Thursday, January 14, 2021

ViacomCBS Launches TeenNick Channel in Hungary and Romania

ViacomCBS Networks Central and Eastern Europe is set to launch a TeenNick channel in Hungary (Magyarország) and România!


A launch date for TeenNick Magyarország has still to be announced, but the channel will replace RTL Spike on the EPG, which will be closing due to low ratings. Launched in December 2016, RTL Spike is completely owned and operated by ViacomCBS, with RTL Group's lending its name to the channel.

Update (4/12) - ViacomCBS will launch TeenNick in Hungary and România on Tuesday 12th January 2021! TeenNick Hungary use a sub-feed from Nickelodeon Teen, the French version of the channel, whilst TeenNick România will use TeenNick Latin America for its feed, so both will feature different schedules. Each channel will be available in each countries local language. Carriage negotiations are still on-going. It's thought that the channels will use different feeds for advertising reasons. Nickelodeon Teen has ad opt-outs, whereas TeenNick Latin American doesn't.

Update (29/12) - There are a couple of pan-regional versions of TeenNick: TeenNick Comm, which broadcasts in France (under the name Nickelodeon Teen) and Hungary; and TeenNick Global, which broadcasts in Romania and Latin America.

Update (11/12) - The Czech Radio and Television Council (RRTV) has granted Prague-based ViacomCBS Networks International Czech s.r.o. a 12-year licence to broadcast a TeenNick channel in the Czech Republic and Slovakia as well as in other European countries such as Albania, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Montenegro, Estonia, France, Croatia, Kosovo, Lithuania, Latvia, Hungary, Poland, Portugal, Northern Macedonia, Slovenia, Serbia and Spain.

Update (29/12) - UPC Direct in Hungary is slated to carry TeenNick!

Update (25/12) - TeenNick Hungary's launch schedule has been released!:

Weekdays:

06:00 Big Time Rush
06:50 Victorious
07:40 The Thundermans
08:35 School of Rock
09:25 Game Shakers
10:15 iCarly
11:35 Victorious
12:25 The Thundermans
13:15 Noobees
14:00 Game Shakers
14:30 School of Rock
15:15 Sam & Cat
15:40 Victorious
16:30 Noobees
17:20 The Thundermans
17:45 Spyders
18:10 Hunetr Street
19:00 Just Add Magic
19:25 Victorious
20:20 The Thundermans
21:05 The Thundermans (Mondays-Thursdays) / Sok hűhó (Fridays)
21:35 Instant Mom
22:20 School of Rock
22:45 iCarly
00:25 Kenan és Kel
02:00 True Jackson, VP
02:45 Victorious
04:15 Big Time Rush

Weekends:

06:00 True Jackson, VP
08:10 The Bureau of Magical Things (Sat.) / Just Add Magic (Sun.)
09:00 Just Add Magic (Sat.) / Noobees (Sun.)
10:15 Hunter Street (Sat.) / 10:30 Victorious (Sun.)
11:05 Spyders (Sat.) / 10:55 Film (Sun.)
11:55 iCarly (Sat.) / Film (Sun.)
12:20 iCarly
12:45 Sam & Cat (Sat.) / 12:35 iCarly (Sun.)
13:10 Sam & Cat
14:00 Victorious (Sat.) / Sam & Cat (Sun.)
14:20 Victorious (Sat.) / iCarly (Sun.)
16:15 The Thundermans (Sat.) / iCarly (Sun.)
16:40 Spyders (Sat.) / The Thundermans (Sun.)
17:00 iCarly (Sat.) / Spyders (Sun.)
17:20 iCarly
17:55 Film (Sat.) / iCarly (Sun.)
18:15 Film (Sat.) / Sam & Cat (Sun.)
18:40 Film (Sat.) / Sam & Cat (Sun.)
19:05 Just Add Magic  (Sat.) / Hunter Street (Sun.)
19:35 Just Add Magic
20:00 Victorious (Sat.) / Just Add Magic (Sun.)
20:20 The Thundermans (Sat.) / Victorious (Sun.)
20:50 The Thundermans
21:40 Instant Mom
22:25 School of Rock
22:50 iCarly
00:30 Kenan & Kel
02:05 True Jackson, VP
02:50 Victorious
04:20 Big Time Rush

The news comes as ViacomCBS has been expanding Nickelodeon's TeenNick brand globally, including launches in Latin America and Greece. There are also TeenNick channels in Israel, France and the Middle East.

TeenNick is Nickelodeon's brand exclusively for and about teens and tweens that features a distinct perspective that connects its audience to the electricity and possibilities of teendom, anytime and anywhere, with original series and ever-popular favourites. TeenNick is available in more than 71 million households via cable, digital cable and satellite as well as on mobile, VOD and broadband.

TeenNick will join Nickelodeon, Nick Jr. and Nicktoons in the country.

It's currently unknown whether ViacomCBS CEE will roll out TeenNick to other countries within Central and Eastern Europe, such as Romania, Croatia, Serbia and Slovenia.

TeenNick Magyarország preview:

TeenNick | Csatornaelőzetes

Sok hűhó: új évad (2021. január) | TeenNick



Noob csapat: 2. évad (2021. január) | TeenNick



From Mentrum:

Megszünteti egyik csatornáját a ViacomCBS – indul a TeenNick

Megszűnik az RTL Spike, felváltja a tiniket megcélzó TeenNick.

Az RTL Spike 2016-os debütálása óta rengeteg szériát mutatott be a magyar nézőknek, ám az utóbbi időben leginkább csak árnyéka volt önmagának. Sohasem tudta igazán megtalálni a saját közönségét. A műsorszerkezete napközben többnyire ismétlésekre épült. A premiertartalmaik folyamatosan szorultak egyre jobban vissza az esti órákra. Hiába próbálkoztak különböző sorozatokkal és filmekkel, kiugrást csupán a The Walking Dead világpremierrel érkező epizódjai tudtak okozni. Utolsó újdonságai között az október végén érkező A halottkém új évadja fogja jelenteni. Az elmúlt évek során realityk és nagyobbaknak szánt animációk színesítették a kínálatot. Itt volt látható a Pumpedék vagy a Playback párbaj. Először volt látható A galaxis őrzői animációs széria, a Batman: A rajzfilmsorozatot pedig szintén az RTL Spike-nak köszönhetően láthattuk végig, a hiányzó részek szinkronizálásával. Népszerű sorozatok is bemutatkoztak az elmúlt években: A visszatérők (The 100), Sötét árvák (Black Orphan) vagy az iZombie szintén itt debütáltak magyar nyelven.

A Nickelodeon és alcsatornái – a már sok éve bejáratott kicsiket megcélzó Nick Jr. és a viszonylag meglehetősen újnak számít rajzfilmekre kihegyeződő NickToons – már sok éve dominálják a magyar nézettségi toplistákat. Így feltehetően nem szorul sok magyarázásra, hogy a ViacomCBS miért döntött arról, hogy újrapozicionálják a még 2016-ban, az RTL brandinggel indított csatornájukat. A névvel, és a közhiedelemmel ellentétben a csatorna kezelését teljes egészében a ViacomCBS intézte. Így a váltás nem fog fennakadásokat okozni az üzemeltetőnek. 

Harsányi Gábor, a Viacom közép-kelet-európai vezérigazgatója annyival magyarázta a Spike átalakulását, hogy a csatorna nézettsége nem hozta az elvárt szintet. Pontos információkat nem közöltek a változás időpontjáról. Amint további információk derülnek ki a dátumról és az induló TeenNick műsorainak listájáról, arról beszámolunk majd. A TeenNick a tengeren túlon egész nap a tini és a fiatal felnőtt közönséget célozza meg, az estéket pedig a a NickRewind (korábban: NickSplat) műsorblokkja tölti ki, ahol a csatornához tartozó retro sorozatokból csemegézhetnek a nézők. Ennek a magyar érkezéséről azonban jelenleg nincs semmi információ. A csatornák tematikája változik, azonban a ViacomCBS piacvezető pozíciója továbbra is állandó marad.

Ennyivel azonban nem merülnek ki a változások: A ViacomCBS azonban nem mond le az általános szórakoztató tartalmaikról. A bejáratott Paramount filmcsatornájuk (jelenleg Paramount Channel néven) is átalakuláson megy át. Kiszakad a filmek bezártságából és átveszi a csatornacsalád általános szórakoztató szerepét, melyre az is utalt korábban, hogy a Yellowstone című sorozatot már ott is vetítették. Feltehetően a Spike által korábban elkezdett sorozatok is ide vándorolnak át. A Paramount Network címre átkeresztelődés érdekessége, hogy két évvel ezelőtt Amerikában a ViacomCBS hasonló döntést hozott, azonban ott a zászlóshajónak számító Spike megnevezést vezették ki teljesen, hogy helyet adjanak a Paramount Networknek.

###

From Media1:

Megszűnik az RTL Spike tévécsatorna, helyette a ViacomCBS tinicsatornát hoz a magyar tévés piacra

Az RTL Spike-ot működtető ViacomCBS TeenNick néven indít tévécsatornát a kis nézettségű RTL Spike megszűnését követően. További fontos bejelentéseket is tett a médiavállalat regionális vezetője a Big Picture konferencián.

Az RTL Spike csatorna megszűnését Harsányi Gábor, a ViacomCBS Networks International közép-kelet-európai alelnök-vezérigazgatója jelentette be a keddi Big Picture tévés konferencián.

Az RTL Spike mellett az MTV-t, a Nickelodeont, a Paramount Channelt is működtető médiavállalat az RTL Spike helyett TeenNick néven indít új tévécsatornát. Ez, ahogy nevében is utal rá, kifejezetten tiniknek szól és elsősorban vígjátékokat fog sugározni.

A Spike-ot az RTL Magyarországgal együttműködve indították el 2016 decemberében, de a csatorna nem az RTL Magyarországé volt, bár az RTL segítette a reklámidejének értékesítését, illetve hozzájárult az RTL név felhasználásához.

A csatorna megszűnéséhez az vezetett, hogy annak nézettsége kedvezőtlenül alakult az elmúlt időszakban – ismerte el Harsányi Gábor az interneten zajló tévés konferencián.

Az eddig az RTL Spike-on sugárzott népszerűbb műsorokat, mint amilyen például a Cobra is, áthelyezik a Paramount Channelre, amely egyébként felveszi a Paramount Network nevet.

A konferencián az nem hangzott, hogy a változásokra mikor kerül sor pontosan. Elhangzott viszont, hogy a Paramount+ néven indított videótáruk népszerűsége szépen emelkedik, duplájára nőtt rajta a tartalomfogyasztás, és az hamarosan a MindigTV (Antenna Hungária) rendszerén is elérhető lesz.

A Big Picture konferencián tovább bejelentések is elhangzanak, ezekről folyamatosan teszünk közzé híreket.

###


Krízisállónak bizonyult a televízió

Jelentősen átalakul a ViacomCBS magyarországi portfóliója 2020 végére: kivezetik az RTL Spike-ot, a csatorna legerősebb műsorai a Paramountra költöznek, bevezetik a tinédzsereket célzó Teennick-et is, valamint egyre több háztartásban lesz fogható a Paramount+ streamingszolgáltatás is. Harsányi Gáborral, a ViacomCBS Networks közép-kelet-európai alelnök-vezérigazgatójával ezeken túl nézettségről, a tavaszi reklámszegény helyzetről és a hazai és nemzetközi színtéren egyaránt több díjat is bezsebelő promógyártó csapatról is beszélgettünk.

Az interjú a Kreatív 2020. októberi számában jelent meg először.

Hogyan számoltatok tavasszal, mekkora lesz a reklámbevétel-kiesés egész évre, és ehhez képest hogyan látjátok az őszi-téli szezon foglalásainak fényében?

A világjárvány miatt a televíziózás korábban nem tapasztalt ellentmondásos helyzetbe került. A tévés tartalmak iránti igény felértékelődött, a műsorfogyasztás rég nem látott szintekre emelkedett, de a reklámpiac általános visszaesése miatt mégis bevételkieséssel kell az iparágnak szembenéznie. A kezdeti megtorpanás és a nemzetközi előrejelzések alapján komoly kiesés volt várható. A nyár végére azonban már látszott, hogy egyes hirdetők újra aktívabbakká válnak és a visszaesés némileg enyhébb lesz a vártnál. Ezt persze mindannyian megérezzük, de elmondható, hogy a televízió viszonylag krízisállónak bizonyult.

A megnövekedett tévézés a kisebb csatornák nézettségét is feljebb tornázta, most mégis úgy döntöttetek, hogy megszüntetitek az RTL Spike csatornát. Mi ennek az oka, mi lesz az itt nézhető tartalmakkal?

A megnövekedett figyelem eltérő módon érintette az egyes csatornák nézettségének alakulását. A Paramount Channel idén áprilisban érte el eddig a legtöbb nézőjét, és a részesedését is tovább tudta növelni a harmadik negyedévben. A Comedy Central és a Comedy Central Family egy igen erős nyarat tudhat maga mögött, és a legjobb formájában kezdte az őszi szezont. A gyerekcsatornáink is kimagaslóan teljesítenek, az év során elképesztő mértékben, 32 százalékkal nőtt a részesedésük. 

Az RTL Spike teljesítménye ugyanakkor sajnos jelentős kívánnivalót hagy maga után. Bár egyes sorozatai népszerűek és nézettek, a csatorna összességében nem hozza azt a szintet, amit elvárnánk tőle. Ez az egyik legfőbb oka annak, hogy a korábbi évek ütemes emelkedése után a portfóliónk összesített növekedése megállt. Ugyan a nézettségi részesedésünk magas szinten stabilizálódott és a ViacomCBS az első számú nemzetközi tematikus portfolió Magyarországon, de nem ülhetünk ölbe tett kézzel.

A továbblépést abban látjuk, hogy a Spike-ot kivezetjük a magyar piacról, a jelentős nézői igényre számot tartó sorozatait, mint a Cobra 11, a Yellowstone, a Halottkém vagy a Fargo, a Paramount csatornára helyezzük át. A Paramount tematikája így kibővül és általános szórakoztató csatornaként, Paramount Network márka alatt, még több szórakozást nyújtva és újabb nézőcsoportokat magához vonzva folytatja tovább.

A Viacom és a CBS összeolvadása mennyiben érinti a hazai/régiós tevékenységeteket?

A két önállóan is meghatározó médiacég egyesülésével a világ egyik legnagyobb tartalomgyára és tartalomszolgáltatója jött létre. Jó helyzetben vagyunk ahhoz, hogy a növekvő nézői igényeket a legváltozatosabb módon ki tudjuk szolgálni.Óriási tartalomkönyvtárral és gyártókapacitással rendelkezünk a Paramount Pictures, a ViacomCBS International Studios, a Nickelodeon Studios, a CBS és a Showtime révén. Az elmúlt évben 13 milliárd dollárt fordított a cégcsoport tartalmakra, és jelenleg 140 ezer tévés sorozatepizód valamint 3600 film áll a rendelkezésünkre.

A hagyományos lineáris tévécsatornáink mellett ide tartozik az Egyesült Államokban a legnagyobb és világszerte több régióban is már elérhető, reklámokkal támogatott, ingyenesen nézhető AVOD videóplatform, a Pluto TV, a jövő év elején pedig elindul a CBS All Accest felváltó, az összeolvadt cég legkülönfélébb tartalmaiból hatalmas válogatást nyújtó fizetős streaming szolgáltatás is Paramount+ néven. Ez a helyi adottságoktól függően, fokozatosan jut majd el a világ különböző régióiba. Azon leszünk, hogy ezekből a lehetőségekből Magyarországon is a legjobbat hozzuk ki.

Itthon 2018 végén cikkeztek róla először, hogy a Telekom Moziklub előfizetők számára lesz elérhető a Paramount. Kik számára elérhető ez a szolgáltatás most, és milyen célszámaitok vannak? 

Egyre inkább kiemelt szerepet kap a stratégiánkban, hogy a népszerű tartalmaink minden platformon, többféle eszközön és akár önállóan is elérhetőek legyenek. Ettől kezdve már nem csak a lineáris nézettségeket, hanem az úgynevezett non-lineáris felhasználás alakulását is kiemelt figyelemmel követjük. Ez a portfóliónkhoz hasonló válogatásunk on-demand, lekérhető formában szépen növekszik már 2018 óta. Idén pedig különösen megugrott, hiszen a megtekintett streamek száma már az első 7 hónapban meghaladta a tavalyi egész éves összmennyiséget, tehát több mint 100 százalékos növekedést ért el az előző év azonos időszakához képest. A Magyar Telekom mellett rövid időn belül más nagy szolgáltató kínálatában is megjelenik a Paramount+. Azon dolgozunk, hogy a jövőben még szélesebb körben elérhető legyen.

A Viacom kreatív csapata évek óta nagyon szépen teljesít a promóanyagokkal mind a nemzetközi tévés versenyeken, mind a hazai reklámversenyeken. Mennyire kimondott stratégiai irány, hogy ezekre figyelmet, erőforrást kell fordítani?

Nagy öröm a számunkra, hogy Budapesten olyan kreatív műhely jött létre, amely hihetetlenül egyedi látásmóddal tud világszínvonalon szórakoztató vizuális tartalmakat létrehozni. Minden márka akkor tud igazán élő maradni, és a közönségéhez közel kerülni, ha nemcsak figyelemfelkeltő, hanem szerethető is. Ha egy műsorpromó nem csupán információt közvetít, hanem a közönségnek kifejezetten élményt ad, szívesen megnézik többször, ahelyett, hogy elkapcsolnának, ráadásul a márkát is még tovább erősíti, annak óriási hozadéka van. Erre mindig is nagy hangsúlyt fordítottunk és ez továbbra is a középpontban lesz nálunk. A kreatívjaink továbbra is dübörögnek, és nemcsak idehaza: nemrég ismét négy Promax Europe Awardsot hoztak haza.

A Comedy Centralnál tavaly jelentősen visszavettetek a saját gyártásra fordítható büdzséből, most viszont stand-up vonalon megint erősítetek. Ezen kívül lesz más olyan saját tartalom, más csatornáitokat is beleértve, amire erőforrást allokáltok?

A stand-up régóta az egyik fő erőssége a Comedynek, ezt a vonalat természetesen továbbra is szeretnénk megőrizni. A Comedy Central emellett évről évre kísérletezik egy sor más műfajjal is, szkeccsekkel, rövid komikus epizódokkal, vagy éppen nagyívű kosztümös sorozattal, mint amilyen a Tömény Történelem volt. A kísérlet jellegénél fogva ezek közül nem mindegyik tudott üzletileg is kimagaslóan sikeres lenni. A járvány ideje alatt „karantén” típusú és kifejezett online fogyasztásra szánt sorozatokat is készítettünk, és jövőben is fogunk kísérletezni, illetve koprodukciós lehetőségeket keresni.

A magyarországi saját gyártást azután csavarta le a központ, hogy Villám Géza nagy hírveréssel elindított műsora rövid úton lekerült a képernyőről. Volt direkt összefüggés a kettő között? Mi okozta végül ennek a műsornak a megszüntetését?

A Heti Dörgés Villám Gézával szintén egy merész, újító kísérlet volt, ami nagy zajjal járt, tovább erősítette a márka imázsát, de sajnos nem hozta azt a magas nézettségi szintet, amit elvártunk tőle. Ez volt az egyszerű oka annak, hogy lekerült a képernyőről. Fontos, hogy a saját gyártások izgalmassá és relevánssá tegyék a márkát, de üzletileg is meg kell állniuk a helyüket.

A gyerekeknek szóló csatornák terén a ViacomCBS-nek van talán a legerősebb portfóliója. Hogyan álltok közönségarány terén?

A Nickelodon csatornák piacvezető szerepe megkérdőjelezhetetlen. Az elmúlt 5 évben, miközben a többi gyerekcsatorna fokozatosan veszített a részesedéséből, a Nick-portfólió folyamatosan tovább bővült. A család legutóbbi tagja, a NickToons az eltelt másfél év alatt minden versenytársát megelőzve majdnem olyan erőssé vált már, mint a NickJr. Így ma már a gyerekcsatornák nézettségi részesedésének a 60 százalékát ez a három (a hazai piacon legnagyobb) csatorna adja, és az arány folyamatosan nő. Ráadásul minden alkalommal úgy tudtunk újabb gyerekcsatornát indítani, hogy legfeljebb csak kismértékű saját kannibalizációval találkoztunk, a nézettség túlnyomó többségét mindig a versenytársaktól vettük el. Ezek a kedvező tapasztalatok azt súgják nekünk, hogy még mindig van igény újabb Nickelodeon-csatorna iránt. Ezért hamarosan a magyar piacra is bevezetjük a Teennick márkát, amely kifejezetten a tinédzsereket fogja szórakoztatni élőszereplős comedy és dramedy tartalmakkal. Ezt a megszűnő Spike helyén fogjuk elindítani, és ezzel válik teljessé a portfóliónk mostani átrendezése.

###

From Mentrum:

Minden, amit a TeenNickről tudni érdemes

A ViacomCBS Networks International a következő hetekben átalakítja hazai portfólióját, mely egy új csatorna érkezését és egy távozását jelenti.

Alig néhány héttel ezelőtt derült ki a sajtó, és ezáltal a nagyközönség számára, hogy az idei tél nagy változásokat hoz a viacomCBS számára. Kezdésként december 17-én a Paramount Channel nevet, és ettől a naptól kezdve Paramount Network néven kell keresni. Innentől sorozatok is a kínálatot képzik. Majd januárban megszűnik az RTL Spike sorozatcsatorna, amit egy új adó vált. Érkezik ugyanis kicsiny hazánkba a TeenNick tiniket megcélzó ifjúsági csatorna. Erről kérdeztük a vállalatot, mit érdemes tudni róla.

A TeenNick célközönsége a 12-16 éves korosztály. A TeenNick a ViacomCBS által működtetett népszerű Nickelodeon csatornacsalád legújabb tagja. Az elsősorban 12-16 éves tiniknek szóló új csatorna a Nickelodeon, a Nick Jr. és a NickToons programkínálatát tökéletesen kiegészítve a márka legjobb, felhőtlenül szórakoztató élőszereplős vígjáték- és tini drámasorozataival köti le a tinédzsereket. A TeenNick programja kifejezetten támogatja a testvérekkel illetve szülőkkel közös tévénézést.

Mindezt igen hamar, már 2021. január 12-étől lehet élvezni. Utánajártunk, hogy ettől a naptól automatikusan bekerül-e a szolgáltatók kínálatába a megszűnő RTL Spike helyére: Az RTL Spike helyén kínáljuk a TeenNicket a terjesztőknek. Az új csatorna piacra lépését az RTL Spike kivezetése is segíti, helyet szabadítva fel az új márka számára. Bízunk benne, hogy ezt a változást mind a szolgáltatók, mind az előfizetők kedvezően fogadják.

Vagyis nem feltétlenül kerül be a szolgáltatók kínálatába, viszont a tárgyalásokat elősegíti, hogy az ország legnézettebb gyerekcsatornaportfóliója gazdagszik egy újabb darabbal.

Felmerül egy újabb kérdés, miszerint az RTL Spike lokalizált csatorna lévén a TeenNick vajon megkapja-e ugyanezt a bánásmódot? Nos, nem, mivel egyszerűbb egy csatornát nemzetközi vizeken irányítani, több ország számára, mint egymagában kezelni. Így a terjeszkedés lehetősége is mindig előtérben maradhat. Nem mellesleg olcsóbb is a fenntartása. A ViacomCBS képviselete elárulta a Mentrum számára, hogy nem indul külön adásváltozat a régióban, helyette Franciaországgal közös adást fogunk kapni.

A magyarországi indulással egyidőben szomszédainknál, Romániában is elindul a tini csatorna, szintén január 12-én. Viszont náluk a latin-amerikai feed kerül elosztásra, mely értelemszerűen más műsorösszeállítással rendelkezik. Természetesen mindkét csatorna elérhető lesz az ország saját nyelvén.

A TeenNick népszerű élőszereplős (live-action) vígjáték és dramedy sorozatokat mutat be. Olyan élőszereplős sorozatokat tűz műsorra, mint az iCarly, A Thunderman család, a Noob csapat, a Frankie vagyok, a Rocksuli, a V, mint Viktória, a Big Time Rush és még sok más ismert széria.

Alig egy hónap múlva tehát, január 12-étől indul az új ifjúsági csatorna, a TeenNick.

###


V Česku a na Slovensku může vysílat TeenNick

Na českém a slovenském trhu se může brzy objevit nový tématický placený kanál TeenNick společnosti ViacomCBS Networks International Czech s.r.o. Stanice získala satelitní licenci od českého regulátora médií RRTV.

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) na svém posledním 20. zasedání konaném 8. prosince 2020 udělila satelitní licenci společnosti ViacomCBS Networks International Czech pro televizní projekt s názvem TeenNick. Licence platí 12 let.

Podle licence se bude jednat o dětský televizní program zaměřený na americkou produkci.

Česká licence stanice TeenNick umožní program poskytovat na území České republiky a Slovenska a také v dalších zemích Evropy jako je Albánie, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Černá Hora, Estonsko, Francie, Chorvatsko, Kosovo, Litva, Lotyšsko, Maďarsko, Polsko, Portugalsko, Severní Makedonie, Slovinsko, Srbsko a Španělsko.

Hlavním vysílacím jazykem programu TeenNick bude maďarština. Stanice bude vysílat 24 hodiny denně.

Český regulátor médií zároveň informuje regulátory v členských státech Evropské unie, tj. Bulharsko, Estonsko, Francii, Chorvatsko, Litvu, Lotyšsko, Maďarsko, Polsko, Portugalsko, Slovensko, Slovinsko a Španělsko, že na jejich území se může vysílat stanice TeenNick s českou licencí pro satelitní vysílání.

Na českém a slovenském trhu se aktuálně ze skupiny ViacomCBS pod značkou Nickelodeon vysílají tři programy - hlavní program Nickelodeon, pro nejmladší diváky Nick Jr. (Nick Junior) a stanice zaměřená na animovanou produkci NickToons.

###


Placená televize TeenNick určená teenagerům by mohla začít vysílat v Česku, jednání s operátory probíhají

Na českém a slovenském trhu by mohla začít působit placená televize TeenNick, která je určena publiku ve věku od 13 do 19 let. Společnost ViacomCBS už pro ni získala potřebnou licenci vztahující se na satelitní distribuci.

Společnost ViacomCBS Networks International by mohla na českém a slovenském trhu spustit placený dětský kanál TeenNick. Firma už učinila první formální krok, kterým je žádost o vydání licence pro satelitní distribuci. Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) v tomto směru provozovateli vyhověla a oprávnění mu udělila na období dvanácti let. Automaticky to ovšem neznamená, že program bude na našem trhu fungovat. Jednání o případném spuštění s českými a slovenskými operátory však podle našich informací probíhá.

Stanice si svou premiéru odbyla koncem roku 2007 ve Spojených státech. Primárně je určena divákům ve věku od 13 do 19 let a zcela logicky doplňuje portfolio dalších dětských programů této značky působících na trhu, kterými jsou Nickelodeon, Nick Jr. a Nicktoons. Operátor Kuki má v nabídce i nelokalizovaný Nickelodeon HD. V tuto chvíli se připravuje rozšíření distribuce stanice do některých východoevropských zemí. TeenNick získal kromě povolení vstoupit na český a slovenský trh mimo jiné také pro Albánii, Bulharsko či Srbsko.

###


Viacom secures Czech TeenNick licence

The Czech Radio and TV Council (RRTV) has awarded ViacomCBS Networks International a 12-year satellite licence for the teen pay-TV channel TeenNick.

According to Digital Rozhlas, negotiations for the channel’s distribution are ongoing, though that does not automatically mean it will work in the Czech market.

It adds that TeenNick was launched in the US in 2007 and is aimed principally at viewers aged 13-19.

As such, it complements such channels as Nickelodeon, Nick Jr, and Nicktoons.

ViacomCBS Networks International is in the process of expanding TeenNick’s reach in CEE and the channel is also licenced to operate in several other countries including Slovakia, Bulgaria, Serbia and Albania.

###


Se lansează un nou post TV, în locul Paramount care se închide de la anul. Pentru adolescenți

O nouă televiziune se lansează în România. Vine în locul postului Parmount, care se închide din ianuarie. 

Se numește TeenNick, este deținut de Viacom și este un post dedicat adolescenților. Va avea seriale de comedie în grilă, printre altele. 

TeenNick va fi disponibil pentru clienții marilor operatori de televiziune din 12 ianuarie 2021, anunță reprezentanții ViacomCBS.

„În procesul de reajustare a portofoliului, ViacomCBS transformă Paramount Channel România în TeenNick și pune această nouă televiziune la dispoziția distribuitorilor.

Introducerea TeenNick pe piață va reprezenta înlocuirea treptată a Paramount Channel”, menționează aceeași sursă. 

Noul post este cel mai nou membru „al familiei” de televiziuni Nickelodeon, operate de ViacomCBS. Câteva date, pe scurt:

- Se adresează în special adolescenților între 12 și 16 ani.
- Vine în completarea programului oferit de Nickelodeon, Nick Jr. și NickToons
- Aduce seriale de acțiune, comedie și dramă pentru adolescenți, produse de Nickelodeon.
- Va avea seriale pentru copii precum iCarly, The Thundermans, Noobees, I am Frankie, School of Rock, Victorious și multe altele.

Se închide postul Paramount
Televiunea de filme Paramount Channel se închide în România din ianuarie 2021. Anunțul a fost publicat sub forma unui promo, care rulează atât pe post, cât și pe Youtube.

Filmele se vor putea urmări în continuare pe Comedy Central, post deținut de compania Viacom.

Canalul Paramount Channel a fost lansat în 2014, în România.

###

From Mentrum:

Ezzel a műsorral indul januárban a TeenNick

Már egy ideje tudjuk, hogy január 12-én új gyerekcsatornával bővül a hazai piac, viszont az a mai napig kérdéses volt, hogy milyen műsorkínálattal várja majd a nézőit. Nos, mi megmutatjuk!

Mikor néhány napja kiderült, hogy a Magyarországon és Romániában egy napon induló TeenNick két külön csatornaváltozatot fog kapni, azaz míg utóbbiak a latin-amerikai feedet kapják, addig mi a francia változatot, többen is kérdeztétek, hogy milyen műsorok várhatóak a csatornára. Nos, a kezdeti néhány felsorolt cím mellé mostmár a teljes induló műsort meg tudjuk osztani veletek.

A TeenNick egyszerre szól a most felnövő tini generációhoz és azokhoz, akik már túl vannak ezen a szakaszon, de szeretnék újranézni egykori kedvenceiket. És az sem kizárt, hogy az új nézők megszeretik a régebbi műsorokat is. Ezutóbbi kategóriába esik a Big Time Rush, a V, mint Viktória, az iCarly, a Kenan és Kel, a True Jackson, VP vagy akár a Rocksuli is. Ezektől már modernebb alkotásnak számítanak a Game Shakers, a Noob csapat, A Thunderman család vagy az Egy csipetnyi bűvölet is. Az összes sorozat az összes epizódjával műsoron lesz, még a rég befejezettek is.

A TeenNick ügyesen vegyíti a régi és modern műsorokat, a vígjátékot a misztikummal, rejtéllyel és olykor kicsit nagyobbaknak szánt szériák is adásba kerülnek. Nem maradhat el a filmes blokk sem, szombat esténként műsorra kerül egy-egy eredeti Nickelodeon-alkotás, amit másnap délelőtt újra megismétel a csatorna.

A TeenNick célközönsége a 12-16 éves korosztály. A TeenNick a ViacomCBS által működtetett népszerű Nickelodeon csatornacsalád legújabb tagja. Az elsősorban 12-16 éves tiniknek szóló új csatorna a Nickelodeon, a Nick Jr. és a NickToons programkínálatát tökéletesen kiegészítve a márka legjobb, felhőtlenül szórakoztató élőszereplős vígjáték- és tini drámasorozataival köti le a tinédzsereket. A TeenNick programja kifejezetten támogatja a testvérekkel illetve szülőkkel közös tévénézést.

Az alábbiakban láthatjátok a TeenNick induló programját:

Hétköznap

06:00 Big Time Rush
06:50 V, mint Viktória
07:40 A Thunderman család
08:35 Rocksuli
09:25 Game Shakers
10:15 iCarly
11:35 V, mint Viktória
12:25 A Thunderman család
13:15 Noob csapat
14:00 Game Shakers
14:30 Rocksuli
15:15 Sam és Cat
15:40 V, mint Viktória
16:30 Noob csapat
17:20 A Thunderman család
17:45 Tinikémek
18:10 Hunetr Street - Kölykök póráz nélkül
19:00 Egy csipetnyi bűvölet
19:25 V, mint Viktória
20:20 A Thunderman család
21:05 A Thunderman család (H-Cs) / Sok hűhó (P)
21:35 Instant anyu
22:20 Rocksuli
22:45 iCarly
00:25 Kenan és Kel
02:00 True Jackson, VP
02:45 V, mint Viktória
04:15 Big Time Rush

Hétvége

06:00 True Jackson, VP
08:10 Varázslatos holmik irodája (Sz) / Egy csipetnyi bűvölet (V)
09:00 Egy csipetnyi bűvölet (Sz) / Noob csapat (V)
10:15 Hunter Street - Kölykök póráz nélkül (Sz) / 10:30 V, mint Viktória
11:05 Tinikémek (Sz) / 10:55 Film (V)
11:55 iCarly (Sz) / Film (V)
12:20 iCarly
12:45 Sam és Cat (Sz) / 12:35 iCarly (V)
13:10 Sam és Cat
14:00 V, mint Viktória (Sz) / Sam és Cat (V)
14:20 V, mint Viktória (Sz) / iCarly (V)
16:15 A Thunderman család (Sz) / iCarly (V)
16:40 Tinikémek (Sz) / A Thunderman család (V)
17:00 iCarly (Sz) / Tinikémek (V)
17:20 iCarly
17:55 Film (Sz) / iCarly (V)
18:15 Film (Sz) / Sam és Cat (V)
18:40 Film (Sz) / Sam és Cat (V)
19:05 Egy csipetnyi bűvölet (Sz) / Hunter Street - Kölykök póráz nélkül (V)
19:35 Egy csipetnyi bűvölet
20:00 V, mint Viktória (Sz) / Egy csipetnyi bűvölet (V)
20:20 A Thunderman család (Sz) / V, mint Viktória (V)
20:50 A Thunderman család
21:40 Instant anyu
22:25 Rocksuli
22:50 iCarly
00:30 Kenan és Kel
02:05 True Jackson, VP
02:50 V, mint Viktória
04:20 Big Time Rush

2021. január 12-étől tehát új kedvencet lehet köszönteni a TeenNick tinicsatorna személyében.

###


UPC Direct: 16 nových kanálů, 5 v HD

Velké rozšíření programové nabídky přichystala společnost M7 Group (Canal+ Luxembourg) pro diváky satelitní placené televize UPC Direct v Maďarsku. V nadcházejících dnech se dočkají 16 nových programů, z toho pěti v HD rozlišení.

Důležitou změnou v nabídce UPC Direct v Maďarsku, Focus Sat v Rumunsku ale i freeSATu v České republice a na Slovensku je vyřazení všech programů americké společnosti Discovery. K 31. prosinci 2020 končí platnost smlouvy na distribuci programů Discovery Channel, TLC, Discovery Science, Animal Planet HD, Travel Channel HD, DTX, Investigation Discovery, Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD a Food network. S ohledem na to, že provozovatel televizní služby nedosáhl dohody s Discovery na přijatelných komerčních podmínkách, které by umožnily vysílat programy v dalším období, opustí uvedené programy balíčky všech uvedených platforem.

Ve stejný den - 31.12.2020 - končí také programy Discovery Showcase HD a Fine Living. Tyto programy společnost Discovery přestane provozovat. Skončí tak nejenom na zmíněných DTH službách ale i v nabídkách všech televizních operátorů v regionu MENA.

UPC Direct chystá výrazné rozšíření programové nabídky. Sportovní fanoušky potěší zařazením maďarských programů DIGI Sport 1 a DIGI Sport 1 HD. Jde o největší překvapení - doposud byly tyto programy poskytovány exkluzivně jen v síti DIGI Maďarsko. Díky DIGI Sport 1 HD budou diváci moci sledovat atraktivní sportovní přenosy jako je Serie A, Premier League, Ligue 1, Evropská liga UEFA, ICE Austrian Hockey League, slovenská hokejová Tipsport Extraliga, ženský tenis WTA, lifestylové magazíny, sportovní zpravodajství a řadu dalších pořadů.

DIGI Sport 1 HD nebude jedinou sportovní novinkou. Abonenti UPC Direct získají také nejnovější sportovní kanál Arena4 a Arena4 HD. Programové schéma nabízí přenosy z fotbalu, amerických sportů, bojových umění a technických sportů a to jak NFL, MotoGP, skotského fotbalu, NHL, MMA nebo šipek.

Dokumentární kanál BBC Earth bud exkluzivně na maďarském trhu nabízet UPC Direct. Divákům přinese řadu pořadů o divech vesmíru. Mezi největší premiéry BBC Earth patří zcela nová vědecká série A Perfect Plant, která se na obrazovkách stanice objeví 4. února.

Kouzlo přírody si mohou diváci vychutnat na stanicích Love Nature a Love Nature HD. Mezi lednové premiéry patří Země velkých koček a Království přílivu.

Domácí (maďarské) pořady mohou abonenti sledovat na stanici Ozone TV. Vysílání je navrženo tak, aby vyhovovalo místním potřebám diváků. Zcela nový program kanálu, Ozone Universe, je prvním a jediným časopisem v Maďarsku, který se zabývá vesmírným výzkumem, nejdynamičtějším sektorem v dnešní době.

Vzdělávací kategorii platformy doplní kanál Travelxp HD s cestopisnými dokumenty.

Veselý a zábavný obsah přinese stanice ATV Spirit.

UPC Direct potěší také hudební fanoušky. Začátkem ledna bude nabídka rozšířena o tři kanály společnosti Stingray - dvě stanice klasické hudby - Stingray Classica, představující největší klasickou hudbu, opery a balety, a Stingray CMusic, vysílající dynamická a ohromující hudební videa. Živé popové, rockové a hip-hopové koncerty nabídne stanice Stingray iConcerts.

Zájemcům o programy s politickou tématikou nabídne UPC Direct stanici Pesti TV.

Národní programy přináší na obrazovky UPC Direct očekávaný televizní kanál DIKH TV. V televizi Dikh budete moci kromě pořadů o životě Romů a hudební zábavě sledovat denní seriál Brothers.

Vedle programových novinek dojde na maďarském UPC Direct k dalším plánovaným změnám.

Nejnovějším členem rodiny Nickelodeon je stanice TeenNick. Program se stane součástí UPC Direct. Cílovou skupinou budou mladí diváci ve věku od 12 do 16 let a na trhu nahradí končící kanál RTL Spike. Nový program doplní stávající stanice Nickelodeon, Nick Jr. a NickToons.

V UPC Direct skončí také stanice Hír TV z důvodu nízkého zájmu diváků o tento program.

Programové novinky Travel XP, BBC Earth Love Nature Digi Sport 1, Arena4 HD, Ozone TV, Stingray Classica, Stingray CMusic TV, Stingray iConcerts, TeenNick, Pesti TV, ATV Spirit a DIKH TV budou k dispozici divákům mobilní a internetové televize UPC Direct Now.

###

From Media1:

A ma elindult TeenNick nevű új tévécsatorna tiniknek szóló műsorokat sugároz.


Keddtől, azaz mától elérhető a nagyobb hazai kábelszolgáltatók kínálatában a ViacomCBS Networks International tulajdonába tartozó Nickelodeon márkacsalád legújabb tévécsatornája. A TeenNick elsősorban a tinédzsereknek kínál szórakoztatást.

A TeenNick a Nickelodeon márka legjobb élőszereplős vígjáték- és tini drámasorozataiból válogat. A csatorna műsorán olyan tinisorozatok szerepelnek mint például a Hunter Street: Kölykök póráz nélkül; a V, mint Viktória; a Sok Hűhó; a Nickelodeon Tinikémek; a Noob Csapat; az iCarly; a Sam & Cat, vagy a Big Time Rush.

A TeenNick a három legnézettebb hazai gyermekcsatorna, a Nickelodeon, a Nick Jr. és a NickToons programkínálatát egészíti ki, és támogatja a testvérekkel, illetve a szülőkkel közös családi tévénézést.

Az új csatorna reklámidejének értékesítését az r-time (az RTL Magyarország reklámértékesítő háza) végzi március 1-jétől.

A TeenNick csatorna azután indult el, hogy a ViacomCBS az alacsony nézettsége miatt megszüntette az RTL Spike nevű tévécsatornát.

###


Elindult itthon a TeenNick csatorna

A Viacom az RTL Spike kivezetése után jelentkezik az új, tiniknek szóló csatornával.

Január 12-től elérhető a nagyobb hazai kábelszolgáltatók kínálatában a ViacomCBS Networks International tulajdonába tartozó Nickelodeon márkacsalád legújabb tévécsatornája, a TeenNick.

A főleg tiniket célzó csatorna műsorán olyan sorozatok szerepelnek, mint például a Hunter Street: Kölykök póráz nélkül; a V, mint Viktória; a Sok Hűhó; a Nickelodeon Tinikémek; a Noob Csapat; az iCarly; a Sam & Cat, vagy éppen a Big Time Rush.

Az új csatorna reklámidejének értékesítését az r-time végzi március 1-jétől.

A Viacom még 2020 végén jelentette be, hogy gyengébb eredményei miatt a kivezeti a hazai piacról az RTL Spike csatornát, ennek helyén indult el a TeenNick.

###


Start Paramount Network v Česku, konec v Rumunsku

Dnes v 6 hodin ráno začala na českém trhu vysílat zábavní stanice Paramount Network z portfolia ViacomCBS, která nahradila původní stanici Prima Comedy Central. Zábavní obsah (komedie, sitcomy) zůstávají. Programové schéma se navíc rozšíří o filmy.

ViacomCBS si úterý 12. ledna 2020 vybrala jako den velkých změn ve své rodině programů. Ve stejný den zábavní kanál Paramount Romania opustil rumunský trh. Místo něj zákazníkům nabízí program TeenNick s obsahem věnovaným výhradně teenagerům. Stanice tamním divákům přinese tituly jako iCarly, The Thundermans, Noobees, I am Frankie, School of Rock a Victorious.

Nahrazení původního programu Paramount Romania novou stanicí TeenNick je rozhodnutím společnosti ViacomCBS.

TeenNick Romania v propagaci Focus Sat (foto: M7 Group)

„Vidíme rostoucí popularitu našich dětských televizních stanic. Proto jsme velmi nadšení, že můžeme zařadit TeenNick do rodiny značky Nick, která již patří k nejsledovanějším portfoliím dětských programů v Rumunsku. TeenNick nabízí specifický obsah pro teenagery, který v současné kombinaci na trhu chybí a který si nejmenší jistě zamilují, spolu se všemi jejich oblíbenými sériemi a postavami," řekl Gabor Harsanyi, generální ředitel pro střední a východní Evropu.

Comedy Central bude zároveň upraven tak, aby vyhovoval více divákům. Zaměří se na zábavu a širší publikum.

Další změna ve skupině ViacomCBS proběhla v Maďarsku. Kanál RTL Spike byl dnes nahrazen maďarskou verzí stanice TeenNick, který bude poskytovat zábavu divákům ve věku od 12 do 16 let. Stanice doplní stávající programy Nickelodeon, Nick Jr. a NickToons.

Distribuční signál TeenNick Romania a TeenNick Hungary se objevil na satelitu Thor 6 a je dostupný zákazníkům platforem Focus Sat, resp. UPC Direct.

technické parametry - TeenNick Romania, TeenNick Hungary:

• Thor 6 (0,8°W), freq. 12,073 GHz, pol. V, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK

###


S-a lansat o nouă televiziune dedicată adolescenților: TeenNick

TeenNick, cea mai nouă televiziune din portofoliul ViacomCBS Networks International poate fi urmărit pe micile ecrane din România începând de azi, 12 ianuarie.

Dedicat exclusiv adolescenților, TeenNick are o grilă de programe care cuprinde seriale de acțiune, comedie și dramă produse de Nickelodeon. Printre show-urile difuzate se numără: iCarly, Sam și Cat, Big Time Rush, Bobocii, Hunter Street, Bella și Buldogii, Totul și ceva mai mult și multe altele.

„Totul și ceva mai mult” (sâmbătă-duminică, la 13.10) îi prezintă pe cei mai amuzanți copii din cel mai hazliu show din America, cu o distribuție nouă.

Serialul „iCarly” (luni-vineri, de la 17.30) spune povestea adolescentei Carly, care își produce propriul show online împreună cu prietenii ei: Freddie, Sam și Gibby. Emisiunea sa este transmisă dintr-un studio pe care Carly l-a construit chiar în apartamentul ei.

„Sam şi Cat” (luni-duminică, de la19:00) le are în centru pe Sam Puckett și Cat Valentine, două tinere care, după o serie de evenimente comice și bizare, ajung să locuiască împreună în Los Angeles. Fără mijloace de supraviețuire, fetele decid să se angajeze ca dădace.

„Big Time Rush” (luni-duminică la 18:15) vorbeşte despre patru tineri jucători de hockey, Kendall, Logan, James şi Carlos, selectați pentru a forma o trupă de băieți. Kendall este de acord, cu condiția ca prietenii lui și familia lui să-l însoțească în Los Angeles.

În „Bobocii” (luni-vineri la 16:00), avem ocazia să o cunoaștem pe Silvia, care nu se pricepe deloc la jocuri video. Ea nu are idee în ce se bagă când decide să-și ajute fratele să participe la un turneu eSports.

„Familia Hunter” (luni-duminică de la 14:35) urmărește dispariția domnului și doamnei Hunter și efortul celor cinci copii adoptivi de a dezlega misterul, în timp ce păstrează aparențele că totul este în regulă.

Visul majoretei Bella se împlinește când i se dă șansa de a intra în echipa de fotbal a școlii. Băieții din echipă fac tot ceea ce pot pentru a o convinge să renunțe, dar Bella este puternică și luptă pentru visul ei. Serialul „Bella și Buldogii” poate fi urmărit  de luni până duminică de la 21.15.

Toate aceste titluri, alături de alte seriale, pot fi vizionate în fiecare zi pe TeenNick. 

Despre TeenNick

TeenNick este cel mai nou membru al cunoscutei serii de canale TV Nickelodeon operate de ViacomCBS, destinate în principal adolescenților. Noul canal TV vine în completarea programului oferit de Nickelodeon, Nick Jr. și NickToons, concentrându-se pe popularele seriale de acțiune, de comedie sau pentru adolescenți, produse de Nickelodeon. Conținutul TeenNick este creat astfel încât să ofere telespectatorilor o experiență de co-vizionare completă.

###


La revedere, Paramount! Bun venit, TeenNick! S-a lansat noul post pentru adolescenți, care înlocuiește Paramount

La revedere, Paramount! Bun venit, TeenNick! S-a lansat o nouă televiziune pentru adolescenți, în România, care înlocuiește postul Parmount. 

TeenNick face parte din portofoliul ViacomCBS și are în grilă seriale de acțiune, comedie și dramă, produse de Nickelodeon.

Publicitate
Printre show-urile difuzate se numără: iCarly, Sam și Cat, Big Time Rush, Bobocii, Hunter Street, Bella și Buldogii sau Totul și ceva mai mult, printre altele. 

Reamintim că închiderea postului de filme Paramount, lansat în 2014 în țara noastră, a fost anunțată încă din luna decembrie. Filmele se vor putea urmări în continuare pe Comedy Central, post deținut de compania Viacom.

O parte din grila TeenNick

- „Totul și ceva mai mult” (sâmbătă-duminică, la 13.10) îi prezintă pe cei mai amuzanți copii din cel mai hazliu show din America, cu o distribuție nouă.

- Serialul „iCarly” (luni-vineri, de la 17.30) spune povestea adolescentei Carly, care își produce propriul show online împreună cu prietenii ei: Freddie, Sam și Gibby. Emisiunea sa este transmisă dintr-un studio pe care Carly l-a construit chiar în apartamentul ei.

- „Sam şi Cat” (luni-duminică, de la19:00) le are în centru pe Sam Puckett și Cat Valentine, două tinere care, după o serie de evenimente comice și bizare, ajung să locuiască împreună în Los Angeles. Fără mijloace de supraviețuire, fetele decid să se angajeze ca dădace.

- „Big Time Rush” (luni-duminică la 18:15) vorbeşte despre patru tineri jucători de hockey, Kendall, Logan, James şi Carlos, selectați pentru a forma o trupă de băieți. Kendall este de acord, cu condiția ca prietenii lui și familia lui să-l însoțească în Los Angeles.

- În „Bobocii” (luni-vineri la 16:00), avem ocazia să o cunoaștem pe Silvia, care nu se pricepe deloc la jocuri video. Ea nu are idee în ce se bagă când decide să-și ajute fratele să participe la un turneu eSports.

- „Familia Hunter” (luni-duminică de la 14:35) urmărește dispariția domnului și doamnei Hunter și efortul celor cinci copii adoptivi de a dezlega misterul, în timp ce păstrează aparențele că totul este în regulă.

Visul majoretei Bella se împlinește când i se dă șansa de a intra în echipa de fotbal a școlii. Băieții din echipă fac tot ceea ce pot pentru a o convinge să renunțe, dar Bella este puternică și luptă pentru visul ei. Serialul „Bella și Buldogii” poate fi urmărit de luni până duminică de la 21.15.









###


Originally published: Tuesday, October 20, 2020.

Additional source: Anime Superhero Forum /@kb6000.

Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Reddit, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Central and Eastern Europe and TeenNick Hungary News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.