Thursday, May 12, 2016

De Ludwigs - The Adventure Begins!

Check out Nickelodeon's brand-new locally produced adventure comedy series De Ludwigs, airing Mondays to Thursdays at 19.20 uur on Nickelodeon Nederland (Nederland) and Nickelodeon Belgium (België; Flanders)!:



De Ludwigs - Het avontuur begint!

Kijk van maandag tot en met donderdag om 19:20 naar De Ludwigs op Nickelodeon!

De Ludwigs vertelt het verhaal van Benny, een jongen die al in verschillende pleeggezinnen is opgenomen, maar deze ook weer heeft moeten verlaten. Hij krijgt nog een laatste kans en wordt opgenomen in het jonge gezin van Erik en Kate Ludwig. Samen met hun pleegkinderen Anoosha, Sam, Yara en Daniel wonen zij in een prachtig herenhuis aan één van de Amsterdamse grachten.

Benny voelt zich al snel thuis en kan goed opschieten met zijn nieuwe broers en zussen. Alles lijkt op zijn plek te vallen totdat Erik en Kate plotseling verdwijnen na een bezoek aan de opera. Vanaf dat moment worden de vijf kinderen meegetrokken in een spannend avontuur waarin de mysterieuze familiegeschiedenis van de Ludwigs stukje bij beetje wordt ontrafeld.

Did you know? - Nickelodeon are making a English version of De Ludwigs, titled The Ludwigs!
Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Google+, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Netherlands, Nickelodeon Belgium and De Ludwigs News and Highlights!