλεσε! Από την άλλη, όταν οι άνθρωποι απλά ποστάρουν αρνητικότητα, λέω πάντα «πάρτε μια βαθιά ανάσα και προχωρήστε παρακάτω».

Το τελευταίο διάστημα γίνεται πολύς λόγος για το εάν οι μάρκες θα πρέπει να παίρνουν θέση σε σχέση με σημαντικά ζητήματα που ενδεχομένως απασχολούν την κοινότητά τους. Πώς μπορούν να πετύχουν να εμπνεύσουν τον κόσμο να κινητοποιηθεί για έναν σκοπό;

Όλα έχουν να κάνουν με τις κεντρικές σας αξίες ως brand. Μην είστε «χλιαροί». Υπερασπιστείτε τα «πιστεύω» σας και το κοινό θα ακολουθήσει.

Short bio

Η Samantha Meiler είναι Vice President/Head of Social του Nickelodeon. Παρέχει στρατηγική και δημιουργική καθοδήγηση για πάνω από 100 brands και λογαριασμούς με περισσότερους από 300 εκατ. fans. Στα 11 χρόνια πορείας της στο Nickelodeon, έχει βρεθεί σε πολλούς ρόλους σε social και digital, συμβάλλοντας στο λανσάρισμα των Nick Family Insiders, NickMom, NickSplat, NickSports και του Nickelodeon division του Viacom Digital Studio. Πριν ενταχθεί στο δυναμικό του Nick, πέρασε μια δεκαετία στο κομμάτι του Τύπου, επιτυγχάνοντας να ανέλθει από την παρασκευή καφέδων και το κουβάλημα εξοπλισμού για φωτογραφίσεις στη σύνταξη για κορυφαίους τίτλους όπως τα YM, Glamour, Us Weekly, Life & Style και InStyle. Η Samantha έχει πτυχίο Textiles and Apparel Management από το Πανεπιστήμιο Cornell και αυτήν τη στιγμή κατοικεί στο New Jersey με τον άντρα της, τον γιο της και τις δίδυμες κόρες της, όλοι τεράστιοι fans του Nickelodeon!

Focus Points

- Μια μάρκα θα πρέπει να έχει μια ξεκάθαρη ταυτότητα. Όταν καθορίσετε με σαφήνεια το ύφος και το τι πρεσβεύετε, «μεταφράστε» το με βάση το πώς θα χρησιμοποιούσε τα social media
ένα πραγματικό πρόσωπο.

- Το να είστε πιστοί στο brand σας είναι κλειδί για την αλληλεπίδραση με τους fans σας. Δεν έχουν σημασία μόνο τα θέματα για τα οποία θα επιλέξετε να επικοινωνήσετε, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο θα μιλήσετε. Γίνετε μέρος του fandom σας!

- Κατανοήστε τι είδους συζήτηση λαμβάνει ήδη χώρα στα social media γύρω από το brand σας. Κάντε έρευνα και μάθετε για τι μιλάει ο κόσμος Εκπλήξτε και ενθουσιάστε τους ακολούθους σας. Κάντε like και μοιραστείτε περιεχόμενο που δημιουργούν. Γίνετε εσείς fan των fans σας.

- Μην ταΐζετε τα trolls! Όταν κάποιος ποστάρει αρνητικότητα, πάρτε μια βαθια ανάσα και προχωρήστε παρακάτω.

- Όλα συνδέονται με τις κεντρικές σας αξίες ως brand. Υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας και το κοινό θα ακολουθήσει.

###


Originally published: November 12, 2021.

Original source: Newpost.gr.

Follow NickALive! on Twitter, RedditInstagramFacebookGoogle NewsTumblrvia RSS and more for the latest Nickelodeon Greece and SpongeBob SquarePants News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.