Monday, January 18, 2021

ViacomCBS Expands Reach of Nicktoons in Czech Republic

Nick News Brief: The Czech satellite television platform Lepší.TV (Better TV) has added Nicktoons, Nickelodeon's top-rated animation channel, to its channel line-up! Nicktoons Czech Republic (Česká republika), a sub-feed from Nickelodeon's pan-regional Nicktoons Global, broadcasts in Standard Definition (SD) with a Czech soundtrack on the service. The channel joins Nickelodeon and Nick Jr., which previously launched on the TV operator.

Přivítejte NICKTOONS! 🎉 Jeden z nejpopulárnějších dětských kanálů na světe! Tuto stanici budou Vaše děti přímo milovat. Zaradují se z animovaných seriálů, jako je Spongebob v kalhotách, Želvy ninja, Tučňáci z Madagaskaru, ToonMarty, Chlebáci nebo Alvin a Chimpunkové. 🤩

Spolu s Nick Jr. a Nickelodeon nabízíme největší výběr zábavných animovaných seriálů pro děti každého věku, a to každý den, po celý den. Lepší.TV má s Nicktoons nejvíce dětských stanic za neskutečnou cenu 199 Kč/měsíčně. Odměnou vám bude radost v dětských očích. ☺

From zive:

Lepšia TV zaradila novú detskú stanicu. Je v základnom balíčku

Operátor stanicu ponúka pre všetkých zákazníkov.

Internetová televízna služba Lepšia TV pridala do ponuky detskú stanicu Nicktoons. Vysiela v štandardnom rozlíšení a v českom jazyku.

Za kanálom Nicktoons stojí Viacom. Ponúka tituly ako Ninja, Spongebob v nohaviciach, seriál Kung Fu Panda, Toon Marty, Avatar: Legendy o Aangovi, Tučniaci z Madagaskaru či Lego City dobrodružstvo. Určený je pre deti vo veku 4 až 10 rokov.

Predplatné Lepšia TV stojí 7,39 eura mesačne. Ponúka 108 kanálov a aj televízny archív pre veľkú väčšinu staníc.

Z detských staníc ponúka služba aj Jojko, Nickelodeon, Nick Jr., ČT :D, Boomerang, Cartoon Network, Duck TV, Duck TV Plus a Top Kids s hudobnými klipmi.

###

More Nick: ViacomCBS Launches TeenNick Channel in Hungary and Romania!

Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Reddit, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon International and Nicktoons Global News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.