Thursday, November 10, 2022

Tad The Explorer And The Emerald Tablet | Official Trailer | Paramount Pictures Netherlands

Ted & De Magische Smaragd - officiële trailer - Paramount Pictures Nederland


Bekijk nu de eerste trailer van de nieuwe familie-avonturen film Ted & De Magische Smaragd.

Vanaf 24 augustus in de bioscoop.

Ted & de Magische Smaragd - achter de schermen | Paramount Pictures Nederland


Neem samen met de Nederlandse stemmencast een kijkje achter de schermen van de stemopnames van TED & DE MAGISCHE SMARAGD. De vrolijke familiefilm draait nu exclusief in de bioscoop!

TED & DE MAGISCHE SMARAGD | Officiële Trailer | Paramount Movies | Paramount Entertainment Nederland


Teds grootste droom is om geaccepteerd te worden door zijn archeologencollega's, maar zijn ongevalsgevoelige aard staat hem in de weg. Wanneer hij per ongeluk een zeldzame sarcofaag vernietigt, wordt een spreuk uitgesproken, waardoor het leven van zijn vrienden in gevaar komt. Door Mummy, Jeff en Belzoni te redden, ontstaat er een avontuur boordevol actie dat Ted en Sara naar de verre uithoeken van de wereld zal leiden om een manier te vinden om de vloek van de Magische Smaragd te stoppen.


Originally published: July 11, 2022.

Follow NickALive! on Twitter, RedditInstagramFacebookGoogle NewsTumblrvia RSS and more for the latest Nickelodeon Benelux News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.