Tuesday, December 10, 2019

Nickelodeon, TEG Life Like Touring and Pannon Produkció to Bring 'PAW Patrol Live!' to Hungary and Romania for the First Time

Based on Nickelodeon's hit CG-animated preschool show produced by Spin Master Entertainment, PAW Patrol Live! is coming to Hungary (Magyarország) and România for the first time! The brand new tour brings everyone’s favourite pups to the stage for an action-packed, high-energy, musical adventure.


Paw Patrol Live! – A mentőfutam will stop at the Novomatic Aréna in Sopron on Monday 30th December 2019, Főnix Csarnok in Debrecen on Thursday 2nd January 2020, and Papp László Sportaréna in Budapest between Saturday 4th - Sunday 5th January 2020!

For tickets and more information, visit https://www.mancsorjaratlive.hu. For the latest PUPdates, make sure to Like Mancs őrjárat Live on Facebook.

From Blikk.hu:

Magyarországra érkezik a Mancs őrjárat Live! „A Mentőfutam” című színpadi show


A Mancs őrjárat színpadi változata hamarosan Magyarországra látogat

A Nickelodeon és Nick Jr. csatornáról ismert és népszerű animációs tv-sorozat színpadi változata hamarosan Magyarországra látogat. A zenés előadás során a gyerekek a kedvenc kutyusaikkal élőben találkozhatnak, illetve egy fantasztikus és kalandos őrjárat részesei lehetnek! Amikor Goodway polgármester asszonynak nyoma veszik a Kaland-öböl Futam közben, a kutyusok azonnal nekilátnak a sürgős mentőakciónak. A csapatban Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Sky és Everest várja, hogy az első magyarországi turné során találkozhassanak a közönséggel december 30-án Sopronban, majd 2020. január 2-án Debrecenben, végül január 4-5-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Hirdetés

Az előadásokról bővebb információ és jegyrendelési lehetőség a www.mancsorjaratlive.hu weboldalon található.

A Mancs őrjárat-sorozat kedvenc karaktereinek előadását a VStar Entertainment Group, a TEG Life Like Touring, a Nickelodeon és a Pannon Produkció mutatja be élőben Magyarországon. Az animációs sorozat gyártója a Spin Master. A Mancs őrjárat Live! „A Mentőfutam” című kalandos, zenés meseelőadás először látogat hazánkba, hogy megmutassa, „nincs túl nagy falat vagy túl kicsi kutya”. A minden korosztály számára tanulságos előadás az összetartásról, a szociális érzékenységről, a problémamegoldásról szól, amiben a szereplők csapatjátékosként vetik be a képességeiket. Az előadás fontos elemei a Bunraku-jelmezek, amelyek innovatív módon képesek a karaktereket legfontosabb kellékeikkel és járműveikkel a színpadra varázsolni.

Az előadás 80 perces, két részből áll, egy szünettel.

„A Mancs őrjárat az egyik kedvenc műsorunk. A történet – amellett, hogy rendkívül szórakoztató – tanulságos is. A kutyusok képességei és tapasztalatai a világ összes gyermekében megtalálhatóak, így a közönség könnyedén azonosulhat velük. Biztosak vagyunk benne, hogy a gyermekek és szüleik örömmel fogadják kedvenc kutyusaikat élőben is, a színpadon!” – mondta Monika Wysocka, a Viacom kelet-közép-európai Location Based Experiences alelnöke.

„Nagyon örülünk a VStar Entertainment Group, TEG Life Like Touring és a Pannon Produkció között megszületett partneri kapcsolatnak, ami lehetővé teszi, hogy a Mancs őrjárat Live! előadást el tudjuk hozni a magyar családoknak. A különleges színpadi produkció minden pillanata izgalmas kalandot ígér, a közönség együtt szurkol a hősies kutyusoknak, hogy sikerrel járjanak” – tette hozzá Thomas Kingsley, a Nickelodeon Global Location Based Experiences igazgatója.

Az előadásban hallható pergő ritmusú zene és a vadonatúj, izgalmas forgatókönyv maradandó színházi élményt nyújt a gyerekeknek. A hagyományos színházi díszletek mellett az óriás LED-videófal teljes átélést biztosít a nézők számára, ugyanis a Mancs őrjárat eredeti környezetét varázsolja a nézők elé. Láthatóak a tv-sorozat népszerű helyszínei, így a Kaland-öböl, az Őrtorony, a Fóka- szigetek, Yumi gazda farmja és Jake hegyei. A speciális interaktív videónak köszönhetően a közönség is részt vesz az előadásban, a nézők a mentőakciókon keresztül rejtélyeket fejthetnek meg a kutyusokkal, követhetik Goodway polgármester asszony nyomát, és így tovább…

###

From Színház.org:

ZENÉS DARAB KÉSZÜLT A MANCSŐRJÁRAT CÍMŰ RAJZFILMBŐL

A Nickelodeon csatornáról ismert, népszerű animációs TV-sorozat színpadi változata hamarosan Magyarországra látogat. Sopronban, Budapesten és Debrecenben is látható lesz a Mancsőrjárat Live! című zenés gyerekelőadás.

A darab során a gyerekek a kedvenc kutyusaikkal élőben találkozhatnak, és egy kalandos őrjárat részesei lehetnek.

“Ez az egyedi, vidám, humoros és kalandos jelenetekből álló, ritmusos dalokkal tűzdelt előadás az egész család számára felejthetetlen élményt nyújt, a gyermekeknek pedig nagyszerű bevezetésként szolgál a színházak világába – írják az alkotók az előadásról.

Csakúgy, mint a TV-sorozat, a musical is a fontos társasági készségekről szól, például az együttműködésről és a problémamegoldásról, amit a hét kutyakölyök csapatmunkával és egyedi képességeik segítségével sikeresen megvalósít.

“Nincs túl nagy falat vagy túl kicsi kutya”

A történet szerint amikor Goodway polgármester asszonynak nyoma veszik a Kaland-öböl Futam közben, a kutyusok azonnal nekilátnak a sürgős mentőakciónak.

A csapatban Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Sky és Everest várja, hogy az első magyarországi turné során találkozhassanak a közönséggel.

A zenés produkciót december 30-án a soproni Novomatic Arénában, január 2-án a debreceni Főnix Csarnokban, január 4-én és 5-én pedig a Papp László Sportarénában láthatják.

###

From Maszol:

Sepsiszentgyörgyre érkezik a Mancs őrjárat Live! „A Mentőfutam” című színpadi show - a Maszol.ro portálról

A Nickelodeon csatornáról ismert, népszerű animációs TV-sorozat színpadi változata januárban Sepsiszentgyörgyre látogat. A zenés előadás során a gyerekek a kedvenc kutyusaikkal élőben találkozhatnak, és egy fantasztikus kalandos őrjárat részesei lehetnek – közölték hétfőn a szervezők.

A rendezvényekről kiadott közlemény szerint amikor Goodway polgármesterasszonynak nyoma veszik a Kaland-öböl Futam közben, a kutyusok azonnal nekilátnak a sürgős mentőakciónak. A csapatban Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Sky és Everest várja, hogy az első erdélyi turné során találkozhassanak a közönséggel 2020. január 7-én és 8-án Sepsiszentgyörgyön a Sepsi Arénában.

A Mancs őrjárat sorozat kedvenc karaktereinek előadását a VStar Entertainment Group, a TEG Life Like Touring, a Nickelodeon és a Pannon Produkció 2019-ben mutatta be élőben Magyarországon. Az animációs sorozat gyártója a Spin Master. A Mancs őrjárat Live! „A Mentőfutam” című kalandos, zenés mese-előadás először látogat Sepsiszentgyörgyre, hogy megmutassa, „nincs túl nagy falat vagy túl kicsi kutya”.

A minden korosztály számára tanulságos előadás az összetartásról, szociális érzékenységről, a problémamegoldásról szól, amiben a szereplők csapatjátékosként vetik be a képességeiket. Az előadás fontos elemei a Bunraku jelmezek, amelyek innovatív módon képesek a karaktereket legfontosabb kellékeikkel és járműveikkel a színpadra varázsolni. Az előadás 80 perces, két részből áll, egy szünettel.

„A Mancs őrjárat az egyik kedvenc műsorunk. A történet amellett, hogy rendkívül szórakoztató, tanulságos is. A kutyusok képességei és tapasztalatai a világ összes gyermekében megtalálhatóak, így a közönség könnyedén azonosulhat velük. Biztosak vagyunk benne, hogy a gyermekek és szüleik örömmel fogadják kedvenc kutyusaikat élőben is, a színpadon!” – idézte a közlemény Monika Wysockát, a Viacom kelet-közép-európai Location Based Experiences alelnöke.

„Nagyon örülünk a VStar Entertainment Group, TEG Life Like Touring és a Pannon Produkció között megszületett partneri kapcsolatnak, ami lehetővé teszi, hogy a Mancs őrjárat Live! előadást el tudjuk hozni a magyar családoknak. A különleges színpadi produkció minden pillanata izgalmas kalandot ígér, a közönség együtt szurkol a hősies kutyusoknak, hogy sikerrel járjanak.” – tette hozzá Thomas Kingsley, a Nickelodeon Global Location Based Experiences igazgatója.

Az előadásban hallható pergő ritmusú zene és a vadonatúj, izgalmas forgatókönyv maradandó színházi élményt nyújt a gyerekeknek. A hagyományos színházi díszletek mellett az óriás LED videófal teljes átélést biztosít a nézők számára, ugyanis a Mancs őrjárat eredeti környezetét varázsolja a nézők elé. Láthatóak a TV sorozat népszerű helyszínei, mint a Kaland-öböl, az Őrtorony, Fóka- szigetek, Yumi gazda farmja és Jake hegyei. A speciális interaktív videónak köszönhetően a közönség is részt vesz az előadásban, a nézők a mentőakciókon keresztül, rejtélyeket fejthetnek meg a kutyusokkal, követhetik Goodway polgármester asszony nyomát és így tovább…

Kezdési időpontok és helyszínek:

- 2020. január 7. kedd, 18.00 Sepsi Aréna, Sepsiszentgyörgy (magyar nyelvű előadás)
- 2020. január 8. szerda, 18.00 Sepsi Aréna, Sepsiszentgyörgy (román nyelvű előadás)

Jegyek kaphatók online a www.mancsorjarat.hu weboldalon, valamint a www.bilete.ro hálózatában és az ismert jegypénztárakban: Sepsiszentgyörgyön a városi jegyirodában (a Tamási Áron Színház mellett), valamint a román színház (Andrei Mureșanu) jegypénztárában.

###

More Nick: Viacom Launches Nickelodeon Play App in Poland and Bulgaria!

Originally published: Thursday, October 10, 2019.

Additional sources: Google Translate, Google.
Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Reddit, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nick Jr. Central and Eastern Europe, Nickelodeon Preschool and PAW Patrol News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.