Sunday, May 22, 2022

Ziggo in the Netherlands to Add Nickelodeon Ukraine Pluto TV on June 1

Nick News Brief: The Dutch cable TV operator Ziggo will add Nickelodeon Ukraine Pluto TV to its channel line-up on June 1. Nickelodeon Ukraine Pluto TV is Paramount Global's ad-free channel which broadcasts children’s content in the Ukrainian language and was launched for Ukrainian children who have been displaced by Russia's illegal invasion of Ukraine. The channel is on air for 24 hours daily. Nickelodeon Ukraine will broadcast in HD on channel 313, and will be available in all packages. The channel will also be available via Ziggo GO and programs can also be watched via Replay TV.Ziggo voegt tweede Oekraïense tv-zender toe aan tv-pakket

Na Ukraina 24, de nieuwszender voor Oekraïense vluchtelingen in Nederland, die sinds 31 maart tijdelijk is toegevoegd op kanaal 502, voegt Ziggo vanaf 1 juni ook een kinderzender toe: Nickelodeon Ukraine.

Oorlog
Diverse televisie-aanbieders in Nederland hebben vanwege de oorlogssituatie in de Oekraïne televisiezenders uit het getroffen tijdelijk in hun aanbod opgenomen. Hiervoor wordt het voor vluchtelingen uit de Oekraïne die in Nederland opvang krijgen ook eenvoudiger om nieuws uit hun land te bekijken. Ziggo voegde eerder al de nieuwszender Ukraina 24 toe aan haar digitale basispakket. Daar komt vanaf 1 juni de kinderzender Nickelodeon Ukraine bij.

Nickelodeon Ukraina
Nickelodeon Ukraina is vanaf 1 juni aanstaande in HD te zien op kanaal 313, in alle tv-pakketten. Deze tijdelijke zender zendt non-stop programma’s uit voor kinderen van alle leeftijden. “In de ochtend programma’s voor peuters en kleuters zoals Paw Patrol, Dora the Explorer en Bubble Guppies. Gevolgd door de grootste animatiehits in de middag met programma’s zoals Spongebob Squarepants, The Penguins of Madagascar en Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness.”, aldus Ziggo in een persbericht.

Reclamevrij
De zender wordt uitgezonden in de Oekraïense taal en is reclamevrij. De zender is ook beschikbaar via Ziggo GO en programma’s kunnen tevens teruggekeken worden middels Replay TV. Dit is een tijdelijke tv-zender van Paramount Global in samenwerking met Pluto TV.

De zender is sinds 21 april ook te zien bij KPN via KPN TV.

###

From Totaaltv:

Ziggo breidt HD-aanbod tijdelijk uit met Nickelodeon Oekraïne

Ziggo heeft vandaag aangekondigd het HD-aanbod tijdelijk uit te breiden met de op Oekraïne gerichte versie van kinderzender Nickelodeon.

Ziggo volgt hiermee KPN, dat deze zender al op 25 april aan het zenderaanbod toevoegde. Nickelodeon Ukraine – zoals de zender officieel heet – wordt door eigenaar Paramount Global in samenwerking met Pluto TV tijdelijk in meerdere Europese landen aan providers aangeboden met als doel vluchtelingen met jonge kinderen enigszins te ontlasten en de jeugd vermaak te bieden en zodoende een veilig gevoel te geven.

Tweede zender
Nickelodeon Ukraine is de tweede uit Oekraïne afkomstige zender die Ziggo tijdelijk aan klanten in het digitale basispakket levert. Nieuwszender Ukraine 24 is al enige weken beschikbaar op voorkeuzekanaal 502. Ziggo begon eerder deze week op de achtergrond met het testen van Nickelodeon Ukraine en maakte vandaag bekend dat het kanaal officieel op 1 juni voor klanten beschikbaar is gekomen. Kijken kan lineair via een televisie, maar ook het online kijken is mogelijk via de dienst Ziggo GO. Het is tevens mogelijk om eerder uitgezonden programma’s op elk gewenst tijdstip terug te kijken via de functie Replay TV.

Brede programmering
In de ochtenduren is op Nickelodeon Ukraine een programmering te zien die gericht is op peuters en kleuters. Kinderprogramma’s Paw Patrol en Dora the Explorer komen dan voorbij. Vanaf de middag zijn de beste animatiefilms uit de catalogus van Paramount te bekijken. Het gaat dan om titels als The Penguins Of Madagascar en Kung Fu Panda. Nickelodeon Ukraine is bij Ziggo op voorkeuzekanaal 313 in HD-beeldkwaliteit en volledig in de Oekraïense taal beschikbaar.

###


Originally published: May 22, 2022.

Follow NickALive! on Twitter, RedditInstagramFacebookGoogle NewsTumblrvia RSS and more for the latest Nickelodeon Benelux News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.