Saturday, June 04, 2022

'The Greatest Slime Film' Announced | Nickelodeon Netherlands

SUPER GROOT FILMNIEUWS 💚 Vanaf juli in de bioscoop 🍿 #DeAllergrootsteSlijmfilm #slijm #bioscoop


'De Allergrootste Slijmfilm' is een film uit 2022 in het genre familie / avontuur. De film is vanaf 13 juli 2022 in de bioscoop te zien.

REGISSEUR
Martijn Smits

ACTEURS:

Naam - Rol
Bibi - Indy

DE ALLERGROOTSTE SLIJMFILM – OFFICIËLE TRAILER - Bibi


DE ALLERGROOTSTE SLIJMFILM - Vanaf juli exclusief in de bioscoop in Nederland en België.

Indy (Bibi) is terug in de Allerlaatste, Allergrootste en avontuurlijkste film van de Slijm-filmreeks! In De Allergrootste Slijmfilm gebeurt er iets verschrikkelijks: een belangrijk slijm ingrediënt raakt op waardoor slijm maken voor de hele wereld onmogelijk wordt! Indy gaat op zoek naar de oorsprong van dit slijmerige ingrediënt. Samen met haar oude én nieuwe slijmvrienden reist ze de hele wereld over en komen ze voor een slijmerig mysterie te staan. Lukt het Indy om het slijm weer terug te krijgen?

xoxo Bibi ♥♥♥

Instagram: @degroteslijmfilm

Blijf de trailer kijken, ga los in de comments, stuur 'm door naar je familie, vrienden en vriendinnen en kom vooral vanaf juli naar de bioscoop om De Allergrootste Slijmfilm te kijken!!! 

Bedankt voor het kijken naar de trailer!! xoxo Bibi


Originally published: February 16, 2022.

Additional source: FilmVandaag.nl.

Follow NickALive! on Twitter, RedditInstagramFacebookGoogle NewsTumblrvia RSS and more for the latest Nickelodeon Nederland News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.