Tuesday, September 24, 2019

September 2019 on Nickelodeon Greece: Hunter Street S3 | Abby Hatcher | The Loud House | Rise of the TMNT | PAW Patrol | 44 Cats | Top Wing | Gormiti

Below is a round-up of Nickelodeon Greece's (Ελλάδα) programming highlights for September 2019!


This September (Σεπτεμβρίου), Nickelodeon Ελλάδα will be airing:

Power Rangers Beast Morphers
Brand New Season
Premieres: Saturday 7th September 2019 at 21:00
Airs: Weekends at 21:00
[More Info]

Power rangers
ΝΕΑ σειρά
πρεμιέρα Σαββάτο 08 Σεπτεμβρίου στις 21:00
κάθε Σαββάτο & Κυριακή στις 21:00

Στη γη επικρατούσε ειρήνη για πολλά χρόνια. Οι επιστήμονες ανέπτυξαν μια τεχνολογία για να δαμάσουν το Πλέγμα Μορφοποίησης… αλλά η τεχνολογία προσβάλλεται από τον Ήβοξ, έναν κακό ιό υπολογιστή. Μόνο μια δύναμη μπορεί να σταματήσει αυτόν και το στρατό του: οι Power Rangers! Ανακατεύοντας ενέργεια «Morph-X» με DNA ζώων, δημιουργούν ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥΣ νέους μορφοποιητές, ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ όπλα, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ συμμάχους Beast Bot, ΔΥΝΑΜΙΚΑ ζορντ και ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ megazords! Ας ξεκινήσει η μάχη του κυβερνοχώρου! It’s Morphin time!

Abby Hatcher
Brand New Show
Premieres: Monday 9th September 2019 at 17:30
Airs: Weekdays at 17:30

Abby Hatcher | Ολοκαίνουρια σειρά από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 17:30 μ.μ.

Abby hatcher
ΝΕΑ σειρά
πρεμιέρα Σαββάτο 09 Σεπτεμβρίου στις 17:30
δεύτερα – παρασκευή στις 17:30

Η Άμπι Χάτσερ είναι μία σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά σε προσχολική ηλικία, που πραγματεύεται τις περιπέτειες της Άμπι και των φίλων της, των Φάζλις, αυτών των απίστευτων και ιδιαίτερων πλασμάτων που μένουν στο ξενοδοχείο της οικογένειας της!

Hunter Street Season 3
Brand New Season
Premiering: Saturday 14th September 2019 at 22:30
Airs: Saturdays and Sundays at 22:30

Hunter Street | Νέος κύκλος επεισοδίων από το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 22:30 μ.μ.

Hunter street
ΝΕΑ επεισόδια
πρεμιέρα Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 22:30
κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 23:30

Το Hunter Street ακολουθεί τις αστείες περιπέτειες πέντε παιδιών που έρχονται αντιμέτωποι με την αναζήτηση της ζωής τους. ‘Όταν οι ευκατάστατοι Erik και Kate Hunter εξαφανίζονται μυστηριωδώς, τα παιδιά αναλαμβάνουν να μάθουν τι συνέβη. Θα πρέπει να χωριστούν για να μαζέψουν τα στοιχεία . Θα μπλέξουν σε μια διασκεδαστικά τρελή αναζήτηση, ενώ θα έρθουν αντιμέτωποι με άπληστους κληρονόμους! Στόχος τους να ενώσουν την οικογένεια Hunter!

Thomas & Friends: Big World! Big Adventures! (Season 22)
New Show
Premieres: Saturday 14th September 2019 at 09:00
Airs: Weekends at 09:00

Thomas & Friends is getting an update for its 26 x 11-minute 22nd season! Entitled Thomas & Friends: Big World! Big Adventures!, the new season will take Thomas beyond the fictional Island of Sodor for the first time. The major refresh will see the iconic blue engine Thomas traveling farther than ever before, taking kids on a journey of wonder and curiosity as he adventures around the world to discover and learn about new countries and cultures, including India and Australia. The show has a more contemporary feel, a brand-new theme tune and a refreshed Steam Team to include three girls and three boy engines, and Thomas, ensuring gender equality across the show, increasing global appeal for preschool viewers. This all-new format series will feature faster-paced action, increased humor, new music, new international friends, animals and exciting fantasy elements.

Thomas το τρενάκι/ thomas & friends
ΝΕΑ σειρά
πρεμιέρα Σαββάτο 14 Σεπτεμβρίου στις 09:00
κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 09:00

Αυτή η δημοφιλής σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες του Tόμας το τρενάκι και όλων των φίλων του στο νησί Σόντορ.

Barbie Dreamtopia
New Show
Premieres: Saturday 14th September 2019 at 10:30
Airs: Every Saturday and Sunday at 10:30

Barbie Dreamtopia
ΝΕΑ σειρά
πρεμιέρα Σαββάτο 14 Σεπτεμβρίου στις 10:30
κάθε Σαββάτο & Κυριακή στις 10:30

Η Barbie και η μικρή αδελφή της Chelsea ταξιδεύουν μέσα από τους ιδιότροπους κόσμους της Dreamtopia. Μέσα από τα μάτια της φαντασίας της Τσέλσι, οι θεατές εξερευνούν νόστιμους και ευχάριστους κόσμους και συναντούν πολύχρωμους χαρακτήρες που ζουν εκεί.

44 Cats (44 Γάτες)
Brand New Episodes
Airs: Saturdays and Sundays at 11:30 from Saturday 14th September 2019

44 Cats | Νέα επεισόδια από το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 11:30 π.μ.

44 γάτες / 44 cats
ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ
πρεμιέρα Σαββάτο 14 Σεπτεμβρίου στις 11:30
κάθε Σαββάτο & Κυριακή στις 11:30

Οι «44 Γάτες» είναι μια σειρά που δείχνει το πώς οι γάτες βλέπουν τον κόσμο μας και πώς ζουν όταν δεν είμαστε τριγύρω! Οι γάτες αυτές κοιτάζουν τον ενήλικο ανθρώπινο κόσμο όπως τα παιδιά - με μια μοναδική, αθώα και κωμική ειλικρινή άποψη. Μας δείχνει για το πώς ζουν οι γάτες όταν δεν είμαστε μαζί τους. Οι γάτες μας είναι μόνες τους, αλλά είναι ακόμα στον δικό μας κόσμο. Και παρότι οι γάτες μας μπορούν να μιλήσουν, οι άνθρωποι δεν μπορούν να τις καταλάβουν. Όταν οι γάτες μιλάνε μπροστά στους ανθρώπους, οι άνθρωποι ακούνε απλά "νιάου"!

Gormiti: Ο θρύλος ζωντανεύει
Brand New Episodes
Premieres: From Saturday 14th September 2019 at 20:30

Gormiti: Ο θρύλος ζωντανεύει | Νέα επεισόδια από το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 20:30 μ.μ.

gormiti
ΝΕΑ επεισόδια
πρεμιέρα δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 20:30
δευτέρα – παρασκευή στις 20:30

Πολλά χρόνια πριν , το νησί του Gorm απειλούνταν από έναν φοβερό εχθρό: τους Darkans. Οι Gormiti, υπό την καθοδήγηση των ισχυρών αρχόντων τους , ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν αυτή την απειλή. Ο πόλεμος ξέσπασε ... αλλά οι Gormiti κέρδισαν. Σήμερα, θυμόμαστε αυτή την μάχη ως θρυλική. Το μόνο που έμεινε είναι ο Πύργος ενός αρχαίου φρουρίου των Gormiti. Όταν 4 νέοι ήρωες - Riff, Ikor, Trek και Eron - ανακαλύψουν τον Ένα Πύργο, οι προφητείες γίνονται πραγματικότητα: οι Darkans επέστρεψαν! Οι ήρωες μας πρέπει να μάθουν να χρησιμοποιούν τους Elemental Bracers για να καλέσουν τον θρυλικό Gormiti και να απελευθερώσουν τη δύναμή τους που θα σώσει τον κόσμο!

Enchantimals
Premieres: Sunday 15th September 2019 at 10:30
Airs: Weekends at 10:30

Enchantimals
ΝΕΑ σειρά
πρεμιέρα Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 10:30
κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 10:30

Μπείτε στον κόσμο των Enchantimals μέσα από αυτό το μαγευτικό μουσικό βίντεο! Οι Enhantimals είναι μία παρέα γλυκών κοριτσιών που μοιράζονται έναν ιδιαίτερο δεσμό με τα αγαπημένα τους ζωάκια φιλαράκια. Κάθε κορίτσι έχει κάτι μοναδικό που χαρακτηρίζει την ίδια αλλά και το ζωάκι φιλαράκι της. Μαζί ζουν σε ένα φανταστικό κόσμο γεμάτο διασκέδαση και περιπέτειες. Έναν κόσμο όπου όλα μπορούν να συμβούν με τη δύναμη της φιλίας!

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles
Brand New Episodes
Airs: Mondays at 21:00 from Monday 16th September 2019

Χελωνονιντζάκια: Η άνοδος | Ολοκαίνουρια επεισόδια από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00 μ.μ.

Xελωνονιντζακια: η άνοδος / rise of tmnt
ΝΕΑ επεισόδια
πρεμιέρα δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00
κάθε δευτέρα στις 21:00

Ετοιμαστείτε! Τα Χελωνονιντζάκια επιστρέφουν ως οι νεότεροι ήρωες της Νέας Υόρκης και αυτή τη φορά έχουν καταπληκτικές νέες δυνάμεις! Ακολούθησε τις περιπέτειες των θρυλικών αδερφών Ραφαέλο, Λεονάρντο, Ντονατέλο και Μικελάντζελο καθώς ως μαθητευόμενοι νίντζα εντοπίζουν μια κρυμμένη πόλη κάτω από τη Νέα Υόρκη, ανακαλύπτουν νέα όπλα και υπερδυνάμεις, μονομαχούν με τρομακτικά μεταλλαγμένα όντα και φυσικά πάντα βρίσκουν χρόνο για ένα κομμάτι από την αγαπημένη τους πίτσα. Cowabunga!

The Loud House featuring The Casagrandes
Brand New Episodes
Airing: Weeknights at 22:00 from Monday 16th September 2019

Οι Casagrandes έρχονται στο The Loud House | Ολοκαίνουρια επεισόδια έκπληξη, από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 22:00 μ.μ.

The loud house
ΝΕΑ
πρεμιέρα δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 22:00
δευτέρα – παρασκευή στις 22:00

Αναρωτήθηκες ποτέ πώς θα ήταν αν μεγάλωνες με μια πολυμελή οικογένεια; Ο 11χρονος Lincoln Loud μας δίνει μια καλή γεύση του πώς μπορείς να επιβιώσεις το χάος μια τεράστιας οικογένειας, ειδικά αν είσαι ένα αγόρι με δέκα αδελφές!

PAW Patrol
Brand New Episodes
Airs: Weekdays at 17:00 from Monday 23rd September 2019

Paw Patrol | Νέα επεισόδια από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 17:00 μ.μ.

Paw patrol
ΝΕΑ επεισόδια
πρεμιέρα δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 17:00
δευτέρα-παρασκευή στις 17:00

Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη και κανένα κουτάβι δεν είναι πολύ μικρό! Το PAW Patrol είναι μία προσχολικής σειρά με πρωταγωνιστές έξι ηρωικά κουτάβια και επικεφαλή ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα PAW Patrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσουν την κοινότητα Adventure Bay.

Top Wing
Brand-New Episodes
Premiering: Weekends at 09:30 from Saturday 21st September 2019

Top Wing | Νέος κύκλος επεισοδίων από το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 9:30 π.μ.

Top wing
ΝΕΑ επεισόδια
πρεμιέρα Σαββάτο 21 Σεπτεμβρίου στις 09:30
κάθε Σαββάτο & Κυριακή στις 09:30

Τοp Top Wing είναι μια περπέτεια δράσης προσχολικής ηλικίας που ακολουθεί μια ομάδα πρόθυμων νεαρών πουλιών που εκπαιδεύονται στην Ακαδημία Top Wing

LEGO Ninjago: Masters Of Spinjitsu
Brand-New episodes
Airs: Tuesday to Friday at 21:00 from Tuesday 24th September 2019

ninjago: masters of spinjitzu
ΝΕΑ επεισόδια
πρεμιέρα τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00
τρίτη-παρασκευή στις 21:00

Αμέσως μετά το θάνατο του Great Devourer οι Ninja αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα που δεν είχαν προβλέψει: Πώς να εκπαιδεύσουν τον Lloyd. Αφού προσπάθησαν (και απέτυχαν παταγωδώς ) να βρουν μια καλή δουλειά στην πόλη Ninjago δέχτηκαν την πρόκληση του Grand Sensei Dareth: αν κάποιος από αυτούς καταφέρει να τον κερδίσει, θα τους επιτρέψει να εκπαιδευτούν στο "Mojo Dojo" του.

Butterbean’s Café
Brand New Episodes
Premiering: Weekends at 12:00 from Saturday 28th September 2019

butterbean’s cafe
ΝΕΑ επεισόδια
πρεμιέρα Σαββάτο 28 Σεπτεμβρίου στις 12:00
Σαββάτο & Κυριακή στις 12:00

Το Butterbean Café είναι μια σειρά προσχολικής ηλικίας με πρωταγωνίστρια μια νεράιδα που ονομάζεται Butterbean , ιδιοκτήτρια ενός μαγικού café. Αυτή και οι νεραϊδένιοι φίλοι της δημιουργούν τα πιο υγιεινά σνακ και τις πιο γλυκές λιχουδιές στο Puddlebrook - μια μικρή πόλη νεράιδων και ανθρωπόμορφων ζώων που ονομάζονται Brookies.


The Loud House presents The Casagrandes | Trailer



BUTTERBEAN'S CAFE | Trailer



GORMITI | Trailer



Barbie Dreamtopia | Trailer



Hunter Street Season 3 | Trailer



Paw Patrol | Trailer



Rise of TMNT | Trailer | September 2019



Enchantimals



Τόμας το τρενάκι | Trailer



Butterbean's Café | September tv spot



Περισσότερα Nick: Nickelodeon Marks 20 Years of "SpongeBob SquarePants" with the "Best Year Ever"!

Originally published: Tuesday, August 27, 2019.

Additional sources: Google Translate, Greek Digital TV.

Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Reddit, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Greece News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.