Friday, January 31, 2020

February 2020 on Nickelodeon Greece: Henry Danger | Rise of the TMNT | Blaze | Butterbean’s Café | Rusty Rivets

Below is a round-up of Nickelodeon Greece's (Ελλάδα) programming highlights for February 2020!


This February (Φεβρουαρίου), Nickelodeon Ελλάδα will be premiering:

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles (Χελωνονιντζάκια: Η άνοδος)
Brand New Episodes
Airs: Weeknights at 21:30 from Monday 10th February 2020

Χελωνονιντζακια: η άνοδος/ Rise of teenage moutant ninja - ΝΕΑ επεισόδια
Πρεμιέρα Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 21:30
Δευτέρα – Παρασκευή στις 21:30

Ετοιμαστείτε! Τα Χελωνονιντζάκια επιστρέφουν ως οι νεότεροι ήρωες της Νέας Υόρκης και αυτή τη φορά έχουν καταπληκτικές νέες δυνάμεις! Ακολούθησε τις περιπέτειες των θρυλικών αδερφών Ραφαέλο, Λεονάρντο, Ντονατέλο και Μικελάντζελο καθώς ως μαθητευόμενοι νίντζα εντοπίζουν μια κρυμμένη πόλη κάτω από τη Νέα Υόρκη, ανακαλύπτουν νέα όπλα και υπερδυνάμεις, μονομαχούν με τρομακτικά μεταλλαγμένα όντα και φυσικά πάντα βρίσκουν χρόνο για ένα κομμάτι από την αγαπημένη τους πίτσα. Cowabunga!

Henry Danger (Χένρι Ο Επικίνδυνος)
Brand-new episodes
Premiering: Saturdays at 23:00 from Saturday 15th February 2020

Χένρι ο επικίνδυνος / henry danger - Νέα επεισόδια
Πρεμιέρα Σαββάτο 15 Φεβρουαρίου στις 23:00
κάθε Σάββατο στις 23:00

Ο 13χρονος Henry Hart αναλαμβάνει μία part time δουλειά ως Kid Danger, το δεξί χέρι του υπερήρωα Captain Man. Δίνοντας την υπόσχεση ότι θα κρατήσει τη νέα του ταυτότητα μυστική, ο Henry πρέπει να ζήσει τη διπλή ζωή, εξισορροπώντας τις προκλήσεις του σχολείου με τις τρελές περιπέτειες ενός μαχητή του εγκλήματος.

Rusty Rivets
New Episodes
Airs: Saturdays and Sundays at 17:30 from Saturday 22nd February 2020

Rusty rivets - ΝΕΑ επεισόδια
Πρεμιέρα Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 17:30
κάθε Σάββατο + Κυριακή στις 17:30

Το Ράστυ Ρίβετς είναι μια κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων προσχολικής ηλικίας με πρωταγωνιστή τον Ράστυ , έναν σχεδιαστή - κατασκευαστή - κάντο μόνος σου- δεκάχρονο που λύνει προβλήματα με την εφευρετικότητα του και τις καινοτόμες ιδέες του. Όποια και αν είναι η πρόκληση , ο Ράστυ μπορεί να πάντα να χτίζει την λύση με την τεράστια γκάμα των gadgets , εργαλείων και ανταλλακτικών . Κάθε δοκιμή και λάθος οδηγεί με μια μεγαλύτερη ιδέα και παρέα με το κατοικίδιο του τον Μπότασαρ , τον γκατζετάκια γείτονα του Ράστυ και τους ρομποτοβοηθούς τους ,τα Μπάιτς ,καταλήγουν να φτιάχνουν μια μοναδική μηχανή που σώζει την κατάσταση στο τέλος της μέρας.

Blaze and the Monster Machines (Ο Μπλέιζ και οι Φίλοι του)
Brand-New Episodes
Premiering: Weekdays at 18:00 from Monday 24th February 2020

O μπλειζ και οι φιλοι του / blaze and the monster machines - ΝΕΑ επεισόδια
Πρεμιέρα 24 Φεβρουαρίου στις 18:00
ΔΕΥΤΕΡΑ - Παρασκευή στις 18:00

«Ο Μπλέιζ και οι φίλοι του» είναι μια διαδραστική σειρά κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές τον Μπλέιζ, το πιο εκπληκτικό φορτηγό του κόσμου, τον οδηγό του, τον οκτάχρονο AJ και την Γκάμπι, την καλύτερη μηχανικό αυτοκινήτων της Axle City.

Butterbean’s Café
New Episodes
Premiering: Weekends at 12:00 from Saturday 29th February 2020

Butterbean’s café - ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Πρεμιέρα Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 12:00
κάθε Σάββατο + Κυριακή στις 12:00

Το Butterbean Café είναι μια σειρά προσχολικής ηλικίας με πρωταγωνίστρια μια νεράιδα που ονομάζεται Butterbean , ιδιοκτήτρια ενός μαγικού café. Αυτή και οι νεραϊδένιοι φίλοι της δημιουργούν τα πιο υγιεινά σνακ και τις πιο γλυκές λιχουδιές στο Puddlebrook - μια μικρή πόλη νεράιδων και ανθρωπόμορφων ζώων που ονομάζονται Brookies.

More Nick: Sportime Starts to Publish 'Teenage Mutant Ninja Turtles' Comics in Greece!

Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται μέσα από την οθόνη του Nickelodeon, αλλά και στα Highlights Φεβρουαρίου μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV, Wind Vision (σε SD) και COSMOTE TV (σε HD)". Αλλά και σε πρόσθετη πρόσβαση μέσω της νέας VoD πλατφόρμας "Nick+" στις πλατφόρμες "Vodafone TV και COSMOTE TV", καθώς και μέσω του επίγειου ψηφιακού δικτύου της Digea, για λογαριασμό των αντίστοιχων περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη...

Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV, Wind Vision (σε Standard Definition ) και COSMOTE TV (σε High Definition)" και της νέας VoD πλατφόρμας Nick+ (σε Vodafone TV και COSMOTE TV), καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...

Original source: Greek Digital TV; Additional source: Google Translate..

Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Reddit, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Greece News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.