Friday, July 30, 2021

Paramount Plus Nordic Premieres 'iCarly' Revival

Paramount+ Nordic will premiere the streamer's brand new iCarly revival on Friday 30th July 2021! Paramount+ Nordic originally planned to launch the series in September, but moved the series ahead two months thanks to the show's success in the U.S.



Official ViacomCBS Networks International Nordics press release:

iCarly är tillbaka! – Rebooten av den populära serien kommer till Paramount+ den 30 juli

Nio år efter att hon loggade ut är Carly Shay online igen, nu med vuxnare problem men fortfarande med många av sina gamla vänner vid sin sida.


Den efterlängtade rebooten av iCarly släpptes på Paramount+ i USA i juni och är redan en av streamingtjänstens mest sedda serier, nyligen bekräftades det också att en andra säsong redan fått klartecken. Tanken var att iCarly skulle släppas i Norden i september men premiären har nu flyttats fram två månader på grund av framgången i USA. Redan den 30 juli kommer svenska tittar kunna återknyta bekantskapen med Carly Shay (Miranda Cosgrove) och ett antal välbekanta ansikten från förr. Nästan 10 år efter den ursprungliga serien tog slut återvänder nu Carly, den allra första influencern, till sin webbcast. Nu är hon i tjugoårsåldern och hon och hennes vänner tar sig i tretton helt nya avsnitt ann vuxenvärldens problem med karriär, familj och kärlek.

Nya iCarly introducerar även två nya medlemmar till kompisgänget; Laci Mosley (Florida Girls) som Harper, Carly's rumskompis och bästa vän; och Jaidyn Triplett (The Affair, See) som Millicent, Freddie's snorkiga socialmediaexpert till styvdotter. Mosley och Triplett tar plats bredvid seriens originalstjärnor, Miranda Cosgrove (Carly), Jerry Trainor (Spencer) och Nathan Kress (Freddie).

Nickelodeons ursprungliga iCarly-serie sändes mellan 2007–2012 och följde då en grupp unga vänner som startade en webbcast för, om och av barn samtidigt som de själva hanterade sina egna vardagsproblem och äventyr både framför och bakom webbkameran. iCarly blev snabbt ett populärkulturellt fenomen och slog regelbundet tittarrekord bland publik i alla åldrar. Den ursprungliga iCarly-serien skapades av Dan Schneider

Om Paramount+
Paramount+ är en global videostreamingtjänst från ViacomCBS som erbjuder ett berg av premiumunderhållning för tittare i alla åldrar. Internationellt har tjänsten ett omfattande bibliotek med originalproduktioner, hit-serier och populära filmer i alla genrer från världsberömda varumärken och studios som SHOWTIME, BET, CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Paramount Pictures och Smithsonian Channel samt förstklassigt lokalt innehåll. För mer information om Paramount+, besök www.paramountplus.com och följ Paramount+ Nordic på Facebook, @paramountplussverige på Instagram och Paramount+ Nordic på YouTube.

###

From VG:

TILBAKE ETTER NI ÅR

– Å se settet igjen for første gang på ni år var en veldig rar opplevelse, forteller Miranda Cosgrove til VG.

Fredag 30. juli har den nye versjonen av «iCarly» premiere på Paramount+ i Norge.

– Jeg gledet meg egentlig bare til å dra tilbake, men da jeg kom dit strømmet alle minnene på og det ble veldig emosjonelt.

Før innspillingen av en mer voksen variant av «iCarly» forteller Cosgrove at skuespillerne var nervøse.

I tillegg til Cosgrove, i rollen som Carly, gjør blant annet Nathan Kress (Freddie) og Jerry Trainor (Spencer) comeback i serien.

Tvilte på «iCarly»-konseptet

Miranda Cosgrove sammenligner det å komme tilbake til «iCarly»-settet med å komme tilbake til et barndomshjem etter ni år. Men da serien først ble lansert, trodde ikke Cosgrove det skulle bli noen suksess.

MAREN OLAVA ASK HÜTT

Ni år etter slutten på «iCarly», får vi et gjensyn med flere av de gamle karakterene i serien som gikk på Nickelodeon fra 2007 til 2012. Serien var blant de mest populære situasjonskomediene for barn over hele verden. I Norge kunne man blant annet serien på NRK Super.

– Carly er nå i midten av tyveårene, og må lære seg å stå på egne bein, forteller Cosgrove.

– I sesongen dater hun blant annet. Hun er ganske dårlig på å date, og havner på mange merkelige dates.

Cosgrove forteller at hun kan kjenne seg igjen i mye av Carly.

– Hun er veldig positiv, men hun er også litt klein. Det er ikke så ulikt meg i virkeligheten. Derfor var det ikke så vanskelig å komme tilbake inn i rollen.

– Hvordan forberedte du deg på å gå inn i rollen igjen, etter alle disse årene?

– Noe av det viktigste jeg gjorde var å se en hel haug med episoder fra originalen. Jeg hadde jo ikke sett det på mange år.

Cosgrove forteller at særlig de første sesongene var rart å se på nytt.

– Jeg var jo bare tretten år da vi spilte de inn. Noen av episodene husker jeg veldig lite av. Når jeg så på føltes det litt som å bare være en seer som koser seg med showet.

Å se episodene på nytt ble viktig for å huske alle trekkene ved Carly, forteller Cosgrove.

Tvilte på konseptet
Originalserien handlet om Carly og vennene Sam og Freddie, som sammen lager et webshow fra loftsleiligheten til Carly og broren Spencer.

– Jeg husker da jeg ble fortalt konseptet første gangen lurte jeg veldig på hva et webshow egentlig var. Jeg tenkte «kommer folk til å like dette?», sier Cosgrove.

Men da serien kom i gang ble den en stor suksess.

– Det var samtidig som ungdom begynte å lage sine egne youtubekanaler. På mange måter tror jeg «iCarly» ledet an en bølge av barn som skapte eget innhold til egne kanaler.

Mye har skjedd på internett siden den gang.

– Vi har mye mer å jobbe med nå. Alle lager jo kreativt innhold på nettet i 2021. Vi lagde for eksempel en hel episode om memes, og hvordan de kan ta helt av og få sitt eget liv på internett. Det var veldig gøy.

– Hvordan var det for deg å spille Carly samtidig som du ble mer og mer voksen selv?

– Jeg var tretten år da vi startet å filme, og tyve mot slutten. I løpet av den perioden hadde jeg alle mine «firsts». Mitt første kyss, og så videre. Å komme tilbake minner meg veldig om alle de tingene.

Miranda Cosgrove sammenligner det å komme tilbake med å komme tilbake til et barndomshjem etter ni år.

– Å ta tilbake showet føltes veldig overveldende i starten. Vi var redd for å ødelegge noens minner fra originalen. Men samtidig: Originalen vil jo alltid finnes. Hvem som helst kan gå tilbake og se på den når de vil.

– Nå har vi laget en slags videreføring av originalen, hvor vi kan utforske karakterene som voksne og dermed leke oss med litt andre fortellinger enn vi kunne sist.

Håper på flere gjensyn
Nylig ble det bekreftet at det kommer en sesong 2 av den nye «iCarly»-varianten.

– Hva kan vi glede oss til videre i «iCarly»-universet?

– Noe av det jeg liker best selv er å bringe tilbake folk fra originalen. Vi fikk tilbake mange i den første sesongen, og jeg håper vi kan få tilbake enda flere i den neste.

Cosgrove trekker fram karakterer som dørmannen Lewbert, og T-Bo fra smoothie-stedet «Groovy Smoothie».

– Også håper jeg vi får se mer av Freddies mor, legger Cosgrove til.

– Siden sist vi så «iCarly» har jo også fansen blitt eldre. Hva håper du de får ut av iCarly nå?

– Da vi startet dette prosjektet ble vi enige, Nathan (Freddie), Jerry (Spencer) og jeg, om at det viktigste for oss er at kjernen av fansen – de som virkelig elsket «iCarly» som barn – synes det er gøy med et gjensyn.

– Jeg håper det kan minne dem om da de var unge, slik det har gjort for oss.

###

More Nick: Paramount Plus Renews Hit Series 'iCarly' for a Second Season!

Originally published: July 23, 2021.

Additional source.

Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Reddit, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Scandinavia and iCarly News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.