Saturday, June 01, 2019

June 2019 on Nickelodeon Greece: Gormiti | Game Shakers | Cousins For Life | RBUK | Shimmer & Shine | Rise of the TMNT | Knight Squad

Below is a round-up of Nickelodeon Greece's (Ελλάδα) programming highlights for June 2019!


This June (Ιουνίου), Nickelodeon Ελλάδα will be premiering:

Gormiti: Ο θρύλος ζωντανεύει
Brand New Show
Premieres: Saturday 1st June 2019 at 20:30
Airs: Saturdays at 20:30
[More Info]

GORMITI
ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 20:30

Πολλά χρόνια πριν , το νησί του Gorm απειλούνταν από έναν φοβερό εχθρό: τους Darkans. Οι Gormiti, υπό την καθοδήγηση των ισχυρών αρχόντων τους , ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν αυτή την απειλή. Ο πόλεμος ξέσπασε ... αλλά οι Gormiti κέρδισαν. Σήμερα, θυμόμαστε αυτή την μάχη ως θρυλική. Το μόνο που έμεινε είναι ο Πύργος ενός αρχαίου φρουρίου των Gormiti. Όταν 4 νέοι ήρωες - Riff, Ikor, Trek και Eron - ανακαλύψουν τον Ένα Πύργο, οι προφητείες γίνονται πραγματικότητα: οι Darkans επέστρεψαν! Οι ήρωες μας πρέπει να μάθουν να χρησιμοποιούν τους Elemental Bracers για να καλέσουν τον θρυλικό Gormiti και να απελευθερώσουν τη δύναμή τους που θα σώσει τον κόσμο!

Game Shakers
Brand New Episodes
Premieres: Saturday 1st June 2019 at 17:30
Airs: Saturdays and Sundays at 23:00

GAME SHAKERS
ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 IOYNIOY ΣΤΙΣ 17:30
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 23:00

Όταν η Babe και η Kenzie δημιούργησαν το Sky Whale για μια εργασία του σχολείου, απλά ήλπιζαν σε έναν καλό βαθμό, στην καλύτερη περίπτωση. Ποτέ δεν περίμεναν ότι η εφαρμογή για κινητά θα γινόταν το πιο δημοφιλές παιχνίδι της χρονιάς! Με τα κέρδη τους, η Babe και η Kenzie ξεκινούν το Game Shakers, μία super cool εταιρεία παιχνιδιών στο Μπρούκλιν και ο πρώτος τους υπάλληλος είναι ο φίλος τους ο Hudson.

Cousins For Life
Brand New Episodes
Airs: Saturdays and Sundays at 15:30 from Sunday 2nd June 2019

ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΖΙ / COUSINS FOR LIFE
ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 02 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 15:30
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 15:30

Όταν τα ξαδέρφια Άιβι και Στούαρτ αρχίζουν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη, μαθαίνουν ότι, παρά τις διαφορές τους, είναι καλύτερα όταν είναι μαζί, και όταν ενώσουν τις δυνάμεις τους είναι ασταμάτητοι!

Rainbow Butterfly Unicorn Kitty (RBUK)
Brand New Show
Premieres: Saturday 15th June 2019 at 12:30
Airs: Saturdays and Sundays at 12:00
[More Info]

RAINBOW BUTTERFLY UNICORN KITTY
ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 12:00
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΙ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 12:00

Ένα πνευματώδες γατάκι, η Φελίσιτυ, χρησιμοποιεί τις μαγικές και μεγαλειώδεις δυνάμεις της σε περιπέτειες με τους φίλους της, σε έναν μυθικό και μοναδικό κόσμο.

Shimmer & Shine
Brand New Episodes
Airs: Mondays to Fridays at 18:30 from Monday 17th June 2019

ΣΙΜΕΡ&ΣΑΙΝ / SHIMMER & SHINE
ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:30
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 18:30

Οι δίδυμες αδελφές Σίμερ και Σάιν είναι τα μυστικά τζίνι της Leah! Η Leah βρίσκεται πάντα σε κάποιο δίλημμα και χρειάζεται τη βοήθειά των μαγικών της φίλων, και τα τζίνι είναι πάντα πρόθυμα να της εκπληρώσουν τρεις ευχές κάθε ημέρα. Όμως μερικές φορές, παρερμηνεύουν τις επιθυμίες της Leah και πολλές φορές εκπληρώνουν ευχές, τις οποίες δεν ήθελε να κάνει! Κάθε λάθος ευχή, τους οδηγεί σε μια τρελή περιπέτεια. Τελικά, μέσα από την ομαδική δουλειά, τα τζίνι και η Leah, βρίσκουν τον τρόπο για να διορθώσουν τα προβλήματα που δημιουργούνται, χωρίς τη χρήση παραπάνω ευχών.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles
Brand New Episodes
Airs: Mondays at 21:00 from Monday 17th June 2019

ΧΕΛΩΝΟΝΙΤΖΑΚΙΑ: Η ΑΝΟΔΟΣ / RISE OF TMNT
ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00
ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 21:00

Ετοιμαστείτε! Τα Χελωνονιντζάκια επιστρέφουν ως οι νεότεροι ήρωες της Νέας Υόρκης και αυτή τη φορά έχουν καταπληκτικές νέες δυνάμεις! Ακολούθησε τις περιπέτειες των θρυλικών αδερφών Ραφαέλο, Λεονάρντο, Ντονατέλο και Μικελάντζελο καθώς ως μαθητευόμενοι νίντζα εντοπίζουν μια κρυμμένη πόλη κάτω από τη Νέα Υόρκη, ανακαλύπτουν νέα όπλα και υπερδυνάμεις, μονομαχούν με τρομακτικά μεταλλαγμένα όντα και φυσικά πάντα βρίσκουν χρόνο για ένα κομμάτι από την αγαπημένη τους πίτσα. Cowabunga!

Knight Squad
Brand New Episodes
Airs: Saturdays and Sundays at 16:00 from Saturday 29th June 2019

ΟΜΑΔΑ ΙΠΠΟΤΩΝ / KNIGHT SQUAD
ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:00
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16:00

Υπάρχει μόνο ένα μέρος σε όλη την Αστόρια, όπου οι νέοι και οι ατρόμητοι μπορούν να εκπαιδευτούν να γίνουν ελίτ πολεμιστές-στο Σχολείο Ιπποτών! Σε αυτόν τον μαγικό κόσμο συναντάμε την Ciara, σκληρή και ανταγωνιστική φοιτήτρια, ένα αστέρι που κρύβει ένα κολοσσιαίο μυστικό – είναι μια βασιλική πριγκίπισσα σε μεταμφίεση! Η πορεία της απειλείται από την άφιξη του Arc, του ατζαμή νεοφερμένου που κρύβει ένα μυστικό. Και οι δύο έχουν πει ψέματα για να μπουν στο σχολείο και τώρα πρέπει να συμμαχήσουν για να επιτύχουν το όνειρό τους και να γίνουν θρυλικοί ιππότες!

More Nick: Nickelodeon Greece Premieres All-New 'Gormiti' Animated Series!

Original source: Greek Digital TV; Additional source: Google Translate.

Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Reddit, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Greece News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.