Saturday, October 24, 2020

Camp Stories #6 | Creator Camp | Nickelodeon Netherlands

VICKY (BIBI) GEEFT EEN RONDLEIDING OP CREATOR CAMP | 🔥 CAMP STORIES #6 | Nickelodeon Nederlands


Vicky, de dochter van de eigenaar van het kamp, woont op het terrein waar Creator Camp wordt georganiseerd. Niemand kent het terrein beter dan haar, en dat komt niet alleen door de talloze klusjes die ze voor haar vader moet doen. In deze video geeft Vicky een rondleiding op het terrein, ontmoet ze de nieuwe kampleden en laat ze zien dat ze eigenlijk ook op dit kamp thuishoort. Hoe ziet het leslokaal eruit en waar slapen de kampleden?

CAMP STORIES zijn extra web-only vlogs van onze getalenteerde kampleden en Vicky. Elke dinsdag en donderdag om 19.30 uur uploaden we een nieuwe video.

In Creator Camp volgen we Felice, Saar, Zef, Asha en Cas. Zij zijn toegelaten tot het exclusieve kamp en hebben alle vijf een ander talent wat zij op het kamp willen ontwikkelen. Dyanthe Willems, leider van het kamp, stoomt samen met haar team van professionals de talenten klaar tot digital creators. Vicky, de dochter van de terreineigenaar, wil zelf ook creator worden en probeert dan ook zoveel mogelijk van het kamp mee te krijgen.

Creator Camp zie je vanaf 26 oktober iedere maandag tot en met donderdag om 19:30 op Nickelodeon. 🧡

Meer informatie: http://nickalive.blogspot.com/2020/09/nickelodeon-benelux-to-premiere-creator.html

Volg ook @CreatorCampNL op Instagram! https://www.instagram.com/creatorcampnl/?hl=nl

VAN MIJN VADER MAG IK NIET MET DEZE MENSEN OP KAMP!!! (MAAR IK DOE HET TOCH) - Bibi


Ik wil heel graag op kamp met mijn nieuwe vrienden, maar dat mag niet van mijn vader! Maar ik ga dus wel gewoon stiekem naar het Creator Camp toe, want ik wil ook meedoen met mijn nieuwe vrienden die echte creators zijn en super goed kunnen vloggen, zingen, dansen en TikTok's maken. Ik woon naast het kamp met mijn vader. Ik mag van hem dus nooit de creatorlessen zijn. Maar mijn vrienden sneaken me wel naar binnen!!! Veel kijkplezier! xoxo Bibi ♥♥♥

More Nick: Jantje Beton, Nickelodeon Netherlands and More Partner to Launch 'De Buitenspelers' Initiative!

Originally published: Friday, October 23, 2020.

Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Reddit, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Benelux News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.