Tuesday, May 05, 2020

Nickelodeon Turkey Announces Winners of Kids' Choice Awards 2020: Celebrate Together

Nickelodeon Turkey (Türkiye) has announced the winners of Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020: Celebrate Together!


From 34Volt:

Nıckelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri 2020 Beraber Kutlayalım’In Sahipleri Belli Oldu

Bu yıl, ‘Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri 2020: Beraber Kutlayalım’ özel şovu online olarak 2 Mayıs Cumartesi günü Victoria Justice (Victorious) ev sahipliğinde yayınlandı. Yıldızlar, sürprizler, slime’lar dolu programda çocukların favori TV şovları, filmleri, oyunları ve daha fazlası ödüllendirildi.

Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri 2020: Beraber Kutlayalım’ın öne çıkan başlıkları arasında şunlar yer alıyor: Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri 2020: Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri 2020: Beraber Kutlayalım’ın kazananları:

TELEVİZYON:

FİLM:
Josh Gad (Olaf, Frozen 2)

MÜZİK:
Ariana Grande
“Señorita”- Shawn Mendes & Camila Cabello

DİĞER KATEGORİLER:
Annie LeBlanc

Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri (Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards) Hakkında Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri, dünyadaki çocuklara adanmış Nickelodeon tarafından hayata geçirilen, çocuklar için yılın en büyük, en slime dolu partisi ve en popüler ödül törenidir. Müzik performansları ve slime’larla dolu törende, çocuklar tarafından oylanan ve seçilen, en sevilen eğlence ve spor yıldızlarına ödüller sunulur. ABD'nin Los Angeles şehrinde her yıl düzenlenen Uluslararası Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri’ne ek olarak, gösterinin yerel versiyonları 2019'da ilk kez Meksika, Almanya ve Brezilya'da ve Abu Dabi'de gerçekleşti. Nickelodeon Hakkında

41. yılını kutlayan Nickelodeon, çocuklar için bir numaralı eğlence markası olmaya devam ediyor. Çocukları yaptığı her işte ilk sıraya koyarak küresel bir marka haline gelmiş olan Nickelodeon, Amerika Birleşik Devletleri ve dünya çapında televizyon programlama ve yapımının yanı sıra tüketici ürünleri, dijital, konum tabanlı deneyimler, yayıncılık ve uzun metrajlı filmleri de bünyesinde barındırıyor Daha fazla bilgi için http://www.nickpress.com adresini ziyaret edin. Nickelodeon ve ilgili tüm başlıklar, karakterler ve logolar ViacomCBS Inc.’ın ticari markalarıdır. (Nasdaq: VIACA, VIAC).

Gökçe Dilman & Burcu Günal

###

Daha fazla Nick: Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020: Celebrate Together International Nominees, Winners and Airdates!

Additional source: Google Translate.
Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Reddit, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2020 News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.