Tuesday, September 04, 2018

Nickelodeon Romania to Host First-Ever Ziua de Joacă Event on Saturday 8th September 2018

Nickelodeon România has announced that on Saturday 8th September 2018, the number-one kids channel in Romania will celebrate Romania's first ever Ziua de Joacă 2018, Nickelodeon Romania's local version of Nickelodeon's Worldwide Day of Play!


Nickelodeon is concerned about the health, well-being and development of children. Ziua de Joacă aims to remind everyone how important outdoor exercise is, and how having fun outdoors and being in touch with nature nurtures better physical, emotional and cognitive development in children.

On Saturday 8th September 2018, Nickelodeon will go dark on-air 10:00-12:00 to encourage children across Poland to go outside and play, whether in a garden, in a park or at a playground.

To celebrate kids' love of play, Nickelodeon will hold a special free Ziua de Joacă Play Day at the Grădina Botanică in Bucharest, Romania between 10:00-16:00! At the event, kids can enjoy many fun activities to help them enjoy a day out in the fresh air away from the small screens, including treadmills, a contest, an inflatable castle and yoga sessions. Kids will also get to meet and greet SpongeBob SquarePants (SpongeBob Pantaloni Pătraţi) and Dora the Explorer (Dora descoperă lumea), enjoy live music by PAM PAM, and visit the Hatchimals market!

For more information about Ziua de Joacă 2018, visit Nickelodeon România's official website and Event page on Facebook.

Nickelodeon Hungary will also be celebrating A játék napja 2018, Hungary's second-ever Nickelodeon Worldwide Day of Play event, on Saturday 22nd September 2018! On A játék napja 2018, Nickelodeon will go dark on-air for two hours between 09:55-12:00 to encourage children across Hungary to go outside into the fresh air and play with their family and friends, whether in a garden, in a park or at a playground.

More details about Ziua de Joacă cu Nickelodeon România can be found below:

From adevarul.ro:

Nickelodeon îşi întrerupe emisia şi invită copiii la joacă în aer liber

Postul de televiziune pentru copii Nickelodeon îşi întrerupe emisia sâmbătă, timp de două ore, pentru a încuraja copiii să se deconecteze de la tehnologie şi să iasă la joacă.

Sâmbătă, pe 8 septembrie, Nickelodeon România invită copiii şi familiile lor să lase televizorul sau orice alt fel de ecran şi să se alăture Zilei de Joacă. Astfel, în intervalul 10.00 şi 12.00, canalul TV îşi întrerupe emisia pentru a face loc jocurilor şi distracţiei în aer liber, într-un eveniment organizat special în Grădina Botanică. Accesul este gratuit.

Pe parcursul întregii zile (10:00-16:00), copiii şi întreaga familie sunt aşteptaţi cu o mulţime de activităţi distractive, alături de personajele lor îndrăgite, SpongeBob şi Dora, the Explorer, în mărime naturală. Aceştia îi vor ajuta să se bucure de o zi petrecută în aer liber, departe de micile ecrane. Participanţii la eveniment vor putea alege să se implice în:

-- Curse de alergare pentru copii:
- 3-5 ani - 50 de metri;
- 6-9 ani - 100 metri;
- 10-14 ani – 200 metri;

-- Concurs - colecţie de timbre cu premii constând în diverse obiecte promoţionale Nickelodeon;

-- Sărituri în castelele gonflabile, Paw Patrol (pentru copii mici) şi Nickelodeon (cu obstacole, pentru copiii măricei);

-- Sesiuni de Yoga pentru întreaga familie, disponibile din oră în oră!

-- Concert trupa PAM PAM



„Ziua de Joacă – o zi petrecută în aer liber, departe de micul ecran, a devenit un eveniment simbol pentru Nickelodeon în toată lumea. Ne bucurăm că putem să îl aducem anul acesta şi în România. Credem foarte mult în importanţa jocului în dezvoltarea copiilor, cu atât mai mult a jocului în aer liber. Ne face plăcere să încurajăm acest lucru şi să fim alături de familii şi în momentele de joacă“, spune László Szűcs, Head of PR & Communications, Viacom International Media Networks CEE.

Ziua de Joacă se organizează anual în ţări din întreaga lume; în Europa, evenimentul s-a desfăşurat până acum de două ori în Ungaria şi de şase ori în Polonia, cu un mare succes de fiecare dată.

Mai multe informaţii despre evenimentul din Gradina Botanică sunt disponibile pe site-ul Nickelodeon România, precum şi pe pagina de Facebook dedicata evenimentului.

###

Via Nickelodeon România's official Facebook page's Ziua de Joacă cu Nickelodeon România event listing:

Ziua de Joacă cu Nickelodeon România

8 September from 10:00-16:00 UTC+03

🔥🔥🔥 Exclusiv – SpongeBob și Dora, the Explorer, în mărime naturală 🔥🔥🔥

‼ACCESUL ESTE GRATUIT‼

Nickelodeon România spune stop televizorului pe 8 septembrie, între 10:00 și 12:00, și te invită la un super-eveniment în aer liber. Ți-am rezervat o mulțime de surprize, inclusiv o întâlnire cu SpongeBob și Dora, the Explorer în mărime naturală😍😍😍, așadar, hai, lasă telecomanda deoparte măcar pentru două ore, ca să te încarci cu energie!

Așadar, pe 8 septembrie, între orele 10:00 – 16:00, la Grădina Botanică(București), te așteptăm cu multe activități în aer liber. Si dacă vrei, poți să stai cu noi toată ziua. Sigur vei avea ce face!

Vrei să pleci acasă învingător? Dacă da, hai la cursele de alergare pentru copii: 💪🏃‍♀🏃‍♂

3-5 ani – 50 de metri,
6-9 ani – 100 metri,
10-14 ani – 200 metri.

Vino cu colecția de timbre și poți câștiga alege diverse obiecte promoționale Nickelodeon!

Vezi care dintre prietenii tăi sare mai sus într-unul din castelele gonflabile, Paw Patrol (pentru copii mici) și Nickelodeon (cu obstacole, pentru copiii măricei)!

Relaxează-te cu întreaga familie în cadrul sesiunilor de Yoga, disponibile la fiecare oră!

Îți place muzica? Preferații tăi, trupa PAM PAM, îți pregătesc un super concert ca să ai parte într-o încheiere magică.

Și nu uita! Între orele 10 și 12, închidem televizorul și ieșim la joacă cu prietenii, alături de Nickelodeon. 🧡

Vizită piață Hatchimals! Aduceți-vă colecția, fă schimb cu figurinele, distrează-te cu noi!

🧡Te așteptăm cu drag la Ziua de Joacă! 🧡

pe 8 septembrie, între orele 10:00 – 16:00

la Grădina Botanică (Șos. Cotroceni nr. 32 sector 6 București).

###

Via nickelodeon.ro:

ZIUA DE JOACĂ CU NICKELODEON ROMÂNIA

NICKELODEON ROMÂNIA SPUNE STOP TELEVIZORULUI PE 8 SEPTEMBRIE

Ziua de Joacă cu Nickelodeon România: Exclusiv – SpongeBob și Dora, the Explorer, în mărime naturală

Nickelodeon România spune stop televizorului pe 8 septembrie, între 10:00 și 12:00, și te invită la un super-eveniment în aer liber. Ți-am rezervat o mulțime de surprize, inclusiv o întâlnire cu SpongeBob și Dora, the Explorer în mărime naturală, așadar, hai, lasă telecomanda deoparte măcar pentru două ore, ca să te încarci cu energie!

Așadar, pe 8 septembrie, între orele 10:00 – 16:00, la Grădina Botanică(București), te așteptăm cu multe activități în aer liber. Si dacă vrei, poți să stai cu noi toată ziua. Sigur vei avea ce face!

- Vrei să pleci acasă învingător? Dacă da, hai la cursele de alergare pentru copii:
- 3-5 ani – 50 de metri,
- 6-9 ani – 100 metri,
- 10-14 ani – 200 metri.

- Vino cu colecția de timbre și poți câștiga alege diverse obiecte promoționale Nickelodeon!

- Vezi care dintre prietenii tăi sare mai sus într-unul din castelele gonflabile, Paw Patrol (pentru copii mici) și Nickelodeon (cu obstacole, pentru copiii măricei)!

- Relaxează-te cu întreaga familie în cadrul sesiunilor de Yoga, disponibile la fiecare oră!

- Îți place muzica? Preferații tăi, trupa PAM PAM, îți pregătesc un super concert ca să ai parte într-o încheiere magică.

- Vizită piață Hatchimals! Aduceți-vă colecția, fă schimb cu figurinele, distrează-te cu noi!

Și nu uita! Între orele 10 și 12, închidem televizorul și ieșim la joacă cu prietenii, alături de Nickelodeon.

Te așteptăm cu drag la

Ziua de Joacă

pe 8 septembrie, între orele 10:00 – 16:00

la Grădina Botanică (Șos. Cotroceni nr. 32 sector 6 București).

Accesul este gratuit!

###

Also, from Paginademedia.ro:

Campanie inedită. Postul Nickelodeon întrerupe emisia pentru a încuraja copiii să iasă la joacă. Ce evenimente va organiza

eleviziunea Nickelodeon România își va opri emisia, sâmbătă, pentru două ore, ca parte a unei campanii de încurajare a copiilor să iasă la joacă.

Totul se va întâmpla sâmbătă, 8 septembrie, în intervalul 10.00 - 12.00. Totodată, ca parte a evenimentului Ziua de joacă, televiziunea pentru copii va organiza în Capitală și o serie de evenimente dedicate celor mici.

Publicitate
„Nickelodeon România invită copiii și familiile lor să lase televizorul sau orice alt fel de ecran și să se alăture Zilei de Joacă. Astfel, în intervalul 10:00 și 12:00, canalul TV își întrerupe emisia pentru a face loc jocurilor și distracției în aer liber, într-un eveniment organizat special în Grădina Botanică. Accesul este gratuit”, anunță postul de televiziune.

Postul va organiza tot sîmbătă și o serie de evenimente pentru copii, la Grădina Botanică din Capitală, de la 10.00, la 16.00, unde vor fi prezente personajele SpongeBob și Dora, the Explorer, în mărime naturală.

Printre evenimentele organizate:

-- Curse de alergare pentru copii:

- 3-5 ani – 50 de metri;
- 6-9 ani – 100 metri;
- 10-14 ani – 200 metri;

-- Concurs - colecție de timbre cu premii constând în diverse obiecte promoționale Nickelodeon;

-- Sărituri în castelele gonflabile, Paw Patrol (pentru copii mici) și Nickelodeon (cu obstacole, pentru copiii măricei);

-- Sesiuni de Yoga pentru întreaga familie, din oră în oră

-- Concert trupa PAM PAM

Ziua de Joacă se organizează anual în țări din întreaga lume; în Europa, evenimentul s-a desfășurat până acum de două ori în Ungaria și de șase ori în Polonia, iar în România este prima dată.

###

Also, from Copilul.ro:

Ziua de Joaca, o zi departe de televizor si tehnologie

Intre orele 10 si 12, Nickelodeon isi intrerupe emisia pentru a incuraja copiii sa se deconecteze de la tehnologie!

Sambata, pe 8 septembrie, Nickelodeon Romania invita copiii si familiile lor sa lase televizorul sau orice alt fel de ecran si sa se alature Zilei de Joaca. Astfel, in intervalul 10:00 si 12:00, canalul TV isi intrerupe emisia pentru a face loc jocurilor si distractiei in aer liber, intr-un eveniment organizat special in Gradina Botanica. Accesul este gratuit.

Pe parcursul intregii zile (10:00-16:00), copiii si intreaga familie sunt asteptati cu o multime de activitati distractive, alaturi de personajele lor indragite, SpongeBob si Dora, the Explorer, in marime naturala. Acestia ii vor ajuta sa se bucure de o zi petrecuta in aer liber, departe de micile ecrane.

Participantii la eveniment vor putea alege sa se implice in:

-- Curse de alergare pentru copii:

- 3-5 ani – 50 de metri;

- 6-9 ani – 100 metri;

- 10-14 ani – 200 metri;

-- Concurs - colectie de timbre cu premii constand in diverse obiecte promotionale Nickelodeon;

-- Sarituri in castelele gonflabile, Paw Patrol (pentru copii mici) si Nickelodeon (cu obstacole, pentru copiii maricei);

-- Sesiuni de Yoga pentru intreaga familie, disponibile din ora in ora!

-- Concert trupa PAM PAM

“Ziua de Joaca – o zi petrecuta in aer liber, departe de micul ecran, a devenit un eveniment simbol pentru Nickelodeon in toata lumea. Ne bucuram ca putem sa il aducem anul acesta si in Romania. Credem foarte mult in importanta jocului in dezvoltarea copiilor, cu atat mai mult a jocului in aer liber. Ne face placere sa incurajam acest lucru si sa fim alaturi de familii si in momentele de joaca”, spune László Szűcs, Head of PR & Communications, Viacom International Media Networks CEE.

Ziua de Joaca se organizeaza anual in tari din intreaga lume; in Europa, evenimentul s-a desfasurat pana acum de doua ori in Ungaria si de sase ori in Polonia, cu un mare succes de fiecare data.

Mai multe informatii despre evenimentul din Gradina Botanica sunt disponibile pe site-ul Nickelodeon Romania, precum si pe pagina de Facebook dedicata evenimentului.

###

Mai multe Nick: Nickelodeon Central and Eastern Europe to Premiere 'Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles' on Sunday 28th October 2018!

Additional source: Google Translate.
Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Google+, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Worldwide Day of Play News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.