Friday, April 03, 2020

Nickelodeon Launches #Çocuklarbirlikte Campaign in Turkey

ViacomCBS Networks today announced the launch of the #Çocuklarbirlikte social and talent-driven campaign in Turkey (Türkiye) to complement Nickelodeon's global #KidsTogether campaign, which aim to draw audience's attention to the importance of social distancing as well as promotes unity through entertainment.


From Hibya Haber Ajansı:

Nickelodeon 'ÇOCUKLARBİRLİKTE' girişimini başlatıyor

Nickelodeon Türkiye, çocuklar ve ailelerini COVID-19 salgını sırasında sağlıklı kalmak ile ilgili bilgilendirmek ve evdeyken birlikte yapılabilecek aktivite fikirlerini paylaşmak için en popüler çizgi film karakterlerini ve dizi oyuncularını kullanan çok-platformlu bir sosyal girişim olan #Çocuklarbirlikte (#KidsTogether) projesini duyurdu.

Nickelodeon Türkiye, çocuklar ve ailelerini COVID-19 salgını sırasında sağlıklı kalmak ile ilgili bilgilendirmek ve evdeyken birlikte yapılabilecek aktivite fikirlerini paylaşmak için en popüler çizgi film karakterlerini ve dizi oyuncularını kullanan çok-platformlu bir sosyal girişim olan #Çocuklarbirlikte (#KidsTogether) projesini duyurdu.

SpongeBob Kare Pantolon, Blue's Clues & You!, Henry Danger, Bubble Guppies ve The Casagrandes dizilerinin kahramanlarını içeren #Çocuklarbirlikte (#KidsTogether), televizyonlarda orijinal kısa videolar, geçiş reklamları yayınlarken NickHelps.com internet sitesi üzerinden indirilebilir aktiviteler ve içeriklerle de çocuklara uygun bilgiler sunmayı ve ebeveynler için ek bir kaynak olarak hizmet vermeyi amaçlıyor.

Nickelodeon’un #Çocuklarbirlikte (#KidsTogether) girişimi, ViacomCBS’nin daha önceden duyurduğu izleyicileri sosyal mesafe ile ilgili bilgilendirirken topluluklardaki birliktelik ruhunu da arttırmayı amaçlayan küresel bir kampanya olan #AloneTogether'nın bir parçası.

###

Nickelodeon Hakkında

40. yılında Nickelodeon, çocuklar için bir numaralı eğlence markası olmaya devam ediyor. Çocukları yaptığı her işte ilk sıraya koyarak küresel bir marka haline gelmiş olan Nickelodeon, Amerika Birleşik Devletleri ve dünya çapında televizyon programlama ve yapımının yanı sıra tüketici ürünleri, dijital, konum tabanlı deneyimler, yayıncılık ve uzun metrajlı filmleri de bünyesinde barındırıyor. Nickelodeon, 100'den fazla yerel olarak programlanmış kanal ve markalı bloklar aracılığıyla 170’den fazla ülkede 500 milyondan fazla evde bulunan, çocuklar ve aileler için hizmet veren dünyada en fazla tanınmış multimedya eğlence markalarından biridir. Amerika Birleşik Devletleri dışında, Nickelodeon, ViacomCBS Inc.'in bir departmanı olan ViacomCBS Networks International'ın (Nasdaq: VIACA, VIAC) bir parçasıdır. Daha fazla bilgi veya görseller için Nickelodeon ve bütün ilgili başlıklar, karakterler ve logolar ViacomCBS Inc. şirketinin ticari markalarıdır. Zeynep Atmaca - Gökçe Dilman

Daha fazla Nick: Nickelodeon Launches #KidsTogether--A Global Prosocial Initiative to Help Kids and Families Stay Informed and Engaged With Activities; Noggin to be Offered Free to Kids in Need in Partnership with National Head Start Association and First Book

H/T: FINDIK TV; Additional sources: Google Translate, 34 Volt.
Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Reddit, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Turkey News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.