Wednesday, March 16, 2022

Paramount CEO Details Plan to 'Suspend Operations' in Russia | Ukrainian Version

Below is a message from National Council of Television and Radio Broadcasting of Ukraine (Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення) regarding Paramount Global's announcement to suspend operations in Russia following Russia's on-going assault on Ukraine. To read Paramount's announcement, click here.

To help Save the Children help as many children affected by the armed conflict as possible, please donate to Save the Children’s Ukraine Crisis Relief Fund.

«Paramount» призупиняє російські операції і робить пожертвування в розмірі 1 мільйона доларів на гуманітарну допомогу Україні


Президент і генеральний директор студії «Paramount» Боб Бакіш оголосив про подальші кроки для призупинення операцій в росії після її вторгнення в Україну і оголосив про пожертву в розмірі 1 мільйона доларів на підтримку гуманітарної допомоги.

У  вівторок у внутрішній записці для співробітників, яку побачив «Variety», Боб Бакіш написав: «Як і багато хто з вас, я уважно стежу за віроломним, неспровокованим вторгненням в Україну. Гуманітарна криза, що виникла в результаті, та її значні наслідки для життя мільйонів людей по всій Україні, Східній Європі та в самій росії, є жахливими.

З початку цієї кризи наші команди по всьому світу цілодобово працювали, щоб визначити найкращі, а головне – найбезпечніші – способи, якими ми як бізнес можемо показати нашу підтримку всім, хто постраждав. Я хочу чітко сказати, що безпека співробітників і всіх, хто працює з нами, є і завжди буде нашим головним пріоритетом. Ми продовжуємо пропонувати спеціалізовані послуги підтримки сотням співробітників, позаштатних і постійних працівників в Україні, росії та Польщі, які постраждали від цієї кризи».

Він також сказав, що студія «вживає кроки для призупинення діяльності в росії, зокрема призупинення постачання контенту «Paramount Global». Вже призупинено прокат фільмів у росії, таких як: «Загублене місто» , «Їжак Сонік 2». Боб Бакіш заявив, що видавець «Simon & Schuster» призупинив продажі для облікових записів у росії, а також ліцензування прав на переклад російським видавцям. Також «Paramount Consumer Products» призупинить усі нові ліцензійні угоди в росії.

«Інші види діяльності, включаючи ліцензування, потребують більше часу для призупинення, через наявні контрактні, технічні та партнерські складнощі», – зауважив президент і генеральний директор  «Paramount».

Розкриваючи корпоративну пожертву в розмірі 1 мільйона доларів на підтримку гуманітарної допомоги,  Боб Бакіш закликав співробітників безпосередньо допомагати тим, хто цього потребує під час розгортання гуманітарної кризи. «Працівники, які відповідають вимогам у Великобританії та США, можуть скористатися перевагами програми «Paramount Matching Program», ми працюємо над її розширенням на додаткові міжнародні регіони», – написав він.

«Крім того, ми використовуємо наш контент і можливості, щоб допомогти тим, хто цього потребує, включаючи силу наших глобальних платформ, щоби надати світові свідчення цієї трагедії, а також для підтримки зусиль з надання гуманітарної допомоги, – наголосив Боб Бакіш. – Відважні новини «CBS News», «Channel 5», «Chilevision», «Network 10» і «Telefe» цілодобово ведуть репортажі з  конкретних місць в Україні та сусідніх країнах».

Він відзначив також  зусилля компаній «Paramount Group» під час кризи, наприклад, нещодавній спеціальний збір коштів на «Channel 5» у Великобританії під гаслом «Україна: як ви можете допомогти», глобальний заклик MTVE до дії в лінійних сервісах і соціальних мережах до аудиторії, щоб  пожертвувати кошти на підтримку зусиль із надання допомоги в декількох організацях. Водночас підрозділ споживчих товарів дарує іграшки, продукти та кошти організаціям, які підтримують дітей та сім’ї з України, що шукають притулку.

«Наша команда працює над тим, щоб швидко доставити україномовний дитячий контент у європейські країни, як-от Німеччина, Швейцарія, Австрія, Італія, Іспанія та Франція, безкоштовно на «Pluto TV», а також у Польщу через місцевих партнерів «Nickelodeon». І ще є багато ініціатив попереду», – додав Боб  Бакіш.  

Фото Michael Buckner for Variety

###


Студія Paramount згортає роботу в Росії

Президент і генеральний директор студії Paramount Боб Бакіш оголосив про подальші кроки для призупинення операцій в росії після її вторгнення в Україну та оголосив про пожертву 1 мільйона доларів на гуманітарну допомогу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна рада з питань телебачення і радіомовлення з посиланням на Variety.

«Як і багато хто з вас, я уважно стежу за підступним, неспровокованим вторгненням в Україну. Гуманітарна криза, що виникла в результаті, та її значні наслідки для життя мільйонів людей по всій Україні, Східній Європі та в самій росії, є жахливими», - написав Боб Бакіш 15 березня у внутрішній записці для співробітників.

Він зазначив, що студія робить «кроки для призупинення діяльності в росії, зокрема призупинення постачання контенту «Paramount Global». Вже призупинено прокат фільмів у росії, як-от: «Загублене місто» , «Їжак Сонік 2». А також заявив, що видавець «Simon&Schuster» призупинив продажі для облікових записів у росії та ліцензування прав на переклад російським видавцям. Також «Paramount Consumer Products» призупинить усі нові ліцензійні угоди в росії.

«Інші види діяльності, включаючи ліцензування, потребують більше часу для призупинення через наявні контрактні, технічні та партнерські складнощі», – поінформував Бакіш.

Заявивши про корпоративну пожертву в розмірі 1 мільйона доларів на підтримку гуманітарної допомоги, він закликав співробітників безпосередньо допомагати тим, хто цього потребує під час розгортання гуманітарної кризи.

«Працівники, які відповідають вимогам у Великій Британії та США, можуть скористатися перевагами програми «Paramount Matching Program», ми працюємо над її розширенням на додаткові міжнародні регіони», – написав він.

«Крім того, ми використовуємо наш контент і можливості, щоб допомогти тим, хто цього потребує, включаючи силу наших глобальних платформ, щоб надати світові свідчення цієї трагедії, а також для підтримки зусиль з надання гуманітарної допомоги. Відважні новини «CBS News», «Channel 5», «Chilevision», «Network 10» і «Telefe» цілодобово ведуть репортажі з конкретних місць в Україні та сусідніх країнах», - наголосив Бакіш.

Він відзначив також зусилля компаній Paramount Group під час кризи, зокрема, нещодавній спеціальний збір коштів на «Channel 5» у Великій Британії під гаслом «Україна: як ви можете допомогти». Водночас підрозділ споживчих товарів дарує іграшки, продукти та кошти організаціям, які підтримують дітей та сім’ї з України, що шукають притулку.

«Наша команда працює над тим, щоб швидко доставити україномовний дитячий контент в європейські країни, як Німеччина, Швейцарія, Австрія, Італія, Іспанія та Франція, безкоштовно на «Pluto TV», а також у Польщу через місцевих партнерів «Nickelodeon». І ще є багато ініціатив попереду», – додав керівник Paramount.

Як повідомляв Укрінформ, станом на ранок 14 березня 209 західних компаній повністю вийшли з російського ринку та припинили взаємодію з російськими партнерами, 378 - обмежили роботу частково. Однак, за словами Президента Володимира Зеленського, багато світових компаній досі не пішли з російського ринку.

Із 24 лютого в Україні триває війна з російськими загарбниками.

###

Follow NickALive! on Twitter, RedditInstagramFacebookGoogle NewsTumblrvia RSS and more for the latest Nickelodeon International News and Highlights!

No comments:

Post a Comment

Have your say by leaving a comment below! NickALive! welcomes friendly and respectful comments. Please familiarize with the blog's Comment Policy before commenting. All new comments are moderated and won't appear straight away.